Ako sa vyrovnať s bolestivým rozchodom?
Spoznali sme sa pred 3 rokmi a netrvalo dlho a dali sme sa dokopy kedze sme si velmi rozumeli - vedeli sme sa porozpravat, zasmiat sa, proste bolo nam spolu dobre. Zacala som u neho byvat, kupila som tam nejake chybajuce veci, chceli sme si budovat spolocny zivot. Mali sme plany - svadba a deti. Medzitym vsetkym sa zacali objavovat nejake nezhody - ziarlivost, rodinne problemy, hadky. Ked sme sa hadali, vedel na mna kricat, urazal sa, bol ticho, malokedy sa ospravedlnil, proste on ma velke sebavedomie a vacsinou som to bola ja kto prosil aby sme sa nehadali a aby to bolo medzi nami v poriadku. Casto som plakala a s nim to ani nepohlo. Aj ma zo svojho domu niekolkokrat vyhodil ale neskor sme sa udobrili... Pred 2 mesiacmi sme mali tiez hadku a ja som si svoje veci zobrala a odisla som. Chcel to este napravit ale nevidim snahu z jeho strany. Piseme si ale mam pocit ze je ku mne odmerany a ze mi uz len tak zo slusnosti odpise. Ja s nim udrziavam ten kontakt lebo mi je z toho velmi smutno a chcela by som aby sme boli spolu a aby sa to nejak zmenilo. Neviem sa s tym rozchodom vyrovnat...
Zabudni na neho, zablokuje, vymaž z kontaktov. A nevracaj sa za žiadnych okolností. Inak tu budeš o pár rokov vyplakavať že ťa uprostred noci vyhodil aj s deťmi. Toto ti určite nechýba ku šťastiu.
Prečo to chceš napraviť, keď sa k tebe tak zle zachoval? Ubližoval ti, niekoľkokrát ťa vyhodil z domu. Tento vzťah nefungoval a nikdy nebude. Musíš sa s tým zmieriť.
Zapracuj na svojom sebavedomí. Začni sa mať rada a uvidíš, neskôr príde do tvojho života niekto, kto ťa bude milovať a koho budeš milovať aj ty a budeš s ním šťastná.
@anonym_autor píšeš, že to chcel napraviť, ale nevidiš snahu. Vyhodil Ťa a teraz si sa zbalila sama. Tu zjavne niečo neklape aj u Teba. Zaujímavý by bol názor aj druhej strany. Obaja sa možno ľúbite, len tie vaše egá nevedia priznať ako vám na sebe záleží. Obaja si neviete krotiť emócie a "naučiť sa ,hádať" konštruktívne. Spomeňte si čo vás k sebe priviedlo. Možno to stojí za záchranu. Možno ani nie. To môžete vedieť len vy dvaja, ale určite potrebujete obaja na sebe zapracovať.
Daj tomu pokoj. Zablokuj ho a pohni sa ďalej. Máš nejaký problém so sebou že k životu potrebuješ dramu a pasívnu agresivitu? Nič lepšie sa stať nemohlo. Len vydržať ako pri závislosti abstak prejde len ho zablokuj a vyhod všetko čo ti ho pripomina
@anonym_autor píšeš, že to chcel napraviť, ale nevidiš snahu. Vyhodil Ťa a teraz si sa zbalila sama. Tu zjavne niečo neklape aj u Teba. Zaujímavý by bol názor aj druhej strany. Obaja sa možno ľúbite, len tie vaše egá nevedia priznať ako vám na sebe záleží. Obaja si neviete krotiť emócie a "naučiť sa ,hádať" konštruktívne. Spomeňte si čo vás k sebe priviedlo. Možno to stojí za záchranu. Možno ani nie. To môžete vedieť len vy dvaja, ale určite potrebujete obaja na sebe zapracovať.
@anonym_72f6a3 u nej neklape to že sa chce vrátiť k niekomu kto si ju neváži stacila by mi aj žiarlivosť a to že ju vyhadzoval z domu. Nech so sebou niečo robi aby jej nabudúce nestačil takyto divný kus a dá tomu už pokoj
Ty takýto vzťah potrebuješ a takéhoto človeka v živote? Ak nechceš byť len sama, tak choď medzi ľudí. Na podujatia, kde je veľa ľudí. A ak chceš robiť samaritánku a vzťah mať založený na spasiteľskom základe, v ktorom chceš dotyčnému veľmi pomôcť a byť oporou i za cenu ponižovania a ubližovania len aby si mu pomohla a tvoj život dostal nový zmysel a rozmer, tak to sa môžeš rovno venovať charite.
Viem ze mate pravdu len stale ho lubim a chyba mi🥹
Viem ze mate pravdu len stale ho lubim a chyba mi🥹
@anonym_autor To bude trvať ešte dlho. Ale musíš si uvedomiť, že láska niekedy žiaľ nestačí. Proste si uvedom vlastnú hodnotu a zapracuj na sebavedomí.
Choď medzi ľudí, urob si nejaký kurz, alebo sa vzdelávaj, alebo len rob nejakú fyzickú aktivitu, neviem, čo ťa baví. Pracuj na sebe.
Vy ženy máte oproti mužom jednu gigantickú výhodu - po fyzickej stránke ste oveľa krajšie, stačí sa len dobre nahodiť a muži sa sami pohrnú. Skôr či neskôr sa objaví taký, pri ktorom zabudneš na predchádzajúceho lusknutím prsta.
@anonym_autor ty ho máš napriek jeho správaniu a povahe stále rada....máš moc to zmeniť... aká budúcnosť ťa s ním čaká.... On vie, že mu odpustíš čokoľvek asi už.... buď rada ze nemáte deti.... aký život by mali....
Hrubá čiara, odpusť aj sebe, že si naivná....
počuj ja som bola v podobnej situácii a to posledné štádium - ako hovoríš si píšete. Chápem Ťa, lebo Ti to dáva ešte nejakú nádej keď ho ľúbiš ale nerob to. On sa nemusí snažiť, lebo pri Tebe vie že stačí odpísať keď bude mať čas, nič viac netreba. Mňa odrovnalo keď som sa ho spýtala že načo ešte odpisuje a píše .. a on že nevie, že ho to tak napadne, že on nič nečaká a že mu to tak vyhovuje. Mne to samozrejme nepovedal, mna volávam vonku a ja hlupa som išla - veď ho ľúbim a hádam bude všetko ešte Ok. Vtedy mi tak došlo začo ma ten človek vlastne má. Za úplne nič. Cítila som sa akoby zneužitá. Veľa som smútila, ale potom som už neodpísala … a vieš čo? ani raz ho už nenapadlo napísať. Chráň hlavne seba a neudržiavaj ten kontakt. To v tejto situácii Ti najviac ubližuje.
Takto sa necháš ponižovať a ešte ti to chyba a chcete to zažiť znovu? Som stará, ale ak by sa takto niekto choval ku mne, stopla by som ho naveky.
Máš svoju hodnotu, nikomu sa nenechaj trápiť a urážať!

@anonym_autor nič lepšie sa ti nemohlo stať. Už mu nepíš...