Ako sa rozísť s manželom bez konfliktov?
Uz dlhsi cas citim, ze uz ma to vobec nebavi, nas vzath nikdy nebol taky ze “my” , boli sme iba on a ja. Ziadne city, ziadne mojkanie, ziadne pekne slova neexistuju. Nic spolocne nemame iba 4r. dieta. A ani nic spolocne nechce mat. Sex funguje, aj dobre sa vieme ropravat medzi sebou, no ale toto mi nestaci a citim ze niekde na mna caka nieco lepsie.
Len neviem ako do toho, a aj sa bojim od toho ako bude na to reagovat. Uz pred tyzdnom som mu spominala ze mi uz neni moc dobre, no on funguje jak keby nebolo nic..
Prosim, dajte tipy ako by ste sli do toho…
Povedz že take fungovanie ti nevyhovuje a dohodnite sa, aby to malo čo najmenší vplyv na dieťa.
Inak keby si mne povedala, že ti neni moc dobre predstavím si, že ta boli hlava alebo niečo podobne…rozprávala si sa s ním o tom narovinu, čo ti prekáža a podobne?
Očakávania? Alebo už máš niečo rozbehnuté na pozadí a tu sa hráš na obeť? Buď k sebe a aj k okiliu najprv úprimná .. čo ty na to?
Ak nie ste manzelia, tak potom len upravit veci okolo dietata - vyzivne a stretavanie + koho je nehnutelnost, ak jeho, musis si najst nieco svoje (podnajom, rodicia, mozno mas nehnutelnost)... Skusila by som sa dohodnut, ze ako si to predstavuje dalej, ci budete mat dohodu (ktoru schvali sud), alebo nechate rozhodnut sud. Prestan s nim spavat, kedze ste sa rozisli, povedat, ze chces odist/necitis sa stastna/vztah nefunguje a potom mu roztiahnut nohy, tak mu asi nedojde, ze ste sa rozisli, ze ano.
Takze razny rozhovor, bez toho to nepojde. Ale musis mat vyriesene, co potom.
Hm, vždy taký bol a bolo to pre Teba ok. Zrazu cítiš, že je niekde niečo lepšie. Podĺa mňa máš niečo s niekým a hľadáš dôvod na rozchod. Dobre si rozmysli, či stojí za to prejsť rozchodom/rozvodom, vystaviť tomu dieťa len preto, že je niekde tráva zelenšia a či nestojí za to začať sa pozerať na chlapa tými očami, ako na začiatku. Lebo je to aj o tom, čo chceš vidieť. Zapracujte na kríze.
Myslím, že sa na teba bude pozerať presne tak, ako to popisuje tento človek v tomto 2-minútovom videu (v češtine). Dôvody vašich problémov sú tam asi tiež dosť výstižne opísané: https://www.facebook.com/watch/?v=6695155440588710 ale zaver sedi urcite 🙂 Prajem vela stastia 🙂
Tak hlavne ze mate perfektny sex, ked ti s nim tak velmi neni dobre 🫠
Tak hlavne ze mate perfektny sex, ked ti s nim tak velmi neni dobre 🫠
@vanilkovazmrzka presne to je veľmi netypické, väčšinou, keď vzťah nefunguje, tak ani táto oblasť, ale tak môže byť aj výnimka
@vanilkovazmrzka presne to je veľmi netypické, väčšinou, keď vzťah nefunguje, tak ani táto oblasť, ale tak môže byť aj výnimka
@janickacrazy hej preto mi to pride ako totalna kravina cele toto vymyslene forum
@janickacrazy ale sú také osoby, to by mi celkom sedelo všetko dokopy. Ale možno je to naozaj vymyslené.
@janickacrazy joooj kedysi dávno som mala takého kamaráta. Sex brutálny, ale do vzťahu nie vďaka 😂 ja len, ze áno, takto sa dá existovať
Autorka, toto je na normálny rozhovor. Vzťahy sa vedia aj napraviť, ale každý si musí vedieť definovať, čo mu chýba a co chce. A nie čakať, že kedy si kto co domysli.
Rozchod s frajerom je vec dvoch minút. Je ti to cudzí človek, nie manžel. Následne rues svoje bývanie a zverenie dieťaťa do starostlivosti.
Rozchod s frajerom je vec dvoch minút. Je ti to cudzí človek, nie manžel. Následne rues svoje bývanie a zverenie dieťaťa do starostlivosti.
@zmrzlinka2021 v nadpise je jasné napísané "Manžel".
Na začiatku to nebolo ine ? Neda sa to vrátiť? Zabojovať? Skusit manzelsku poradnu.....ľudia sa tak rýchlo vzdávajú. Aspoň pre to dieťa
Nie sme manzelia lebo ani ma zobrat nechce, ani zasnubit. Uz sme spolu 8 rokov. A proste aj ja chcem zazit to, co vela zien, byt nevesta. Nemam ziadnu nahradu, nemam nikoho, reagujem na komentare.
Ja by som chcela mat este jedno dieta, on uz vobec nechce mat. Som mlada baba ( 30r. ). A ani na zaciatku nebolo velmi extra, no teraz som otvorila oci ze normalny vztah nefunguje tak ako nas.
Ani raz som od neho nedostala pekne oslovenie, stale som bola iba “pocuj”.. alebo “hm”.
A teraz citim ze prave teraz sa mi nakvapkala posledna kvapka do pohara, mame taku situaciu ze obidvaja potrebujeme novsi auto. No spolocne ani za svet nechce kupovat. On chce sám iba pre seba a ja si mam vybavit tiez pre seba.
Autorka,
Opustí toho tlka.
@zmrzlinka2021 v nadpise je jasné napísané "Manžel".
@bruno1 nadpisy žiaľ upravuje admin a aj zle
Tak sa skúste dohodnúť ako ľudia, starostlivosť o dieťa, výživné, atď. A ak to myslíš s rozchodom važne tak už spolu nespite. Držím Ti palce💪
A ty si myslis,ze niekde ta caka vysnivany princ? len aby si potom neolutovala.Kebyze nemate dieta,,ale chudatko dietatku chces odpratat otca,, co ho bude vidiet raz za tyzden? Na to nepozeras, ako to dieta bude trpiet. co vlastne este chces ? teda, ked postel funguje, nenadava, nezahyba, myslim aj socialne netriete biedu, proste ja to neviem pochopit. Otoc to, ako by si zareagovala, keby s takym napadom prisiel manzel ? tak potom uz neviem co este ti chyba..Kto sa o teba postara, ked ochories,,A pan Boh vie, ci druhy by nebol horsi.Bud spokojna s tym co mas, Najdi si komentare ako niektore manzelky trpia,,aj z pohladu deti,a nemaju kde byvat .
Aha, prepac, vratila somsa naspät k diskusii od sameho zaciatku, a dalsie komenty som necitala, az teraz som nasla tvoj prispevok ze nie ste manzelia, tak to uz je ina kava.Tak jasne ,nie si naplnenaa statusom manzelky, tak preto si tak ako si, a ja vsetko beriem naspät, lebo som pisala v domnienke ,ze ste manzelia..,Tak ,to uz by som mu dala samozrejme ultimat , bud svatba, alebo rozchod,ja ani nahodou by som nezila len tak, ako sa hovori po vrbu.,alebo ako kohut so sliepkou.Tak to uz je uplne o inom z tvojej strany,Chci a bojuj o manzelstvo.

Tak toto jedine na rovinu. Máte dieťa, takže obchádzky a uľahčovanie rozchodu asi nie. Možno bude mať niekto nápad.