icon

Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?

19. feb 2025

Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.

aandrea9
19. feb 2025

Nezelam ti nič iné, len to, aby raz tvojho snubenca uhanala zúfalka ako ty.

breeen
19. feb 2025

Ja som necitala všetko, ale, vezmi si to z pohľadu jeho terajšej. Chcela by si chlapa čo zuteka takto zo vzťahu kvôli vraj láske na prvý pohľad😒???

ruxandra
19. feb 2025

Možno si v živote príliš spokojná a chyba ti nejaký muž a dráma, tak vieš co, urob toto:
Ak máš na neho číslo alebo mail, tak mu napis všetko čo k nemu cítiš a co s nim chceš vo volnom čase robiť, a uvidíš ako zareaguje 🙂
Ak ti do hodiny neodpovie, napíš znova, alebo zavolaj, to bude možno lepšie

A daj nám vedieť ako to dopadlo

beloved
19. feb 2025

Toto je nejaky virus alebo uz rovno diagnoza? Kam dali dnesne zeny sebauctu a zensku hrdost?

autor
19. feb 2025

@ruxandra odkiaľ by som mala číslo? Ja mu nepíšem smsky na dobrú noc...

mamina7070
19. feb 2025

sak nema sluzobny mobil?

autor
19. feb 2025

@mamina7070 neviem? Ja nemám

jozinzbazin22
19. feb 2025

@ruxandra a precita si to jeho zena,ako to bolo u nas.A bude mat on zle u priatelky.

babydesire
20. feb 2025

Tak toto teda nie... Keby mojho muza v praci obletuje nejaka co si trufa ma vyradit "z hry" a este si pyta rady od zien na fore, kde su vacsinou zeny partnerkami,matkami..mnohe su tu odvrhnutymi byvalymi prave pre taketo.. Hm, teda, trufas si. S tymto by som na verejne diskusne forum nesla. A ak je on stastne zadany, zabudni nanho.

elli333
20. feb 2025

Autorka zozen si nanho cislo a napis mu ako to citis, ze ho milujes a citis, ze je to osudove. Podla mna aj pocet deti cca uz mozes spomenut a ako by sa volali, teda ako sa budu volat. Pripadne este lepsie bude zohnat si cislo na tvoju buducu svokru a spracovat rovno aj ju, napriklad zistit si jej adresu a priniest nejaky skvely upeceny kolac aby hned pochopila aka dobra gazdinka si a ze budes pre jej synceka tou najlepsou volbou. Nasledne si zisti kde byva on a postav si pred ich dom alebo bytovku stan aby ti nic neuslo, ale toto odporucam az na jar lebo zas aby ti neprechladli mocove cesty a to by si mala zas ine starosti ako hadzat rodidlami po tvojom princovi vysnivanom tak nech ti to vsetko takato prkotina neprekazi. Ak chces predsa len stanovat uz teraz v mrazoch, skus kupit taky poriadny spacak, nepremokavy. Ono to bude nieco stat, ale tak urcite sa ti to oplati. Neviem uplne naisto ci je dobre toto vsetko realizovat uz rovno vo svadobnych satach to je uz na tvojom zvazeni lebo zas ak ta v nich uvidi tak vam to moze priniest smolu. Zalezi ci si poverciva alebo nie. Rozmyslam ako sa zbavit aj tej jeho snubenice, ale zas ona podla mna ujde aj sama ked ta v tom stane uvidi.

ruxandra
20. feb 2025

@jozinzbazin22 keď jej tu dámy píšu, že sa má na to vykašľať, tak sa jej to nepaci, tak som skúsila opačnú variantu, ale ako vidím, ani to nemá úspech 😀😀 neviem teda čo chce počuť, aby sme jej poradili 😀

lylyjana
20. feb 2025

Ze ti nie je zo seba zle 🙈 nejaka hrdost voci sebe nic? si predstav, ze ho klofnes a o nejaku cas bude pisat nejaka ina baba to iste ako ty. Ako by si sa citila? Mimochodom, karma je zdarma, nezabudaj…

pragmaticka
20. feb 2025

Jemine chúďatko, ale ti tu dali… sak sedíte v jednej kancelárii,tak skús sa s ním začať v rámci smalltalk baviť aj súkromne,co robil cez weekend, ako ide príprava svadby,čo vlastne robí jeho družka,aké ma on Hobbies,atd…a už aj z reakcii,odpovedi a pohľadov vycitis, či tam z jeho strany je ta iskra a záujem o tvoju osobu, alebo len slušne odpovedá…a takto postupovať…v každom prípade by som určite ďalší krok nechala na ňom..jedine čo môžeš teraz zatiaľ robiť je, vytvoriť taký ten kamarátsky vzťah na pracovisku,zaujímať sa o neho a jeho súkromie…viac by bolo cez čiaru a skončila by si maximálne len ako nejaká krátka aférka pred svadbou

elli333
20. feb 2025

@pragmaticka tak tuto slecna ma od chudatka daleko 🙂 je to akurat tak vychcana mrcha co skusa ci sa jej podari pobabrat inym zivot alebo nepodari, ved za pokus nic neda. Empatia nula bodov tak preco ju caka od inych?

tiezjedna
20. feb 2025

@autorka no pozri, keby bol doma nešťastný a nespokojný a ty si ho zaujala, tak by si tu pravdepodobne zakladala tému "uháňa ma zadaný kolega, mám si s ním začať"?? 😉 Takže jediná dobrá - ak zo seba nechceš urobiť totálnu🐮- daj si dychové cvičenia, zažeň chtíč a ukočíruj hormóny 👍

kristiii
20. feb 2025

Vážne by si chcela chlapa, ktorý by nechal svoju snúbenicu kvôli nejakej rajde? Si myslíš, že tebe by to neskôr neurobil?

dahra
20. feb 2025

Ahoj, je dosť možné podľa štýlu písania, že si tá istá osoba, čo založila viacero diskusií. Si opäť v príbehu so zadaným. Ak je to tvoj cyklický problém, že sa vždy nájdeš priťahovaná k človeku, čo už niekoho má, skús popátrať po príčine. Prvým krokom je možno uvedomiť si to. Potom je dôležité začať pracovať na sebahodnote. Nie si "odsúdená" na takéto vzťahy - na jednej strane je to akoby veľká výzva dosiahnuť niečo, čo patrí inému a druhej strane určitá bezpečnosť, lebo svojím spôsobom si chránená, veď on sa k tebe nepriblíži, lebo je zadaný. Možno máš strach z odmietnutia, takže si vyberáš niekoho, kto ťa "odmieta" už od začiatku, keďže je "bezpečne nedostupný". Nedostupnosť u teba zvyšuje príťažlivosť. Môžeš tajne snívať a opájať sa fajn pocitmi...Lenže pozor, myšlienky prinášajú ďalšie myšlienky, keďže ich nekonfrontuješ s realitou, môžu ťa zaviesť úplne zlým smerom. Možno zisti, odkiaľ to všetko pramení. Fyzicky/emocionálne neprítomný otec v detstve? Mama túžiaca po mužovi - partnerovi, ktorý ju nemiloval či podvádzal? alebo príliš ideálny otec, ale citovo chladný, čo vytvára dojem, že fajn chlapi sú tí, ktorí sú citovo nedostupní? Však sama vieš najlepšie.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
jasla
20. feb 2025

No, skoro zenaty nie je zenaty.... ak nemaju spolu deti, nic rozbijat nebudes. Ale ja sa drzim hesla, ze na pracovisku ziadne vztahy. Urcite by som nevyvijala snahu. Ak budes k nemu normalne mila, po case sama uvidis, ci on chce nieco viac. Nechala by som to v kamaratskej a kolegialnej rovine. Ak maju spolu deti, tam by som uz vobec nic neskusala...

enmery
20. feb 2025

@jasla Akože vzťah dvoch ľudí je nič, pokiaľ nie sú zosobášili a nemajú deti?Že nebude nič rozbíjať. 🙄Pekné životné nastavenie.

jasla
20. feb 2025

@enmery kazdy ma na to svoj nazor. Tvoj ti neberiem

tyrkysova_lentilka
20. feb 2025

Skúsim to teda inak ako kočky predo mnou 🙂
Na základe toho mála čo si napísala, predpokladám, že tvoj predošlý vzťah bol dosť zlý a chcelo to veľa času aby si sa z toho dostala. Tvoje momentálne pocity môžu znamenať, že si pripravená na nový vzťah a pripravená niekomu skúsiť dôverovať. Možno sa tvoje pocity z tebou hrajú a nie je dôležitý konkrétny dotyčný, iba jeho vlastnosti ktoré ti imponujú. Myslíš, že by na tom mohlo niečo byť?

eva8
20. feb 2025

Skoro zenaty znamena, ze budu mat svadbu? Znama sa zalubila do chlapa, potom zistila, ze ma priatelku, teraz su uz soro 20 rokov manzelmi.
Ja som zas taka, ze od zadanych ruky prec. Ale ak len spolu chodia a citis, ze je ten pravy, usmej sa na neho a pozvi ho na rande (t.j. spolocenska udalost, drink) Mozno aj s jeho priatelkou, aby si zistila, ako spolu vychadzaju. Totiz nerozbijaj, co funguje. Ak nefunguje, rozbije sa to samo. Moj kolega po kazdom mojom usmeve (nemame o seba zaujem) spomenia svoju lasku a je to velmi sympaticke. Oboch mam velmi rada. A lubia sa, aj ked bezne ani nevidno, ze su spolu. Teda nerozbijaj, co funguje. Len skus a uvidis, bude ako ma byt. Mne sa nepacia romanticke filmy, ked pocas priprav na svadbu sa buduci mladomanzelia rozidu kvoli "necakanej" laske

autor
20. feb 2025

@dahra toto je moja prvá diskusia

autor
20. feb 2025
autor
20. feb 2025

@eva8 áno vraj v lete budú mať svadbu

autor
20. feb 2025

@jozinzbazin22 ja som ju nikdy nevidela neviem ako by reagovala, ale neviem ani ako by reagoval on

autor
20. feb 2025

@lylyjana neviem

autor
20. feb 2025

@kristiii neviem možno áno možno nie

autor
20. feb 2025

@jasla asi nemajú...ale tak po svadbe už bude neskoro to by sa muselo niečo rozvíjať už teraz