icon

Ako sa rozhodnúť po 11 rokoch vzťahu?

michaela_333
25. okt 2025

Žila som 11 rokov s partnerom, s ktorým máme syna.
Bola som jeho prvá žena, prvá vo všetkom.
Na začiatku to bolo krásne – venoval sa nám, dával mi celú výplatu, kupovali sme veci do bytu, chodili sme na výlety, smiali sa.
Bolo to úprimné, jednoduché, krásne obdobie.

Lenže posledné roky sa všetko zmenilo.
Začal sa odťahovať, bol lenivý, doma nič neurobil.
O syna sa zaujímal minimálne – na tréningoch hokeja alebo futbalu bol možno dvakrát za sezónu.
Doma bol väčšinu času na telefóne, spal alebo išiel do práce.
Žiadny spoločný čas, žiadne rozhovory, žiadna blízkosť.

Aj v intímnom živote to bolo čoraz horšie.
Musela som sa mu doslova doprosovať, aby vôbec prejavil záujem.
Niekedy nebolo medzi nami nič aj dva-tri mesiace.
Cítila som sa ako niekto, koho si neváži, komu sa len prizerá, ale nevidí ho.

Tento mesiac mi neposlal ani euro na syna.
Tvrdí, že má dlhy, ale žiadne papiere som nikdy nevidela.
Bývali sme už aj v inom byte, z ktorého nás vyhodili, pretože tri mesiace neplatil nájom.
Namiesto toho, aby to riešil, vždy utiekol k rodičom.
Má 31 rokov, ale keď je problém, utečie k mame, ktorá ho vždy bráni.
Vždy, keď sa vrátil domov, bol chvíľu dobrý – pár týždňov.
Pomohol, správal sa normálne, snažil sa.
A potom znovu – telefón, fitko, spánok, práca, nezáujem.
Dokonca mám podozrenie, že užíva steroidy – býva výbušný, nervózny a zameraný len na cvičenie.
Rieši svoje telo, nie rodinu.
Ked odišiel alebo som ho vyhodila že ja sa starať oňho nebudem lebo uz som mala aj psychiku v prdeli...vela skm plakala ..tak ako naschvál založil si zakaždým badoo aby som mala nervy
Keď som niečo potrebovala opraviť, musel prísť môj otec.
Keď som dala smeti pred dvere, ani ich nebol schopný vyniesť.

Dvakrát zobral synovi peniaze, ktoré som mu odkladala, a nikdy ich nevrátil.
Vraj ich potreboval na zaplatenie bývania kvôli svojim „dlhom“.
Keď som sa pýtala viac, hneď sa urazil alebo zbalil a odišiel.
Nedávno som od neho chcela aspoň 50 eur – syn musel ísť k športovému lekárovi a ja som chcela, aby mi aspoň prispel, keďže zarába okolo 1300 eur.
Bývanie nemáme drahé, takže by to pre neho nebol problém.
Namiesto toho, aby mi tie peniaze dal, zbalil sa a odišiel.
Len preto, že som si dovolila niečo od neho žiadať.

Predtým som mu jasne povedala, že ak ešte raz odíde, už ho späť nevezmem.
A aj tak to spravil.
Je to teraz 3 týždne, čo je preč.
Občas napíše synovi len „ahoj“ alebo „čo robíš“, ale viac nič.
Na syna neposlal ani cent.
Viem určite, že v tom nie je žiadna žena – nikdy nechodil za inými, ale žije len pre seba
Hlavne ze vykrikuje ze syna miluje..ale.neviem co je toto za laska ked ho nezaujíma ci ma co jest ako v škole ako na tréningu nic..

Aby toho nebolo málo – na moje meno zobral synovi telefón na paušál s tým, že ho bude platiť.
Sľúbil, že to bude jeho zodpovednosť, ale doteraz všetky splátky platím ja.
Vlastne všetko ťahám sama – bývanie, jedlo, družinu, oblečenie, školu, futbal, úplne všetko.

A dokonca aj keď som bola chorá – mala som teploty – povedal mi, aby som sa nejako vzchopila, lebo on musí do práce.
Robil ako taxikár, takže v pohode mohol prísť na pár minút, len aby vyvenčil psa.
Ale nie.
Proste sa na mňa vykašľal aj vtedy.

Najviac ma bolí, že syn sa stále pýta, kedy príde tato, či budeme spolu na Vianoce, a ja neviem, čo mu povedať.
Nechcem, aby trpel.

A do toho mi prišiel do života iný muž.
Starší, pokojný, slušný, má dcérku.
Od prvého momentu z neho cítim pokoj a istotu, nie tlak ani pretvárku.
Snaží sa ma pochopiť, rozprávame sa otvorene, mám pocit, že ma počúva.
Po dlhých rokoch mám konečne pocit, že niekto so mnou komunikuje a zaujíma sa o mňa ako o ženu.

Neviem, čo mám robiť.
Mám sa vrátiť k bývalému len preto, aby syn netrpel?
Alebo mám ísť ďalej a skúsiť žiť konečne inak – bez hádok, bez výhovoriek, bez útekov?
Po toľkých rokoch mám pocit, že už nevládzem zachraňovať len ja.
Chcem byť milovaná, chcem mať pokoj, svadbu, rodinu, možno ešte jedno dieťa.
Len sa bojím, či nerobím chybu.

Ženy, ktoré ste si týmto prešli... čo by ste robili na mojom mieste? ❤️

Všetko mu ospravedlní a dáva mu zapravdu, takže on sa nikdy nenaučil niesť zodpovednosť.

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@michaela_333 autorka, začnem profilom. čím skôr, tým lepšie. okamžite maž....

@amdornik zmenené;)
Ale nemam tam ani svoje mesto

dadis
25. okt 2025
@michaela_333

@kikush182329 nie sme zobrati 😉chvalabohu
Ja som šťastná ze som to konečne dokázala..2roky mi to trvalo...nepoznam tohto muza ale je uzastny...povedal ze počká ale.je to muž ktorý chce rodinu a viem ze v tomto he uprimny...takže nemusím mat výčitky ze sa stretávame ano?samozrejme syn nevie nic a veľmi dlho nebude

@michaela_333 A uz sa teda aj "stretavate"?

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@kikush182329 nie sme zobrati 😉chvalabohu
Ja som šťastná ze som to konečne dokázala..2roky mi to trvalo...nepoznam tohto muza ale je uzastny...povedal ze počká ale.je to muž ktorý chce rodinu a viem ze v tomto he uprimny...takže nemusím mat výčitky ze sa stretávame ano?samozrejme syn nevie nic a veľmi dlho nebude

@michaela_333 a pokračujem názorom. nie som veštica teodora, ale pozrela som si ten profil a ten tvoj pán vyvolený... už pri tých fotkách s malým bábätkom, už na pohľad veru nevyzeral ako zodpovedný chlap, ktorý sa chce a bude schopný postarať o svoju rodinu. len si bola roky dozadu zjavne poriadne zamilovaná a veľa si prehliadala a možno o tom ani netušíš...
čo sa týka súčasnosti: prestaň sa s ním akokoľvek stýkať, požiadaj o výživné, atď., to ti písali aj vyššie baby, nájdeš tu kopu tém, ako na to, prípadne sa opýtaj, poradia ti.
čo sa týka budúcnosti: s tým novým mužom sa stretni na "tajnáša" pokojne toľko, koľko vám budú srdcia (či iné) ráčiť. vysvetli mu situáciu - asi si mu už aj vysvetlila, súdiac podľa tvojich príspevkov, on to pochopil. zatiaľ, kým neukončíš na totálku veci okolo tohto vzťahu, obzvlášť syn-otec, kým sa to neutrasie, tak syn nesmie o tom novom vedieť, lebo.... je ti to jasné, prečo. ale nevidím dôvod, prečo ty by si ho mala úplne odstrihnúť a poslať preč. nie. len sa to nesmie dozvedieť či syn, či otec syna.

všetko chce čas. verím, že sa ti podarí žiť pekný a plnohodnotný život. len nič neunáhli...

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@amdornik zmenené;)
Ale nemam tam ani svoje mesto

@michaela_333 autorka - tie fotky prosím ťa.... vyhoď to. fakt... vážne. a hneď...

michaela_333
autor
25. okt 2025
@dadis

@michaela_333 A uz sa teda aj "stretavate"?

@dadis ano stretávame...a úprimne paxi sa mi ...ale viem co robiť..viem ze neskakat nikde hneď.. mam syna a viem ze na vsetko pomaly

dadis
25. okt 2025
@amdornik

@michaela_333 autorka - tie fotky prosím ťa.... vyhoď to. fakt... vážne. a hneď...

@michaela_333
@amdornik ma pravdu, okrem mesta tam mas stale v profile fotky a prispevky. Bud prosim opatrna a zmaz to vsetko.

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@michaela_333 a pokračujem názorom. nie som veštica teodora, ale pozrela som si ten profil a ten tvoj pán vyvolený... už pri tých fotkách s malým bábätkom, už na pohľad veru nevyzeral ako zodpovedný chlap, ktorý sa chce a bude schopný postarať o svoju rodinu. len si bola roky dozadu zjavne poriadne zamilovaná a veľa si prehliadala a možno o tom ani netušíš...
čo sa týka súčasnosti: prestaň sa s ním akokoľvek stýkať, požiadaj o výživné, atď., to ti písali aj vyššie baby, nájdeš tu kopu tém, ako na to, prípadne sa opýtaj, poradia ti.
čo sa týka budúcnosti: s tým novým mužom sa stretni na "tajnáša" pokojne toľko, koľko vám budú srdcia (či iné) ráčiť. vysvetli mu situáciu - asi si mu už aj vysvetlila, súdiac podľa tvojich príspevkov, on to pochopil. zatiaľ, kým neukončíš na totálku veci okolo tohto vzťahu, obzvlášť syn-otec, kým sa to neutrasie, tak syn nesmie o tom novom vedieť, lebo.... je ti to jasné, prečo. ale nevidím dôvod, prečo ty by si ho mala úplne odstrihnúť a poslať preč. nie. len sa to nesmie dozvedieť či syn, či otec syna.

všetko chce čas. verím, že sa ti podarí žiť pekný a plnohodnotný život. len nič neunáhli...

@amdornik ďakujem 🙏veľmi mi takato podpora pomáha 🙏ano on caka ...bola zaľúbená a veľmi.. potom už len držala rodinu zubami nechtami a stále myšlienky ak ho nechám nájde si inu zaujme moje miesto ako to dám a podobne ..alebo syn ze bude trpieť

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@amdornik uz som urobila...ďakujem za upozornenie🙏❤️ja som ani nevedela ze tam mam fotky lebo sem chodím veľmi malo

michaela_333
autor
25. okt 2025

Dievčatá ste neskutočne ❤️❤️🙏naozaj vam ďakujem za pomoc a podporu

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@amdornik cize žiadne výčitky ano?normalne s tym mužom hej?😉🤣

amdornik
Autor odpoveď zmazal
michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik
Odpoveď bola zmazaná

@amdornik kurnik🤣zlata ďakujem ti

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@amdornik cize žiadne výčitky ano?normalne s tym mužom hej?😉🤣

@michaela_333 prečo by si mala mať výčitky? otec tvojho dieťaťa má výčitky, že vás obral o peniaze? že vás nepodporuje? že vás nemiluje? nie, nemusíš mať výčitky, nie ste ani len zobratí, aby to malo nejaký ten vážny status. nikomu sa tým zatiaľ ale nechváľ, ani kamoške, mamine či tak... nikomu. neviem, aké máš okolie, ale môže sa na to niekto krivo pozerať a výčitky nastanú. ďalšia vec, podľa fotiek... asi si mladučká. ak s tým novým by k niečomu malo prísť, snáď berieš antikoncepciu. ak nie, trvaj na bariére, nedopusť, aby si otehotnela!!! lebo každý chlap sa môže vyvŕbiť časom - ako si sa presvedčila aj za posledné roky o tom tvojom.... čiže stretávať áno, bez výčitiek. deti nech o tom nevedia a ani okolie. na kávu alebo obed zájdi, prečo nie? ale žiadne prejavy lásky alebo intímnosti na verejnosti! tohto sa stráň, kým si nedáš dokopy to, čo riešiš teraz. hlavne teda, aby ťa syn nemohol jedného dňa obviniť - vďaka svojmu tatkovi - že to ty za to môžeš... no ale keby aj niečo kdesi ušlo... verím tomu, že syn by to raz pochopil. iste - ak nebude totálne po otcovi...

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@michaela_333 prečo by si mala mať výčitky? otec tvojho dieťaťa má výčitky, že vás obral o peniaze? že vás nepodporuje? že vás nemiluje? nie, nemusíš mať výčitky, nie ste ani len zobratí, aby to malo nejaký ten vážny status. nikomu sa tým zatiaľ ale nechváľ, ani kamoške, mamine či tak... nikomu. neviem, aké máš okolie, ale môže sa na to niekto krivo pozerať a výčitky nastanú. ďalšia vec, podľa fotiek... asi si mladučká. ak s tým novým by k niečomu malo prísť, snáď berieš antikoncepciu. ak nie, trvaj na bariére, nedopusť, aby si otehotnela!!! lebo každý chlap sa môže vyvŕbiť časom - ako si sa presvedčila aj za posledné roky o tom tvojom.... čiže stretávať áno, bez výčitiek. deti nech o tom nevedia a ani okolie. na kávu alebo obed zájdi, prečo nie? ale žiadne prejavy lásky alebo intímnosti na verejnosti! tohto sa stráň, kým si nedáš dokopy to, čo riešiš teraz. hlavne teda, aby ťa syn nemohol jedného dňa obviniť - vďaka svojmu tatkovi - že to ty za to môžeš... no ale keby aj niečo kdesi ušlo... verím tomu, že syn by to raz pochopil. iste - ak nebude totálne po otcovi...

@amdornik nie nie uz mam 34 ;) takže zas az tak mlada nie .. a samozrejme budem...to sa určite nemôže stat
@amdornik moj syn je úplný iny ako on..citlivy,pomáha,učím ho aby z neho niečo bolo...slušný...o jeho otcovi sa to povedať neda ...vediem.ho aby nesedel na zadku ..a učím ho a rozprávam ako sa ma muz správať

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@amdornik nie nie uz mam 34 ;) takže zas az tak mlada nie .. a samozrejme budem...to sa určite nemôže stat
@amdornik moj syn je úplný iny ako on..citlivy,pomáha,učím ho aby z neho niečo bolo...slušný...o jeho otcovi sa to povedať neda ...vediem.ho aby nesedel na zadku ..a učím ho a rozprávam ako sa ma muz správať

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@michaela_333 no.... oproti mne si mladučká, mohla by som ti byť pomaly matkou 😉

jumama
25. okt 2025

@michaela_333 Urcite sa nevracaj k muzovi a nedovol mu, aby sa vracal - nikdy sa nezmeni. A to ze sa nezmeni, to by ti malo stacit na to, aby si ho naspat nechcela a neprijala.

S novym muzom si nezacinaj. Mozete byt kamarati, ale najskor uzavry stary vztah, dories vsetko, premyslaj co v zivote chces, radsej bud nejaky cas sama, teraz sa velmi rozhodujes pod vpplyvom emocii, v zlej situacii, vtedy si najdes nedobry vztah. Budes do neho vlievat vsetky svoje ocakavania a nadeje a po case mozes zistit, ze to nebola realita, ale iba tvoje tuzby... Ak ten pan mysli s tebou vsetko vazne, pocka aj n rokov, nebudet at surit do nejakych rozhodnuti, ponahlat ta. Varovny signal narcistickeho vztahu: pocit "My si rozumieme ako spriaznene duse". Narcisticky vztah vznika z nerovnovahy. Ze jeden je slaby, nesebavedomy a ten druhy sa zalieca... nechaj cas, nech ti ukaze, ci ten tvoj vysneny pan s dcerkou pocka.

Ak nepochopis, co zle sa ti stalo v minulom vztahu a neuzavries to, ak si nenastavis nove hranice, velmi pravdepodobne vojdes do rovnako zleho vztahu, ktory bude pekny rok zalubenia a potom prejde do rutiny, co zijes teraz.

Chod na UPSAVaR a poziadaj o zverenie dietata a o vyzivne - tam ti vsetko poradia. A ked aj muz nebude platit vyzivne, budes mat narok na nahradne vyzivne od statu a od neho budu vymahat.

Ste manzelia? Ak nie, lepsie pre teba, lebo inak polka dlhov je tvoja... ak nie ste manzelia, tak jeho dlhy su jeho dlhy. A nech si za to kludne ide k maminke alebo mozno do basy, ak si tych dlhov narobil tolko...

amdornik
25. okt 2025
@jumama

@michaela_333 Urcite sa nevracaj k muzovi a nedovol mu, aby sa vracal - nikdy sa nezmeni. A to ze sa nezmeni, to by ti malo stacit na to, aby si ho naspat nechcela a neprijala.

S novym muzom si nezacinaj. Mozete byt kamarati, ale najskor uzavry stary vztah, dories vsetko, premyslaj co v zivote chces, radsej bud nejaky cas sama, teraz sa velmi rozhodujes pod vpplyvom emocii, v zlej situacii, vtedy si najdes nedobry vztah. Budes do neho vlievat vsetky svoje ocakavania a nadeje a po case mozes zistit, ze to nebola realita, ale iba tvoje tuzby... Ak ten pan mysli s tebou vsetko vazne, pocka aj n rokov, nebudet at surit do nejakych rozhodnuti, ponahlat ta. Varovny signal narcistickeho vztahu: pocit "My si rozumieme ako spriaznene duse". Narcisticky vztah vznika z nerovnovahy. Ze jeden je slaby, nesebavedomy a ten druhy sa zalieca... nechaj cas, nech ti ukaze, ci ten tvoj vysneny pan s dcerkou pocka.

Ak nepochopis, co zle sa ti stalo v minulom vztahu a neuzavries to, ak si nenastavis nove hranice, velmi pravdepodobne vojdes do rovnako zleho vztahu, ktory bude pekny rok zalubenia a potom prejde do rutiny, co zijes teraz.

Chod na UPSAVaR a poziadaj o zverenie dietata a o vyzivne - tam ti vsetko poradia. A ked aj muz nebude platit vyzivne, budes mat narok na nahradne vyzivne od statu a od neho budu vymahat.

Ste manzelia? Ak nie, lepsie pre teba, lebo inak polka dlhov je tvoja... ak nie ste manzelia, tak jeho dlhy su jeho dlhy. A nech si za to kludne ide k maminke alebo mozno do basy, ak si tych dlhov narobil tolko...

@jumama ak si myslíš, že muž, ktorý má cca 40 rokov, bude, ako ty píšeš, n-rokov čakať na autorku, kým sa rozhýbe, si na omyle. približne 40 ročný muž je viac-menej na vrchole svojich síl a ak ho autorka zaujíma ako žena a potencionálna partnerka, tak jej to dá/dal najavo. je na nej, ako sa zachová. ale bolo by naivné myslieť si, že autorka ho bude teraz 7 rokov naťahovať a ten muž bude 7 rokov na ňu čakať. čo je eunuch? nezdieľam tvoj názor. áno, autorka nech ho spoznáva bližšie, ale prečo by sa mala strániť nežností napríklad? len nech si ho nevpustí do srdca a hlavy, nech uvažuje racionálne, napokon, už sa raz kopla... to však neznamená, že teraz bude žiť autorka x rokov ako mníška, lebo jedného debila v živote zažila. možno práve tento druhý je naozaj pre ňu ako stvorený. ale súhlasím s jedným... musí byť opatrná a nesmie sa bezhlavo zamilovať. ale to je už len o nej. ona musí posúdiť množstvo vecí, ktoré v tomto doterajšom vzťahu prehliadala. najpodstatnejšie je - neotehotnieť... a zvyšok sa ukáže časom.

euka210
25. okt 2025

@michaela_333 je to smutne, ale nedala by som tvojmu uz dalsiu sancu. Ziadaj sudom peniaze na syna. Najprv urob poriadok s byvalym a az potom novy vztah. Samozrejme, ze na stretavani nie je noc zle, ale bud opatrna.

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@jumama ak si myslíš, že muž, ktorý má cca 40 rokov, bude, ako ty píšeš, n-rokov čakať na autorku, kým sa rozhýbe, si na omyle. približne 40 ročný muž je viac-menej na vrchole svojich síl a ak ho autorka zaujíma ako žena a potencionálna partnerka, tak jej to dá/dal najavo. je na nej, ako sa zachová. ale bolo by naivné myslieť si, že autorka ho bude teraz 7 rokov naťahovať a ten muž bude 7 rokov na ňu čakať. čo je eunuch? nezdieľam tvoj názor. áno, autorka nech ho spoznáva bližšie, ale prečo by sa mala strániť nežností napríklad? len nech si ho nevpustí do srdca a hlavy, nech uvažuje racionálne, napokon, už sa raz kopla... to však neznamená, že teraz bude žiť autorka x rokov ako mníška, lebo jedného debila v živote zažila. možno práve tento druhý je naozaj pre ňu ako stvorený. ale súhlasím s jedným... musí byť opatrná a nesmie sa bezhlavo zamilovať. ale to je už len o nej. ona musí posúdiť množstvo vecí, ktoré v tomto doterajšom vzťahu prehliadala. najpodstatnejšie je - neotehotnieť... a zvyšok sa ukáže časom.

@amdornik ďakujem 🙏úprimne ono jasne treba si dávať pozor...ale ide z neho niečo..neviem to opísať...tym ze sa stretávame citim možno malinko niečo viac ..ale uz to neni ten výbuch alebo tak..cize viem si dávať pozor ..a viem ze ma uz len tak hocijaký muz nezlomi lebo som si prešla toho uz naozaj vela...ale dávam každej za pravdu treba si dávať pozor

amdornik
25. okt 2025
@michaela_333

@amdornik ďakujem 🙏úprimne ono jasne treba si dávať pozor...ale ide z neho niečo..neviem to opísať...tym ze sa stretávame citim možno malinko niečo viac ..ale uz to neni ten výbuch alebo tak..cize viem si dávať pozor ..a viem ze ma uz len tak hocijaký muz nezlomi lebo som si prešla toho uz naozaj vela...ale dávam každej za pravdu treba si dávať pozor

@michaela_333 áno, určite buď opatrná a ak už, tak sa postupne zamiluj do toho, čo budeš na ňom poznať, nie len do toho "úvodu". ale verím tomu, že máš skúsenosť a máš vek na to, aby si nepadla znovu do blata.... držím ti palce.

michaela_333
autor
25. okt 2025
@amdornik

@michaela_333 áno, určite buď opatrná a ak už, tak sa postupne zamiluj do toho, čo budeš na ňom poznať, nie len do toho "úvodu". ale verím tomu, že máš skúsenosť a máš vek na to, aby si nepadla znovu do blata.... držím ti palce.

@amdornik ďakujem krasne za podporu❤️veľmi si to vážim

anonym_61b21b
25. okt 2025

Nerut sa takato rozdrasana do vztahu c. 2.ked n1 nemas porieseny. V prvom rade - odkedy mu prepina, nevedela si zmobilizovat jeho rodinu, ze sa meni na hovado, lebo to este na teba hodi, aj ked vinni su vzdy obaja, budes len ty, alebo ako je to v tom vtipe, za rozpad mozu vzdy dvaja, zena a jej matka🤣

Tolko si prehliadala🚩🚩🚩(ukradnute € synovi, darebacenie, libido na 0)ze si sa mu este nechala zadlzit a to ver, ze toto je opadnutie zabran, zobrat decku peniaze, takze ich berie aj tebe a to tak, ze poziciava a gembli, nic nove pod MK slnkom, daksi debil prepnuty... 👽

amdornik
25. okt 2025
@anonym_61b21b

Nerut sa takato rozdrasana do vztahu c. 2.ked n1 nemas porieseny. V prvom rade - odkedy mu prepina, nevedela si zmobilizovat jeho rodinu, ze sa meni na hovado, lebo to este na teba hodi, aj ked vinni su vzdy obaja, budes len ty, alebo ako je to v tom vtipe, za rozpad mozu vzdy dvaja, zena a jej matka🤣

Tolko si prehliadala🚩🚩🚩(ukradnute € synovi, darebacenie, libido na 0)ze si sa mu este nechala zadlzit a to ver, ze toto je opadnutie zabran, zobrat decku peniaze, takze ich berie aj tebe a to tak, ze poziciava a gembli, nic nove pod MK slnkom, daksi debil prepnuty... 👽

@anonym_61b21b čo s tým má jeho rodina??????

anonym_61b21b
25. okt 2025
@amdornik

@amdornik co chce🪱

dadis
25. okt 2025
@amdornik

@amdornik nevsimaj si ju, to je ahola, ci ako sa vola.. vzdy prehana..rukopis nezaprie, ani ked prispieva ako anonym..

michaela_333
autor
25. okt 2025
@anonym_61b21b

@amdornik co chce🪱

@anonym_61b21b som nepochopila 🤣neprehliadala lebo naskrabal vzdy aby mi nejaké peniaze dal takže som si to nevšimla az ked ma jedného dna vyhodili z bytu že neplatil..odišla som so synom sama on prosil odpustila som a potom skm si to začala vsimat

ebelin35
25. okt 2025

kríza stredného veku,,chovanie pubertiaka..

michaela_333
autor
25. okt 2025
@ebelin35

kríza stredného veku,,chovanie pubertiaka..

@ebelin35 tak on ma 31 neviem ci ma stredný vek

blacki12
25. okt 2025
@michaela_333

@anonym_61b21b som nepochopila 🤣neprehliadala lebo naskrabal vzdy aby mi nejaké peniaze dal takže som si to nevšimla az ked ma jedného dna vyhodili z bytu že neplatil..odišla som so synom sama on prosil odpustila som a potom skm si to začala vsimat

@michaela_333 Máš právo byť šťastná. Žijeme len raz. S novým mužom by som sa určite ďalej stretávala. Ale som tiež názoru, že by som tento nový vzťah nezverejňovala. Tvoj bývalý priateľ by to nepekne zneužil proti tebe a mohlo by ti to narušiť vzťah so synom.