icon

Ako sa preniesť cez manželovu lásku k ex?

24. máj 2025

A neviem sa cez to preniest, casto nase hadk koncia presne tym ako sa spraval k nej a ku mne, ze pri nej reagoval inak a vidim to a zožiera ma to …. Neviem čo s tym, matie niektora nieco podobne?

Strana
z2
lindous
25. máj 2025

Opakujem, za zatvorené dvere im nikto nikdy nevidel... ani rodina, ani známi...

autor
25. máj 2025
@veronika2316

Ja ťa upokojil.moj manžel sa za slobodna správal ku mne ako tvoj k svojej ex behal za mnou keď čosi ospravedlnil sa mi nosil mi kvety hovoril ako má má rád...po svadbe som mu ukradnutá počúvam skôr vulgarizmy čiže ono to nemusí byť že ju miloval raz môj sa napríklad takto prudko zmenil ľudia starnú menia sa

@veronika2316 ano, teoreticky je možne aj to, že sa zmenil, ale on sa ku mne uz cca po roku, dvoch v začiatku spraval inak ako k nej v zaciatkupo rovnakom čase ….

autor
25. máj 2025
@lindusss2016

Ak sa pri nej spraval inak, nemusi to nevyhnutne znamenat, ze ju miloval viac. Je to predsa bezne, ze rozni ludia v nas vyvolavaju rozne pocity, rozne reakcie. Ak sa ti nepaci, ako sa k tebe sprava, skus porozmyslat nad tym, ci v nom to neziaduce konanie nevyvolavas ty.

@lindusss2016 no lenze on to tak hypoteticky potvrdil, velakrat, ked som sa s nim o tom hadala tak povedal napriklad ved ale to je jedno koho som miloval viac alebo povedal aj keby som ju miloval viac, to teba nemusi zaujimat, ja to vnimam ako potvrdenie

autor
25. máj 2025
@lindous

Opakujem, za zatvorené dvere im nikto nikdy nevidel... ani rodina, ani známi...

@lindous to nie, to je fakt, ale minimalne navonok k nej mal ine reakcie, promptnejsie, rychlejsie, intenzivnejsie, empatickejsie …. Menej lahostajne

sense
25. máj 2025

Ale to je pre mňa potom určitý druh masochizmu , stále jatriť rany ... Buď ho prijmes tak ako si ho poznala alebo to budeš vyťahovať a trápiť sa....pretože jeho týmto vyťahovaním aj tak nezmenis. Proste k nej mal iný vzťah ako má k tebe. Otázka je čo s tým urobíš ty resp čo tým chced urobiť? Pretože mne keby chlap pri každej výmene alebo takmer každej výmene vyhadzoval na oči ex že s ním to bolo také alebo onaké tak by mi to liezli na nervy a vztah by to viac narúšalo ako zocelovalo

lindous
25. máj 2025

Ja byť tebou v prvom rade si vyriešim tých ľudí okolo seba, ktorí toto potrebujú pred tebou vyťahovať, porovnávať, pripomínať a dávať chrobáka do hlavy... za mňa je toto z ich strany totálne toxické... a potom si fakt kusnúť do jazyka, keď na to príde a riešiť to podstatné k veci a nie to čo bolo a nevieš s tým nič spraviť... pracujte na VAŠOM vzťahu, píšeš že nebol taký ako teraz k tebe vždy, tak sa sústreď na to - čo sa zmenilo, ako to vrátiť, ako tú lásku zase oživiť... ak je aspoň trochu ochotný aj on, samozrejme... najlepšie sa o tom porozprávať mimo hádky, bez hnevu, v kľude... a skús fakt aspoň raz z toho vynechať minulosť...

anketkarka
25. máj 2025

@autorka keď to vyťahuješ Ty na neho, tak to je tiež zlé. Lásku si nevynútiš. Večné porovnávanie a útočenie. Ničíš seba aj ten vzťah.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
25. máj 2025
@dharmasanata
Odpoveď bola zmazaná

@dharmasanata otazne je ci si to realne mala inak a podostatnene alebo to bolo len vymyšlanie, ja som sa podozvedala veci, ktore samozrejme vytiahnem len ked to tam vnimam citim odlisne aj napriek rovnakej situacii a neni to tak ze by sim to vytahovala stale len tak

marca12
25. máj 2025

Ja sa uz v tvojom pribehu stracam. To aky mate vztah,ze riesis veci s kamartmi,ze sa od nich dozvedas ako sa spraval k byvalej,co jej hovoril,kolko jej hovoril. Ty sa stazujes rodine a kamaratom na svojho muza? Co takto spravit hrubu ciarku a uvedomit si,ze kazdy vztah je iny. Vy mate svoj vztah a hlad na to a nie na to,co mal s byvalou. Sebavedomá,rozumna zena neriesi byvalu. Mne je uplne jedno,co robil moj s ex ako sa spraval. Uprimne z toho,co pises sa mu cudujem,ze este ma nervy na teba. Keby mi niekto neustale vycital ako som sa kedy spravala,ja by som nezvladla s takym clovekom zit.

marca12
25. máj 2025

A co ked ju miloval viac? Ja som mojho ex milovala najviac nikoho uz tak nebudem milovat ako jeho a? Milujem aj svojho muza,inak a ovela lepsie ako ex. S ex to bola sialena laska,s muzom dospela laska na cely zivot. Proste zbytocne hystercis. Vztah si vybudujete vy dvaja a mozte ho mat krasny,ale ty hi kazis nezmyselnymi obvineniami. Laska nie je o tom milovat niekoho najviac. Laska sa meni a vyvija.

sandria
25. máj 2025

Ty svojho muža tiež asi nemáš rada, inak by si mu nepredhadzovala dookola bývalú. To ze to robis je tvoja neistota v samu seba a s tým sa vysporiadaj. Robis to, ze ho odhanas a ešte si vynucujes aby ti prejavoval lásku hoci ty sa k nemu spravas s nedôverou a obviňovanim. Ohováras vas vzťah a zbieras intrigy a predhadzujes to mužovi, je jasne ze sa bude brániť pripadne sa na to vykašle a radšej sa s tebou nebaví.

simca06022011
25. máj 2025

vies, ludia sa menia a dospievaju. Mozno prisiel k tomu, ze doliezat za zdutou zenou sa mu neoplati, proste prestal xy veci riesit ako zbytocnych. Mozno sa otlko hadate a tolko vytahujes ex, ze sa ani nepokusa vobec to riesit. A ja si myslim, ze ano, ludia ktori v minulosti niekoho naozaj hlboko milovali, dlho s nim boli, tazko proste budu rovnako milovat dalsiu osobu. Pritom to neznamena ze tam chybaju city, alebo je clovek zamilovany stale do ex. Proste je to ine. Aj sa sprava inak. A on ju miloval, tym padom mas aj pocit, ze za nou utekal atd, ked sa pohadali = no ano, ak sa s nim ona rozisla, tak podla vsektho on sa aj predtym snazil vsetko poriesit, aby ho nenechala, preto utekal... A DALSIA VEC, vy ste manzelai, ako je ten vtip o priatelovi / manzelovi.. to je uplne iny "operacny system" :D ina istota, ine spravanie.

V kazdom pripade som si na 100% ista, ze nemozes vediet ako sa k nej spraval / nespraval. Proste si vyrabass problem, ziarlis na minulost. Presne pre toto je za mna naj, ked pary sovju minulost neriesia medzi sebou, vznikaju taketo zbytocne konflikty. Nemas sebadoveru, musis porovnavat seba a ju? Vsak ak TY nie si spokojna ako sa sprava, ries to.. neries, preco k nej sa spraval tak a k tebe onak (ani to nemozes vediet). Takto vyhadzovanie ex na oci, je proste ponizujuce aj pre teba v jeho ociach, je to detinske, ako keby si mala potrebu dokazovania "jeho lasky". Ale to tym ze bude za tebou utekat ako steniatko dosiahne?

elaela23
25. máj 2025

A možno s Marienkou,nebol až tak šťastný.On ju asi miloval viac,no možno tam aj viac trpel.Kazdy vstah ti niečo dá.Mozno aj on dospel a ma viac svojej sebaucty.Mozno sa už nechce viac pred ženou ponizovat a ustupovať. Robil to možno pri nej a už vie,že tak žiť nechce.Ty si mala svoj život,priatelov a neverím,že všetko robíš pri svojom rovnako, ako pri imon.Tiez si určite presla zmenou a chcela by si,aby ti vyčítal niečo, čo si robila a teraz robíš inak? Každý mate minulosť a pokiaľ sa vnej budeš stále vŕtať,tak ten vstah pôjde do ... To snáď nechceš.

autor
27. máj 2025
@simca06022011

vies, ludia sa menia a dospievaju. Mozno prisiel k tomu, ze doliezat za zdutou zenou sa mu neoplati, proste prestal xy veci riesit ako zbytocnych. Mozno sa otlko hadate a tolko vytahujes ex, ze sa ani nepokusa vobec to riesit. A ja si myslim, ze ano, ludia ktori v minulosti niekoho naozaj hlboko milovali, dlho s nim boli, tazko proste budu rovnako milovat dalsiu osobu. Pritom to neznamena ze tam chybaju city, alebo je clovek zamilovany stale do ex. Proste je to ine. Aj sa sprava inak. A on ju miloval, tym padom mas aj pocit, ze za nou utekal atd, ked sa pohadali = no ano, ak sa s nim ona rozisla, tak podla vsektho on sa aj predtym snazil vsetko poriesit, aby ho nenechala, preto utekal... A DALSIA VEC, vy ste manzelai, ako je ten vtip o priatelovi / manzelovi.. to je uplne iny "operacny system" :D ina istota, ine spravanie.

V kazdom pripade som si na 100% ista, ze nemozes vediet ako sa k nej spraval / nespraval. Proste si vyrabass problem, ziarlis na minulost. Presne pre toto je za mna naj, ked pary sovju minulost neriesia medzi sebou, vznikaju taketo zbytocne konflikty. Nemas sebadoveru, musis porovnavat seba a ju? Vsak ak TY nie si spokojna ako sa sprava, ries to.. neries, preco k nej sa spraval tak a k tebe onak (ani to nemozes vediet). Takto vyhadzovanie ex na oci, je proste ponizujuce aj pre teba v jeho ociach, je to detinske, ako keby si mala potrebu dokazovania "jeho lasky". Ale to tym ze bude za tebou utekat ako steniatko dosiahne?

@simca06022011 no v podstate fakt, akoze naozaj asi pravda, ze my sme manzelia oni neboli, je to iny deuh vztahu, ina istota, my spolu zijeme, oni nezili uplne, take nastriedačku, kazdy mal svoje byvanie, cize fakt v podstate, aj to spravanie je ine, mozno je to len o tej istote pri mne vacsej, tak je taky istejsi a nema az taku uzkost ked sa pohadame ako pri nej

autor
27. máj 2025
@elaela23

A možno s Marienkou,nebol až tak šťastný.On ju asi miloval viac,no možno tam aj viac trpel.Kazdy vstah ti niečo dá.Mozno aj on dospel a ma viac svojej sebaucty.Mozno sa už nechce viac pred ženou ponizovat a ustupovať. Robil to možno pri nej a už vie,že tak žiť nechce.Ty si mala svoj život,priatelov a neverím,že všetko robíš pri svojom rovnako, ako pri imon.Tiez si určite presla zmenou a chcela by si,aby ti vyčítal niečo, čo si robila a teraz robíš inak? Každý mate minulosť a pokiaľ sa vnej budeš stále vŕtať,tak ten vstah pôjde do ... To snáď nechceš.

@elaela23 ano, vsetko pravda, asi som potrebovala tieto veci vidiet napisane a precitat si ich a ozaj neriesit vztah s nou co bolo ako bolo, je to uplne ina situacia

Strana
z2