icon

Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?

19. feb 2025

Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.

Strana
z7
really8
22. feb 2025

Ako hlboko este potrebujes klesnut?

marryliese
22. feb 2025

"ja to nechcem rozbiť, veď mne by jej bolo ľúto, ale..ach asi mam ostať sama navždy"
toto je tak trápna reakcia, že nemám slov. Typické ľutovanie seba samej v štýle, ak si nemôžem získať tohto, tak nechcem nikoho. Zrejme si sa na neho upla práve preto, že je nedostupný aby si sama seba niečo dokázala. Pritom toho človeka ani nepoznáš. Nevieš ako sa chová doma, čo má rád, ako trávi voľno. Upla si sa na predstavu.

muchotrafka298
22. feb 2025

@marryliese presne tak ako si napisala. Mne to tiez pride, ze ona sa upla na to, ze on ju chce a neviem co este, lebo je mily atd. Pritom ten clovek o nu nemusi mat ziadny zaujem, ani si myslim ze nema. Ona ho pozna len ako kolegu.

marryliese
22. feb 2025

@muchotrafka298 ja si myslím, že je proste predošlým vzťahom tak psychicky zdeptaná, že keď si všimla dobrého chlapa, ktorý je zjavne rodinne založený keď sa ide ženiť, upla sa na to, že by s ním bola šťastná a chce ho pre seba. Proste sa zamilovala do tej predstavy mať to, čo má jeho snúbenica. A ten chlap môže byť ozaj iba milý kolega, ktorý s ňou nemá absolútne nijaké úmysly.

marryliese
22. feb 2025

teraz mi napadol seriál Baby reindeer - chlapík tam ponúkol žene čaj zdarma lebo nemala peniaze a snažil sa byť len milý a ona sa na neho tak upla, že to potom musel riešiť s políciou. Toto mi znie podobne.

elli333
22. feb 2025

Presne tak, zamilovala sa do predstavy, pritom nema sajnu co vlastne v skutocnosti laska naozaj znamena a o com je. Nepozna toho cloveka, nepozna jeho povahove vlastnosti, co ma rad a co nie. Co ho hneva a co ho naopak robi stastnym. Jeho snubenica s nim zdiela zivot, vie aky je. Budovali a vybudovali spolu nieco, planuju spolu zostarnut, rodinu a tuto slecna si zmyslela, ze ona sa zamilovala lebo sak chlapik ma pekny usmev a caka, ze jej tu budeme radit ako ho zbalit. Keby sa jej to aj podarilo tak co? Necha snubenicu, zacnu spolu randit a zrazu slecna zisti, ze jej ten chlap nevyhovuje tak adios, alebo on zisti, ze zenska s takymito moralnymi hodnotami nieje ziadne terno pre ziadneho chlapa. Pretoze si nevazi sama seba, nevazi si lasku (lebo ani nevie co to vlastne je), nevazi si ine zeny. Nema uctu k nicomu len si ide slepo za svojimi pudmi ako nejake zvieratko. No neporadime ti. Skus si ho zbalit sama, vela "stastia"

heidi4
22. feb 2025

Ja len dufam, ze tento pripad nedopadne rovnako ako ten v Trencine (ci NM n.V?). Velmi nerada by som bola, keby boli dalsie nevinne obete psychopatov. Podla mna by nebolo na skodu uz zalarmovat aj policiu. Tato osoba patri minimalne na psychiatriu. Bez moznosti vychadzat von do sveta, aby nenasla a neznicila svoju obet. A divim sa, ze ten kolega tam este robi. Vlastne sa divim, ze sa este neodstahovali s tou snubenicou, minimalne do susednej krajiny, aby mali svaty pokoj. Aj ked, psychopat by ich vypatral a narobil skody asi aj tam. Tu uz nic ine len prevencia asi nepomoze, aby sa zabranilo nestastiu.

elli333
22. feb 2025

@heidi4 problem je, ze tam je aj policia bezmocna kym sa naozaj nieco realne nestane. Bohuzial, nase zakony su tak postavene 😔

heidi4
22. feb 2025

@elli333 😢 ach. Uz len dufat, ze zufalke nerupne v bedni a neuvidime ju raz v televiznych novinach. Tazko pomysliet, ze si tam niekde vonku veselo beha na slobode.

modraslamka
24. feb 2025

ale ides do....pokial je normalny chlap neda ti sancu, ak je debil budes ho mat, ale zrobi ti to iste.
odkazuje ti moj muz

lucka70
24. feb 2025

Nechaj ho na pokoji nerozbijaj vzťah buduje si život s inou ženou skús sa poobzerať po nezadanom .Vzy sa do situácie keby si ti mala priateľa a chcete sa vziať a prebrala by ti ho ina ako by si sa cítila ty.Skus hľadať inde.

Strana
z7