icon

Ako sa vyrovnať s bezohľadným partnerom?

21. júl 2024

...#vylev ráno nestane nikdy prvý, aby urobil raňajky alebo len posratú kávu, od raňajok po večeru, s upratovaním, praním a celým chodom domácnosti je všetko na mne. Doma nehne ani prstom, neustále na mňa poukaje na mňa aká som neschopná: matka, manželka, gazdiná...zle si navarila, tu mám fľak, tam je bordel, deti ho nepočúvajú, zle si zaparkovala, toto jeeet nebude ... Dookola každý deň počúvať čo všetko robím zle, myslíte si ma to baví? Chodím do práce rovnako ako on, po 8 hodinách prídem fakt vystavená... Ale toto? Dnes som vybucha, zaspala som ja gauči pri deťoch, videl, že lezim už predtým....po 15 minútach si začal robít kávu s tým, že kanvica na indukcnej doske piskala asi 5 minút, kým bol na zachode...je toto normálne? Chvíľu som si chcela oddychnut a keď na neho vyletim, nech je potichsie tak som psychicky narušená...

Strana
z2
evaachesa
22. júl 2024

Žiaľ takého hlupáčika si si vybrala ty sama. Ja by som si s takýmto "skvostom" rodinu nezakladala. Vždy vieš z takého vzťahu odísť a ušetriť od toho hlavne deti.

ahhola
22. júl 2024

AUTOR

Dnes o 06:37
@eva8 vysmievanie, doslova a dopismena. Takých situácii mám x: napríklad sa pokazilo auto a hneď smiech, že pôjdem na autobuse do práce ( veď pôjdem prečo nie, ale 20 minút to mám potom ešte peso k firme, lebo tam nie je zastávka). Tak sa smeje, že pôjdem peso, že sa prejdem... Je to normálne, aby toto robil?

Preco sa mas prejst, on sa v robote prechadza, mas malo pohybu, alebo co ho tesi na pokazenom aute... Zlomyselny k vlastnej zene, zrejme jeho okolie jeho drti a on nema koho, tak ty si poruke? Chlap z hororu... 😈

salome123
22. júl 2024

najlepsia obrana je utok. tiez som muzovi musela vysvetlit, ze takisto chodim do roboty ako on, tak preco by som v domacnosti mala robit viac ako on? krok po kroku sa to zlepsilo....kedysi ocakaval, ze mu budem robit ranajky a desiatu rano o 5:30 aby nebol hladny v robote a teraz sa karta otocila a predtym ako odide do roboty on spravi caj do dzbanu pre nas 🙂 🙂 samozrejme, to povazuje za heroicky vykon, ale krok za krokom sa to zlepsovalo, len si treba otvorit usta a z casu na cas ho sfuknut a tiez pohladat nejake chyby 😀 nech si nemysli, ze poloboh 😀

autor
22. júl 2024

@salome123 áno, to aj robím...raz za polroka mi uvarí kávu, nehovorím, že nie....s niektorými vecami idem na hotovú vec - toto treba urobiť, ja teraz nemôžem.
Ale zmene k lepšiemu zatiaľ nepociťujem. Skôr opak...
Ako som zacala chodiť do práce, tak sa to deň čo deň len zhoršuje...
Pritom mi bolo vycitane, že nemám sedieť doma - podotykam, že som si robotu hľadala rok pred koncom rodičovskej...chválapanubohu, našla som...
Teraz som sa začala podľa neho "fintit" do práce...zas je zle... Keď sa snažím pekne obliecť, upraviť tak zle...doma som zle...
Vnímam to tak, že má depta....ale tak, že mám pocit, že nech robím čokoľvek...nikdy to nebude dosť.

autor
22. júl 2024

@salome123 áno tak som to robila...ale ja na to nemám energiu, keď si stále ide svoje...

betulinka1
22. júl 2024

Ked nechces odist hraj tu hru aj ty. Aj ty mu povedz aky je neschopný. Co treba porobiť, ze malo zarobí, ze ani len ranajky nevie urobit. Daj mu ulohy co chces aby spravil, ked to nespravi , tak aj ty mu povedz, ze toto si nespravil ja nie som slúžka. Peniaze nosim do domacnosti ako ty. Ked si chces oddychnut, tak chod do spalne. Obývačka je najrušnejšie miesto, zasadne si poobede pospinkam v spálni, tam sa zavriem a kuknem si telku alebo si pustim podcast cez telefon. Nedaj sa deprimovat nejakym chlapom.

salome123
22. júl 2024

@betulinka1 suhlasim. treba sa postavit na zadne, nenechat sa deptat, ale vratit mu to. mozno sa spamata.

andreadca
22. júl 2024

Ja by som sa bála, že moje deti budú od nás tiež utekať a budú brať prvé čo príde...rovnako ako Ty. Držím palce. Toto provokačné vyškieranie do tváre poznám...keď si na to spomeniem, som na seba pyšná, že nie som v base 🙂

Strana
z2