icon

Ako sa správne zachovať?

22. nov 2025

Ahojte písala som tu ešte v lete príspevok ako sa so mnou prestala manželova mamina baviť lebo sa urazila lebo som si dovolila po 12 hodinovej práci s migrénou ako hrom niečo nasrato skonštatovať nepriamo na manžela jej syna,do akého neuprataneho som prišla,riady meter do výšky,po zemi a stole povylievaná sirupová voda,box s hračkami vysypany všade hračky porozťahované atď a skonštatovala som že som prišla na druhú šichtu. Deti neboli navečerané ani v pyžamách a bolo to už neskôr večer,na druhý deň ráno mali ísť do škôlky. To bolo vo februári a príspevok som písala v lete.
A potom ako sme sa aj náhodne stretali som ju pozdravila a ona sa mi otočila chrbtom...a chodila k nám len keď som bola ja v práci. Poslala som jej koláč a ona mi ho vrátila naspäť.
Mám sa jej ísť ospravedlniť?
Stav trvá.
Akurát čo ma serie že manžel má mať deti a hocikedy ich dá jeho mamine a mne akurát zavolá že sa mám k nej pre ne staviť. Je mi to nepríjemné tam ísť po ne keď sa mi vyhýba a ani nezdraví. Snažila som sa na to nemyslieť vypustiť to z hlavy ale keď ma muž posiela k nej po deti tak sa mi to stále vracia a premieta v hlave a som z toho smutná.
Naposledy som to manželovi odmietla vravím nie nejdem k nej po ne. Mal si ich mať ty a mne si ani nedal vedieť že si ich dal strážiť,že s nimi nebudeš,tak si po ne choď ty, je mi nepríjemné tam ísť keď sa so mnou nerozpráva a on to úplne otočil proti mne ešte,že to ja sa s ňou nerozprávam a vy dve sa nerozprávate a už bol face urazený.
Ako sa mám zachovať na sviatky? Idú vianočné a ja neviem aký postoj zaujať.🫩😔

Strana
z2
anonym_d6f20f
22. nov 2025

@anonym_autor no autorka mam dost. Tak ty si urobíš s lenivou hnidou tri deti a potom vyplakávať na koniku? Co si si urobila to mas. Nech si kazdy prečíta aj minulú temu

pribinak
22. nov 2025
@anonym_autor

@pribinak hej,oduty za to že som to mala po ceste a nevyzdvihla ich

@anonym_autor však nech je oduty a čo ?

efka77
22. nov 2025

Ako prve komunikuj s muzom. Ze nie je plnohodnotnym partnerom a otcom. Keby bol,necitila by so sa tam ako sluzka a ani jeho mama by sa nemohla k tebe takto spravat.
A na Vianoce by akoze mal zobrat deti k mamicke a ty ostay sama doma? To by som nepripustila. Vy ste rodina,sviatky patria vam. A ked sa muzovi nebude pacit,nech si pohovori s mamou a riesi tu situaciu ako chlap.

ndrag
22. nov 2025

Svokra je stara, zakomplexovana pizda, s tou by som sa po tomto uz vobec nebavila. Ani pozdrav, sama sa urazila, nech sa aj odrazi. Hrosie je na tom vase manzelstvo. To co mate doma? Sa bojis s muzom normalne pobavit? Ved on ma byt na tvojej strane a ty tu okolo neho chodis po spickach aby sa nedajboze neurazil. Nieco vam tam dost nefunguje. Dost.

luccys
22. nov 2025
@anonym_787164

Ja si tu temu pamatam. Lenze tam bolo mnoho inych problemov nez svokra (ktora vam vtedy navyse prisla pomoct s detmi a este si sa na nu hnevala). Bol tam neschopny chlap ktory doma absolutne nic nerobi, nikdy. Pamatam si dobre? Zmenilo sa nieco na tomto nastaveni alebo stale robis doma sluzku vsetkym a Tvoj chlap prstom nepohne?
Tuto nejaka urazena svojra (niekedy aj pravom lebo vam s detmi pomaha) je podla mna najmenej z toho, co vsetko mate doma. Ja si to pamatam...🙂 Das link na tu diskusiu z leta?

@anonym_787164 Ano, je to ona. Muz nepohne prstom, ale svokra je zla. Tu je skoda pisat dalej nieco.

anonym_97b3bd
22. nov 2025
@anonym_d6f20f

@anonym_autor no autorka mam dost. Tak ty si urobíš s lenivou hnidou tri deti a potom vyplakávať na koniku? Co si si urobila to mas. Nech si kazdy prečíta aj minulú temu

@anonym_d6f20f Kazde 3 mesiace to iste...

0kristina0
22. nov 2025

Nie je to nahodou tak, ze tu kritiku co si po prichode spustila si zobrala ona osobne, kedze s detmi bola ona a mala pomoct?

sevrin
22. nov 2025

Stačilo keby tvoj hnilý manžel doma upratal ten chliev, svokra by sa neodula akého kripla vychovala a táto téma by nikdy nevznikla.

anonym_dd65b1
22. nov 2025

Ani by ma nehlo sa jej ospravedlňovať. Neznášam, keď sa starí ľudia z pozície svojho veku bavia so svojimi deťmi alebo mladšími ľuďmi ako so solplavymi deťmi a očakávajú poslusnost.

autor
22. nov 2025
@0kristina0

Nie je to nahodou tak, ze tu kritiku co si po prichode spustila si zobrala ona osobne, kedze s detmi bola ona a mala pomoct?

@0kristina0 neviem čo sa jej v hlave odohralo ale tiež som sa mohla oduť na to že to spravili naschvál voči mne, tiež som mohla byť taká vzťahovačná. Ja som ju k nám strážiť nevolala mal ich mať manžel a ani nedal vedieť že si zavolal maminu k deťom. Som mala dvojité prekvápko

zlotka
22. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor nezáujem ,musel by ist on

@minenkaa presne tak ,musel by ísť on. Aj mna moja dourazala ,tak som mužovi povedala že ma nezaujíma pokiaľ sa mi neospravedlni. A mám pokoj.

autor
22. nov 2025
@zlotka

@minenkaa presne tak ,musel by ísť on. Aj mna moja dourazala ,tak som mužovi povedala že ma nezaujíma pokiaľ sa mi neospravedlni. A mám pokoj.

@zlotka ona čaká že iniciatíva bude z mojej strany. Skôr bola teraz už nie a ak ti môjmu mužovi neprekáža tak to nechám tak ako to je. Kto bude skôr potrebovať pomoc ja či ona. Svoju rodinu mám, sme 4 súrodenci a vychádzame si super. Ona má len môjho muža jej syna, takže jeho si nepohnevá + sa nebaví so svojími sestrami už dlho

viera012345
26. nov 2025

@anonym_autor Nevidím dôvod na ospravedlnovanie, veď právom nahnevaná ste boli na manžela.V prípade, že sa mamička urazila, čo je pochopiteľné, keďže sa manžel prejavil ako nezodpovedný leňoch,to je problém mamičky, veď ona ho vychovala,nie Vy.Pravda bolí...

Strana
z2