icon

Porovnávanie v sexe s exmanželkami. Ako sa zachovať?

Včera o 11:41

mna ide roztrhnut od jedu. Ked vam manzel povie ze neviete varit ako jeho mamicka, to sa asi este da.. Kedze to je pravda.. Ale co urobit, povedat, alebo sa zachovat ked vam povie, ze jeho obe exmanzelky boli v sexe ovela lepsie........

Strana
z2
anonym_f3323d
Včera o 11:42

...obe exmanzelky 😂 A teraz tu o cervenej ciapocke 🙄

anonym_0bc3b9
Včera o 11:43

Ze sa ma k nim vratit, co ine?

sissy27
Včera o 11:45

nuž tak by bol tretíkrát rozvedený... keď mamička tak dobre varí a exky tak dobre trtkajú, tak sa môže odsťahovať k mamičke a v detskej izbe trtkať tie exmanželky.

autor
Včera o 11:46
@sissy27

nuž tak by bol tretíkrát rozvedený... keď mamička tak dobre varí a exky tak dobre trtkajú, tak sa môže odsťahovať k mamičke a v detskej izbe trtkať tie exmanželky.

@anonym_f3323d
@sissy27 niesme zobrati spolu, ani to uz neplanujeme.

anonym_c17a86
Včera o 11:49

Tak co uz cakas od 2x rozvedeneho, evidentne je niekde (aj v nom) chyba 😃

A co chces pocut? Co urobit, povedat? Ja by som s takym nikdy nebola. Ale Ty si si ho vybrala - tak ked chces pokracovat v tomto laskyplnom vztahu - pokracuj.

sissy27
Včera o 11:49
@anonym_autor

@anonym_f3323d
@sissy27 niesme zobrati spolu, ani to uz neplanujeme.

@anonym_autor o to lepšie, ušetrené na kolkoch, môže rovno ísť, nemusí ani čakať na pojednávanie.

pletko325
Včera o 11:50

@anonym_autor Máš dve možnosti. Ukázať mu, že si lepšia ako EX, alebo ho nechaj ísť. Ale asi skôr to druhé, ak sa už vyjadril, že EX boli lepšie, tak už na to budeš myslieť pri sexe.

anonym_4d8bbe
Včera o 11:51

@anonym_autor Občas utrus aj ty poznámku o bývalom

anonym_d907a5
Včera o 11:55

@anonym_autor začať si s mužom 2x rozvedeným je velká chýba, za ktorú sa platí. Pre nieco ho tie dve kopli do zadku.

pletko325
Včera o 11:56
@anonym_4d8bbe

@anonym_4d8bbe Hej, nech skúsi: "Máš ho o niečo menšieho ako EX, ale nevadí." 😂 😂

autor
Včera o 11:57
@anonym_4d8bbe

@anonym_4d8bbe toto sa mi paci, ozaj dobry napad. Uz ma aj napadlo par takych veci.

autor
Včera o 11:58
@pletko325

@anonym_4d8bbe Hej, nech skúsi: "Máš ho o niečo menšieho ako EX, ale nevadí." 😂 😂

@pletko325 😂😂 pravda to sice nebude, ale super napad.

pletko325
Včera o 12:00
@anonym_autor

@pletko325 😂😂 pravda to sice nebude, ale super napad.

@anonym_autor No a. záleží ti na pravde, alebo na pocite aký mu navodíš 😝

patrike
Včera o 12:09

Dialog :
on : no dnes zas nic moc, ex #2 bola o dost lepsia.
ona : zaujimave, a to jej stacil ten tvoj kolibrik ?

rozculena
Včera o 12:09
@patrike

Dialog :
on : no dnes zas nic moc, ex #2 bola o dost lepsia.
ona : zaujimave, a to jej stacil ten tvoj kolibrik ?

@patrike dobré

sticker
anonym_fc0a41
Včera o 12:13

Uz by som s nim nedokazala mat sex. Mala by som to stale v hlave.

pletko325
Včera o 12:19
@anonym_fc0a41

Uz by som s nim nedokazala mat sex. Mala by som to stale v hlave.

@anonym_fc0a41 pochopiteľné, netuším čo mu ten výrok o EX akože priniesol do vášho sexuálneho života. Iba to, aby mala myšlienky. A to má akože aký význam. Takto si ťa váži?

bielasovicka
Včera o 12:24

@anonym_autor povedz mu ze tvoj bývalý mal väčšieho vtáka

anonym_0d97a6
Včera o 12:24

ako pise klasik na MK , dalsi zo zlatou cicinou, či?

biba_18
Včera o 12:25

bol by môj ex ...

pletko325
Včera o 12:25

@anonym_autor tak buď si jeho partnerka, s ktorou chce mať aj fungujúci sexuálny život a mať priestor na intímnosti. Alebo ťa má ako súťažiacu v sexe a potrebuje zaplniť všetky tri medaile a si len tretia v poradí a kandidátka na bronzovú medailu.
Odpusť za výraz, ale kretén.

anonym_c17a86
Včera o 12:46

Autorke zjavne neprekaza ze je to nenormalne spravanie, jedine co ju zaujalo z komentarov a stalo jej za zmienku, je prizemne mu vracat toto primitivne spravanie. Takze ja si myslim ze moj s moju sa nasli, naco drat klavesnicu 😁

pr85
Včera o 12:58

@anonym_autor Zase prázdniny?

patrike
Včera o 12:59
@pr85

@anonym_autor Zase prázdniny?

@pr85 Nie, len tak odhadom tak 95% ludi ma viac ako jedneho sexualneho partnera za zivot ...

anonym_2f49f2
Včera o 13:28

@anonym_autor a to je tvoj manzel? takto inak ... by som to povedala, ak je humorny a neodhadol mieru srandy- ok... ak toto myslel vazne... tak by som sa ho spytala len , ku ktorej ho teda treba pobalit...

anonym_2f49f2
Včera o 13:30

@anonym_autor este teda taky maly dovetok na tu cestu k exmanzelkam by som mu povedala tiez, ze moji byvali ma aspon urobit vedeli, tak sa mi trtkat chcelo viacej a lepsie... uz vobec partner, ktory spomina mimo svojich kamaratov / aj to povazujem za odveci/ sex s inou zenou... je chory

anonym_18b2a6
Včera o 13:34
@pletko325

@anonym_autor tak buď si jeho partnerka, s ktorou chce mať aj fungujúci sexuálny život a mať priestor na intímnosti. Alebo ťa má ako súťažiacu v sexe a potrebuje zaplniť všetky tri medaile a si len tretia v poradí a kandidátka na bronzovú medailu.
Odpusť za výraz, ale kretén.

@pletko325 ja tu nemôžem z tých komentárov. :D keď sa chcem zasmiat otvorim tieto diskusie. Vždy je to pecka.

anonym_18b2a6
Včera o 13:34
@anonym_0d97a6

ako pise klasik na MK , dalsi zo zlatou cicinou, či?

@anonym_0d97a6 a to je kto ten klasik. Som sa dávno tak nezasmiala

anonym_18b2a6
Včera o 13:35
@pletko325

@pletko325 :D annoooo.. Aký pozícaj taký vrat

anonym_4b1161
Včera o 13:38

@anonym_autor
@anonym_autor Prečo mu hovoríš manžel, keď je to len frajer?

Strana
z2