icon

Ako sa vyrovnať s komentárom o veľkosti pŕs?

paulina19
16. sep 2024

Keby boli väčšie páčilo by sa mi to s tebou viac. Viem, že podobných tém je požehnane, ale nedá mi to nenapísať.Chcela by som vedieť ako by ste reagovali či urobili, proste váš názor. Priateľ s ktorým som niečo vyše mesiaca mi dnes povedal, že by sa mu to so mnou viac páčilo keby som mala väčšie prsia a úprimne dosť sa ma to dotklo.Ešte sme spolu nemali sex, postupne sa spoznávame. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše a budem písať tak ako to je aj keď mi je to trocha trápne. Milujem keď mi hladí prsia, keď mi robí masáž, on si to tiež patrične užíva. Dnes sa ma po tom spýtal, či som neuvažovala nad tým, že budem chodiť bez podprsenky, lebo pre prsia je to vraj zdravšie a vyzerajú väčšie. A vraj či som počula o tom, že sú aj nejaké bylinky, ktoré prsia dokážu zväčšiť prírodne bez nejakej chémie. Tvárila som sa že som s tým čo povedal v pohode a s úsmevom na tvári som mu povedala, že si musí nájsť inú, takú o akých sa mu sníva, že ja sa neplánujem meniť aj keď o svojich nedostatkoch viem, no nehrozí žiadna splastika ani nič podobné. A on mi na to povedal, že inú nechce, lebo jednak ľúbi mňa aj s mojimi nedostatkami a že on v žiadnom.prípade nechce aby som šla na plastiku, lebo umele.prsia sa mu nepačia a preto spomina ten prirodny spôsob pomocou byliniek.
Mam z toho zmiešane pocity... 😐 DIK za vaše názory 😉

Strana
z3
vevebono
17. sep 2024

@reanda tak by visela cecaňa nad posteľou 😂

paulina19
autor
18. sep 2024

@earlgrey Keby som mala odvahu mu to takto povedať 😁 v podstate by to bola aj pravda 😂

paulina19
autor
18. sep 2024

@gemerka17 Každý chlap si asi myslí, že je tam dole dokonalý..úpravy potrebuju len ženy 🙄

paulina19
autor
18. sep 2024

@jankafresova Ja by som sa na plastiku nikdy nedala, v tom mam jasno a on chudáčik to ani nechce..veď ako som písala on nechce umeliny..chce proste nejaký zazrak ktorý mi ich zväčší prirodzene 😁

monikkatt
18. sep 2024

@paulina19 mala si byt aj ty uprimna.. chlapi si potom myslia ze su neviem aki geroji. Oni mozu kritizovat zeny a preco im ziadna nepovie ze ten ich "poklad" v gatiach tiez za vela nestoji? Ja by som mu to povedala aj ked by mi bolo jasne ze si potom dame pa pa 🫢😄

paulina19
autor
18. sep 2024

@petamich Áno mala som mu povedať že sa mi moje prsia páčia, ale môžem byť rada že som sa zmohla aspoň na niečo..na jednej strane si vravím že som mala byt rázna a povedať mu čo si myslím, na strane druhej som nechcela aby vedel že sa ma to dotklo..možno mu aj o to šlo..neviem 😏

earlgrey
18. sep 2024

@monikkatt Presne toto!!! Tiež som poznala mužov, ktorí si o sebe myslia, že sú geroji. Jeden možno 140kg, s chýbajúcimi zubmi, ledva chodí, funí jak nejaké zvieratko...druhý jedno oko na východ, druhé na západ, plešina, žlté zuby od cigariet...ale oni si budú všímať nedostatkty u ženy...u mňa...to, že som schudla 25kg, to vraj obdivovali, ale že som mohla ešte popracovať viac na bruchu, že stále mám dvojitú bradu...že mohla som ešte to kilečko dva schudnúť a somariny 🤣🤣🤣 Ale ja som človek, ktorého sa také niečo nedotkne a hlavne som priama a poviem, čo si myslím ja. Neberiem to ako protiútok, proste ja sa na takých pripomienkách s chuťou zasmejem ale odpoviem tak, ako je.

zara1357
18. sep 2024

@paulina19 prosím ťa pre dobro seba ho pošli do lekárne a nech si kúpi bylinku- kyselinu listovú možno mu to prospeje na tvorbu buniek v hlave a potom ho pošli kade ľahšie

paulina19
autor
18. sep 2024

@enmery Ono problém je v tom, že ma ľúbi, ALE priťahovala by som ho viac keby som ich mala väčšie..proste celé to je na hlavu 😏 Tak asi ľúbiť chce mňa a spať s nejakou ceckatou, alebo neviem ako 😂 A tie bylinky spomenul preto, lebo vie že ja sa bylinkám venujem, uznávam prírodnu liečbu atď..asi si myslel že tým u mňa zaboduje 😅

earlgrey
18. sep 2024

@paulina19 Si si istá, že ťa po mesiaci ľúbi? 🤔 Možno zamilovanie tak nejaké je, pobláznenie, túžba, vzrušenie z niečoho nového, ale láska? Tak rýchlo? Ja som možno divná v tomto, ale u mňa sa city prehĺbujú veľmi pomaly. Veď za mesiac toho človeka vôbec nespoznáš.

paulina19
autor
18. sep 2024

@mojemenonikto Áno galantnost, to je jeho.. kým sme boli len kamaráti, vravel že sa mu páčim taká aka som a nič by na mne nemenil, že uznáva prirodzenú krásu atď.. a zrazu má úplne iný názor 😏

paulina19
autor
18. sep 2024

@robertoo1 Tak ten by kukal ako puk..😅 ale dik za radu

paulina19
autor
18. sep 2024

@jakoma Tiež si vravím, že nič hrozné sa nestalo, veď bol len úprimný a povedal čo sa mu páči ale potom si poviem že nemôžem byť až taka naivná a myslieť si že časom ma nebude chcieť zmeniť celu od základov.. 😏

paulina19
autor
18. sep 2024

@reanda Áno..keby videl že som s nimi stotožnená tak by to možno takto nepovedal..v podstate na mňa zautočil mojou vlastnou slabosťou 🙄

paulina19
autor
18. sep 2024

@tramtada31 Už tu bola aj iná poznámka.. napr.taká nenápadna poznamka že by som mala mať vypracovanejšie ruky... teraz prsia..😏

ivik4
18. sep 2024

Jemine a preco si s nim ked uz teraz Ta ponizuje

enmery
18. sep 2024

Sklamem Ťa, takto láska nevyzerá. A to je ešte len mesiac. Je totálne nezrelý. Prsia, ruky. Partner je pre mňa celok a priťahuje ma so všetkým a nie s hlúpymi rečami, že viac by sa mu to páčilo so mnou, keby mám väčšie kozy, viac by som ho priťahovala. "Keby" je to najhoršie slovo vo vzťahu. 🤣Strašne sa smejem na takýchto deťoch. Si perfektná presne taká, ako si.

robertoo1
18. sep 2024

@paulina19 Nech kuká😂

robertoo1
18. sep 2024

@paulina19 Vieš ako sa hovorí, akú ružu si odtrhneš,takú voniaš😉

monikkatt
18. sep 2024

@earlgrey presne.. som sa dobre zasmiala ze jedno oko na vychod, druhe na zapad 🤣🤣

h2
18. sep 2024

Veď mu povedz "Páčilo by sa mi to s tebou viac, keby si nebol taký debil a nemal sprosté reči na moje telo." A potom by som ešte dodala "Zbohom!"

columbovazena
18. sep 2024

@paulina19 Dievča zlaté, veď to je debil, kopnúť ho do zadku. Ste spolu mesiac a už má problém s rukami a prsiami? Po 2 -3 mesiacoch to bude čo ďalšie? On je predpokladam minimálne nejaký model. Vieš si ty predstaviť, že by ste ostali spolu a po čase by si ostala tehotná, a nedajbože by si vtedy pribrala, mala strie? Vtedy by robil čo? Rozisel by sa, lebo nespĺňas jeho "štandardy krásy" ? Nejaký ten cirkus by z toho určite bol. Opýtaj sa sama seba, či toto potrebuješ do života

hefo
18. sep 2024

Už to tu padlo veľakrát, ale ak ti takéto veci hovorí už v tejto fáze vzťahu, tak je to kretén, s ktorým si nezaslúžiš trpieť.

reanda
18. sep 2024

@paulina19 nie, ze by to nepovedal, ale keby to povedal, tak by si ani na sekundu nezavahala, co mas urobit - s takym clovekom by si isto nemala chut byt v partnerskom vztahu.. nemala by si preco mat zmiesane pocity a nebolo by co riesit, bolo by ti to jasne

jankafresova
18. sep 2024

@paulina19 nuz, tak nech si taku hlada, haha..... A ked taku najde, zisti ake tazkosti maju baby s velkymi prsiami... spotene, bolesti chrbtice, zhananie tricka a podprsenky trva dvakrat tolko ako babe s beznym telom

mamutka
18. sep 2024

@paulina19 tomu len povedať, že aj na hlavu existujú nejaké bylinky a kým ich nájde, pekne si pritom vypracuje nohy. Strašný debil, ešte aj ruky máš zle, ty si asi cela k ničomu 😅

paulina19
autor
20. sep 2024

@lenkakravcova Mozog mi nevypína,nemám 15 rokov... napísala som to preto, aby som poukazala na to, že mi to povedal bezprostredne po tom.. vďaka čomu som sa cítila ako totálna krava...

paulina19
autor
20. sep 2024

@mimikarol pretože som mu nechcela spôsobiť radosť tým, že sa ma to dotklo.. ale určite som mala reagovať inak..to je pravda..mala som mu na rovinu povedať, čo si o tom myslím a kašľať na neho..

Strana
z3