icon

Ako sa vyrovnať s bývalým partnerom v práci?

3. nov 2024

Zacala som randit s chlapom, trochu starsim odomna, ma 37. Na zaciatku mi pisal, ja som neodpisovala lebo som nemala tusenie kto to je, no potom zamnou raz prisiel v praci, pracuje o poschodie vyssie, dali sme sa do reci zistila som ze je celkom fajn. Zacali sme randit, no niekedy som mala taky divny pocit. Ked som napriklad zrusila rande, tak mi sice neskor, a len tak medzi recou poslal fotku nejakej zeny, ze mu vypisuje a vola ho na rande ona. Alebo napriklad ze vraj mu kolegyna v praci hovori ze sa jej strasne paci, dalsia ho vola na rande a chce ho spoznat, sice je velmi pekny muz, aj sikovy, vysportovany, ale toto mi prislo trochu odveci, ze sa s takymi vecami chvali, kolko zien po nom ide. Raz mi dokonca povedal, ze ak by som s nim sla do fitka, tak by som ziarlila pretoze tam po nom pokukuje kazda. Ked sme sa pohadali, rozisiel sa somnou s tym ze “vsak ty pockaj, pojdem za inou a budes sa prizerat aka je stastna, ked si si ma nevazila, len cakaj”. A to vsetko len preto, ze som na niektore veci potrebovala viac casu ako on, predsalen sa nenastahujete k niekomu po dvoch tyzdnoch. Teraz sa v praci obchadzame, on sa mi ani len nepozdravi. Co by ste si mysleli o takom chlapovi? Na jednej strane ma nieco do seba, bola som pri nom stastna, mal mi co ponuknut ale zas na druhej, pride mi to dost odveci ked mal niekedy taketo reci. Myslite ze naozaj nanho caka taky dlhy rad zien?

Strana
z3
dadikl
7. nov 2024

Utekať od takého človeka. Nie je normálny. 😂

Strana
z3