icon

Ako sa rozísť s agresívnym partnerom?

25. apr 2025

Baby, mám problém. Dlhšie to nefunguje s priateľom, z jeho strany áno, z mojej nie. Chcem sa s ním rozísť, ale ja neviem ako. Keď som mu to už povedala aj jemne, začal byt agresívny. Je mi blbe sa rozísť tak, že zoberiem svoje veci od neho, keď nebude doma.
Dlhšie ma to už nebaví ako píšem. Začala som si pisat s kým. Viem presne co hladam u muža a potenciál to ma. No nemôžem sa s ním stretnúť, nakoľko nemám ukončenu minulost. A ako sa mam rozist s tým prvým, teraz ideme mat výročie. Ja som z toho úplne v prdeli. Nechcem sa rozist v zlom, ale v dobrom sa s ním nedá. Z druhého neviem ci dačo bude.
Tak toto je môj najväčší problém 😂

Strana
z2
marhulka13
25. apr 2025

Prepáč, ale znies, akoby si mala 15

zmrzlinka2021
25. apr 2025

Normálne mu povedz že ho neľúbiš a zaslúži si ženu, ktorá ho bude milovať.
Nesťahuje sa však k tomu druhému.

viestta
25. apr 2025

Nikdo sa nikdy v dobrom nerozisiel, po rozchode je vzdy jeden ublizeny, druhy menej alebo vobec. Maj charakter a povedz mu, ze odchadzas. Nemusis to ani vysvetlovat, an zdovodnovat, ani mu nic vycitat an ho z nicih obvinovat. Jednoducho to ukonci. Zabal si veci, pockaj kym pride, oznam mu, ze odchadzas, nechaj kluce na stole a hotovo.

lindaturcanova
25. apr 2025

Ak si myslíš ze by ta zmlatil, psychicky vydieral že si ublíži alebo iné tak asi by som pobalila veci a odišla keď nebude doma keď píšeš ze je agresívny....

betulinka1
25. apr 2025

Ak zacal byt agresivny uz iba pri náznaku, urcite by som odisla, ked je v praci. Ja by som sa bala hovorit mu to sama a pri tom sa este balit.

pribinak
25. apr 2025

Presne ako si napísala…kým bude v práci zbaliť si svoje caky-paky a odísť

Skôr ako zostanes tehotná

autor
25. apr 2025
@pribinak

@pribinak no ved to, dúfam že nie som.

autor
25. apr 2025

Ale je mi to ľúto, viem, že ma má rád, ako situationship je to ok, ale na život to nevidím.

pribinak
25. apr 2025

Dufas 😳😳😳😳 snáď sa nejak chranis pred tehotenstvom

katkati
25. apr 2025

Tebe je ľúto človeka, ktorý je agresívny? A čo sa mu stane, keď odídeš? Nič. Trochu bude zúriť a potom si začne užívať. A teba asi toto škrie.

lindaturcanova
25. apr 2025
@katkati

Tebe je ľúto človeka, ktorý je agresívny? A čo sa mu stane, keď odídeš? Nič. Trochu bude zúriť a potom si začne užívať. A teba asi toto škrie.

@katkati skôr si myslím že sa ho boji a ze bude robit bordel, nie ze by ju skrelo ze bude trtosnit s inymi, bude isto rada ak sa ho zbavi

earlgrey
25. apr 2025

situationship 😄😄😄 booože....

mischy00
25. apr 2025

No podla vyjadrovania tipujem ze ešte zopár mužov tvojim životom prebehne 🫣

katkati
25. apr 2025
@lindaturcanova

@katkati skôr si myslím že sa ho boji a ze bude robit bordel, nie ze by ju skrelo ze bude trtosnit s inymi, bude isto rada ak sa ho zbavi

@lindaturcanova Ja len, že píše, že by jej bolo ľúto. Nechápem, prečo nenapíše, že sa bojí.

ankare
25. apr 2025

Odid a hotovo. Máš na lepšieho! Držím palce!

isis234
25. apr 2025

Zbaľ si veci, ked nebude doma. Napíš mu na lístok, že končíš vo vzťahu. Praješ mu šťastie a lásku. Nech si nájde dievča, ktoré aj ono bude s ním šťastné.
Kľúče nechaj na stole.
Ale,, pár dní by som nechodila von bez doprovodu, ako píšeš že je agresívny.
Berieš naňho ohľad... ale on na Teba nie... Tak si DOBRE rozmysli, čo urobíš. Ak prídu deti, bude to len horšie. Jeho neprevychováš. Je to v ňom.

autor
25. apr 2025
@pribinak

@pribinak keby ešte nemal dom pod kamerami a nevidel ako sa balim a odchádzam

earlgrey
25. apr 2025

@autorka
Takže sa ho bojíš?

autor
25. apr 2025

Mne je jedno ci si nájde inú, môže, chcem sa ho zbavit. Ale je mi to ľúto, tak ako každý vzťah co skončí, predsa len niečo sme k tomu človeku kedysi cítili

autor
25. apr 2025
@earlgrey

@autorka
Takže sa ho bojíš?

@earlgrey fyzicky mi neublíži, ale pasívne agresivny je. Ak by som sa rozišla, vymenil by zamok, aby som si nemohla zobrat veci. Tým pádom by som ho nemohla bloknut a mal by ma v hrsti. Musím fakt proti svojej vôli sa ním rozísť takto, ze utečiem

betulinka1
25. apr 2025

Tak hadam nesleduje v dome co robis 24/7. Zisti ake ma kamery. Ci maju baterku alebo nie. Ak nie vypnes poistky.

earlgrey
25. apr 2025
@betulinka1

Tak hadam nesleduje v dome co robis 24/7. Zisti ake ma kamery. Ci maju baterku alebo nie. Ak nie vypnes poistky.

@betulinka1 A k čomu to je dobré? keď aj tak zistí, že odišla...kamery sú v tomto prípade nezpredmetné...ale problém je, že sa ho bojí...

earlgrey
25. apr 2025
@anonym_autor

@earlgrey fyzicky mi neublíži, ale pasívne agresivny je. Ak by som sa rozišla, vymenil by zamok, aby som si nemohla zobrat veci. Tým pádom by som ho nemohla bloknut a mal by ma v hrsti. Musím fakt proti svojej vôli sa ním rozísť takto, ze utečiem

@autorka
Tak si vezmi všetky veci..ak nešoféruješ, volaj taxi, nahádž tam veci a vec vybavená...alebo zober najnutnejšie, najcennejšie osobné veci a na ostatok kašli...

alickapusinka
25. apr 2025

vezmi všetko naraz príd s otcom bratom a k máš zbaľ všetký veci a odid preč.

pribinak
25. apr 2025

Zavolaj otca brata bratranca kolegu ….nexh ti pomôžu a vynesietw veci na 1x

karolinakr
25. apr 2025

hlavne, s tým novým nechoď po ulici, lebo bude bitka

jumama
25. apr 2025

Autorka, ktokolvek je na teba agresivny NEMA TA RAD! Nenahovaraj si to. Neodpustaj to. Nastavuj hranice. Ak sa to nenaucis, tak stretnes dalsieho a dalsieho a dalsieho rovnakeho.
Pre teba duplom plati: Pozor na love bombing na zaciatku vztahu, pozor na pocit, ze niekto ma neodolatelnu charizmu, zasypa ta darcekmi, citis sa ako spriaznena dusa, vypisuje ti milion smsiek...
Odid a nezacinaj si hned novy vztah. Ale skus porozmyslat chvilu bez vztahu o tom, akeho muza pre zivot chces. O tom premyslaj, preco si schopna ospravedlnit agresivitu, Kto s tebou alebo niekym v okoli agresivne/pasivne agresivne zaobchadzal a bolo mu to odpustene?

taktotedanie
26. apr 2025

Veruze by som len tak odisla ked nieje doma a nech sa sam v byte aj rozpuci od zlosti, zablokovala by som ho vsade a dovidenia, nechas somsebou zametat ako nejaka spina na podlahe a este je agresivny, preber sa konecne
Tebe to uz moze byt jedno

ahhola
26. apr 2025

Kolko tam mas tych veci, naco si tam toho tolko vlacila, ako naveky, k nemu si isla od rodicov a vracias sa k nim? Snad chodi do roboty, popros otca, napln bagle a tradaaaa, druhykrat pouzivat rozum a nie este dumat, ci nie som tehu, pri rozchde😡

som_realistka
26. apr 2025

Zavolaj si kamosku, , aby si mala pomoc pri baleni a svedka pri odchode. A snad nemas tolko veci ze potrebujes stahovaci nakladiak.

Strana
z2