Porovnávanie v sexe s exmanželkami. Ako sa zachovať?
mna ide roztrhnut od jedu. Ked vam manzel povie ze neviete varit ako jeho mamicka, to sa asi este da.. Kedze to je pravda.. Ale co urobit, povedat, alebo sa zachovat ked vam povie, ze jeho obe exmanzelky boli v sexe ovela lepsie........
Ze sa ma k nim vratit, co ine?
nuž tak by bol tretíkrát rozvedený... keď mamička tak dobre varí a exky tak dobre trtkajú, tak sa môže odsťahovať k mamičke a v detskej izbe trtkať tie exmanželky.
nuž tak by bol tretíkrát rozvedený... keď mamička tak dobre varí a exky tak dobre trtkajú, tak sa môže odsťahovať k mamičke a v detskej izbe trtkať tie exmanželky.
@anonym_f3323d
@sissy27 niesme zobrati spolu, ani to uz neplanujeme.
Tak co uz cakas od 2x rozvedeneho, evidentne je niekde (aj v nom) chyba 😃
A co chces pocut? Co urobit, povedat? Ja by som s takym nikdy nebola. Ale Ty si si ho vybrala - tak ked chces pokracovat v tomto laskyplnom vztahu - pokracuj.
@anonym_autor Máš dve možnosti. Ukázať mu, že si lepšia ako EX, alebo ho nechaj ísť. Ale asi skôr to druhé, ak sa už vyjadril, že EX boli lepšie, tak už na to budeš myslieť pri sexe.
@anonym_autor Občas utrus aj ty poznámku o bývalom
@anonym_autor začať si s mužom 2x rozvedeným je velká chýba, za ktorú sa platí. Pre nieco ho tie dve kopli do zadku.
@anonym_4d8bbe Hej, nech skúsi: "Máš ho o niečo menšieho ako EX, ale nevadí." 😂 😂
@anonym_4d8bbe toto sa mi paci, ozaj dobry napad. Uz ma aj napadlo par takych veci.
@anonym_4d8bbe Hej, nech skúsi: "Máš ho o niečo menšieho ako EX, ale nevadí." 😂 😂
@pletko325 😂😂 pravda to sice nebude, ale super napad.
Dialog :
on : no dnes zas nic moc, ex #2 bola o dost lepsia.
ona : zaujimave, a to jej stacil ten tvoj kolibrik ?
Uz by som s nim nedokazala mat sex. Mala by som to stale v hlave.
Uz by som s nim nedokazala mat sex. Mala by som to stale v hlave.
@anonym_fc0a41 pochopiteľné, netuším čo mu ten výrok o EX akože priniesol do vášho sexuálneho života. Iba to, aby mala myšlienky. A to má akože aký význam. Takto si ťa váži?
ako pise klasik na MK , dalsi zo zlatou cicinou, či?
@anonym_autor tak buď si jeho partnerka, s ktorou chce mať aj fungujúci sexuálny život a mať priestor na intímnosti. Alebo ťa má ako súťažiacu v sexe a potrebuje zaplniť všetky tri medaile a si len tretia v poradí a kandidátka na bronzovú medailu.
Odpusť za výraz, ale kretén.
Autorke zjavne neprekaza ze je to nenormalne spravanie, jedine co ju zaujalo z komentarov a stalo jej za zmienku, je prizemne mu vracat toto primitivne spravanie. Takze ja si myslim ze moj s moju sa nasli, naco drat klavesnicu 😁
@anonym_autor a to je tvoj manzel? takto inak ... by som to povedala, ak je humorny a neodhadol mieru srandy- ok... ak toto myslel vazne... tak by som sa ho spytala len , ku ktorej ho teda treba pobalit...
@anonym_autor este teda taky maly dovetok na tu cestu k exmanzelkam by som mu povedala tiez, ze moji byvali ma aspon urobit vedeli, tak sa mi trtkat chcelo viacej a lepsie... uz vobec partner, ktory spomina mimo svojich kamaratov / aj to povazujem za odveci/ sex s inou zenou... je chory
@anonym_autor tak buď si jeho partnerka, s ktorou chce mať aj fungujúci sexuálny život a mať priestor na intímnosti. Alebo ťa má ako súťažiacu v sexe a potrebuje zaplniť všetky tri medaile a si len tretia v poradí a kandidátka na bronzovú medailu.
Odpusť za výraz, ale kretén.
@pletko325 ja tu nemôžem z tých komentárov. :D keď sa chcem zasmiat otvorim tieto diskusie. Vždy je to pecka.
ako pise klasik na MK , dalsi zo zlatou cicinou, či?
@anonym_0d97a6 a to je kto ten klasik. Som sa dávno tak nezasmiala
@pletko325 :D annoooo.. Aký pozícaj taký vrat
@anonym_autor
@anonym_autor Prečo mu hovoríš manžel, keď je to len frajer?

...obe exmanzelky 😂 A teraz tu o cervenej ciapocke 🙄