Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?
Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.
@eva8 ja by som sa asi hanbila pri jeho priateľke, nechcem sa s ňou stretnúť lebo neviem ako by som sa k nej mala správať, asi sa dá povedať že to neviem ani k nemu
Nerob to,nenic nicii vztah,a aj ked mu povies,co akoze k nemu citis,on ti to neopatuje.
Mne tiez kolega aj dnes pomahal,a neni to jeho praca,naozaj.Aj usmevy su tam,a sympatie velike na oboch stranach,nie len na 1 ci 2 strane,ale vieme obaja,on ma priatelku,ja som vydata a tam je stopka.Cez toto nejde vlak.
Skus sa ho opytat, ako pokracuj7 pripravy na svadbu, ako dlho su s priatelkou spolu, kedy, ako a kde ju poziadal o ruku, ci nema fotku, ci planuju dieta. Podla toho zistis co a ako. A ked uvidis, ze nemas sancu, ulavi sa ti, ver mi 🙂 Takto sa zbytocne trapis.
A ked by si nadobudla presvedcenie, ze nebudu stastni, nejako sa to do svadby vyvinie.
Ja naozaj neviem, ako na to. Znama sla za svojim cielom a su spolu. Lenze on nebol s priatelkou este zasnubeny
Odpoveď na názov témy: Nijak. Daj mu pokoj. 😉
V živote by som nepadla na také dno, aby som vyzvedala od nadriadeného veci, ktoré sa týkajú jeho osobného života..ide sa ženiť, zjavne má doma dobrý život, keď sa cíti aj v robote dobre..a napr. u nás bola dohoda,že mm nikdy nepovedal pravdu o našom vzťahu v kolektíve žien...nech si nikto nič nenamýšľa, nevykrúca, hovorieval..
Pozri, na co som natrafila 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-sa-zbavit-otravnej-kolegyne-snubenca/
Daj si zaucho
Autorka no a tu tvoju potencionalnu buducu svokru si neskusala kontaktovat ako som navrhla? Ze nejako cez nu sa mu votriet do priazne? Ze napriklad by si jej zavolala a opytala sa ci by ta nepozvala na nedelny obed a zaroven by pozvala aj snubencov. No a tam by ste sa teda skusili rozumne a s nadhladom dohodnut, ze ktora z vas si ho vezme a celkovo vsetky prakticke veci okolo toho. Napriklad zasnubny prsten ktovie ci mate vy dve rovnaku velkost, zeby nemusel kupovat novy, ale by ste si ho len vymenili. Ze tebe by ostal prsten a chlap a jej oci pre plac...alebo trebars tebe by mohol ostat chlap a jej prsten, alebo naopak. Zalezalo by ci by ti teda bol dobry. Vies proste uplne normalne sa dohodnut, v klude, spravit preteky. Nieco ako ruza pre nevestu, ale vy by ste boli iba dve. Nech vyskusa aj teba lebo ved bez toho nemoze chudak vediet ktoru z vas chce. Svokruska zatial moze spravit napriklad kacku na pomarancoch a upiect nejaky kolac. Ale ked tak rozmyslam tak mozno by bolo na zvazenie ci by ste vsetci nekonvertovali na moslimsku vieru potom by si vas mohol vziat obe, uz sa len dohodnut ktoru ako prvu, ci ju preto, ze bola prva, alebo teba lebo ty si laska na prvy pohlad a co len pohlad, hned na prve citanie tvojich slov si skratka laska uplna.
@elli333 toto je ozaj rada nad zlato. 🤦 Hlavne keď autorka možno nie je psychicky v poriadku. Možno je to tento prípad. https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/kolegyna-je-posadnuta-zenatym-muzom/
@elli333 Ja nie som padnuta na hlavu.
@really8 Jasné že to myslela zo srandy podľa mňa. Ale ja som sem neprišla na to aby ste sa mi vysmievali a podobne. Ja nie som padlá na hlavu.
autorka bohuzial ci sa ti paci a ci nie, prist kamkolvek s takouto otazkou ostanes len na smiech... je to zufale, trapne a nemoralne... ak by to bola laska na prvy pohlad obojstranna, kde sa v podstate nic strasne nestalo len sa rozide s priatelkou ...stale by si nemala obdivovatelky ani v takej situacii, ale nepozerali by na teba ludia so zdvihnutym obocim... ale prist s tym, ze ako mam rozbit nieco co uz dvaja maju vybudovane, pretoze som sa jednostranne buchla do kolegu? tu vela obdivovatelov nikde nenajdes...
@fairyy ja to nechcem rozbiť, veď mne by jej bolo ľúto, ale..ach asi mam ostať sama navždy
preco by si mala.ostat sama.navzdy? ved hladaj slobodneho, ci mas pocit, ze je ich malo? ja poznam zo 20-30 slobodnych muzov a vsetci su super, len bohuzial do 30tky sedeli vkuse v praci tak polovicku este nenasli...
Myslim, ze autorka chce skor zistit,ci to nie je obojstranne. Ale ak sa neprejavuje on, tak je to zrejme iba z tvojej strany zamilovanost a s tym neurobis asi nic. On by ti to uz nejako dal najavo, ze ma zaujem. Ak ostava len v kolegialnej a kamaratskej rovine, zrejme ma svoj zivot usporiadany a je s nim spokojny a k tebe je len normalne slusny. Keby si zacala tlacit na pilu, mohlo by to dopadnut zle. Ono mozes vyjst s pravdou von a slusne mu povedat, ze asi k nemu citis viac, ale musis pocitat s tym, ze reakcia moze byt aj velmi zla.
Autorka ja si ani nemyslim, ze si padnuta na hlavu. Ja si myslim, ze si sa zabuchla a zabudla pritom na empatiu tak sa ti snazim ukazat, ze je to trosku absurdna situacia. Slobodnych chlapov je vela a verim, ze toho svojho najdes, ale nestavaj svoje stastie na nestasti inych, mohlo by sa ti to velmi skaredo vypomstit.
Si dlho sama a preto ides niekomu rozbit vztah? Stavat svoje stastie na nestasti inych? Si uboha,ked si svoje konanie este aj ospravedlnujes. Nezabudaj,ze kazdemu sa vsetko raz vrati.
@really8 samozrejme, ze som to myslela zo srandy. Nemyslim si, zeby bolo spravne radit autorke ako ukradnut snubenici buduceho manzela. Moje rady su absurdne, rovnako ako cela situacia. Snazim sa autorke otvorit oci lebo neviem ci sa dokaze vzit do situacie, ze chysta svadbu. Vybera si kyticu, svadobne saty, chysta pozvanky. Pomalicky zacinaju navstevovat rodinu a pozyvat na svadbu blizkych. Jedno z najkrajsich obdobi zivota, ktore zazijes snad len raz a do toho sa nejaka pipka rozhodne, ze ona sa "zamilovala" ,dokonca na prvy pohlad 🙏. Normalne ked to teraz pisem musim sa opravit, pisala som autorke, ze ju nepokladam za hlupu. Ale ano pokladam ju za hlupu a este aj zakernu a nestastnu zenu. Snad sa spamata a nebude nicit zivot sebe ani inym.
Autorka to ty budeš určite tá, ktorá tu už založila niekoľko diskusii o tom, že je zamilovaná do zadaného kolegu. Ten štýl písania tomu veľmi nasvedčuje, že to budeš ty.
@226lenka aj ja si myslim, ze je to ona, chora zena, alebo v tom lepsom pripade si proste len niekto robi srandu. Ale tak bohuzial taketo prepnute zeny existuju tak ktovie, mozno je to naozaj. Mala by vyhladat jednoznacne odbornu pomoc, ale nestaci hociaku. Musi to byt fakt dobry psycholog v spolupraci s psychiatrom
@jasla Zlej reakcie sa bojím dosť.
@elli333 VĎAKA
@226lenka Veď mysliste čo chcete
Autorka, myslis si ako si nas vsetkych prestala? No musim ta sklamat. Tym ze odpovedas v oboch temach v rovnakom case si strasne nenapadna. Lebo tu vsetci zereme seno.
@really8 v akých témach?
Kúp si vybrator a nenič vzťahy. To že si nadrž....na ti nedáva právo rozbíjať vzťahy, ale ak si ku....va , smelo do toho, snáď sa ti to vráti.

Si len nadržaná a vibrátor už ti nestačí, to je cele ,hlúpa hlava ,mokrá pivnica .