Ako sa vyrovnať s nečakaným rozchodom?
Ahojte. Zaujíma ma váš názor na jednu situáciu, ktorá sa mi stala v živote. Našla som si novú známosť, už na prvom stretnutí medzi nami bola obrovská chémia a zažívala som pri ňom niečo neuveriteľné, čo som ešte nezažila. Jediný problém bol, že neustále bol v kontakte s bývalou aj keď mi tvrdil, že sú len kamaráti a v tomto smere sa nemám čoho báť. Verila som mu. Boli to pekne 3 mesiace a jedného dňa to so mnou ukončil z dôvodu, že sa párkrát popritom stretol aj s bývalou a zistil, že k nej stále niečo cíti. Pri tom v tom vzťahu z jeho rozprávania šťastný nebol. Takže nakoniec to ukončil len v tom smere, že mi praje všetko dobre do života a že bude lepšie, keď už kamarátstvo ukončíme, keďže vie, že z mojej strany je tam láska a on tu lásku ku mne nemá alebo ani nemal neviem. Nakoniec ma aj zmazal, zablokoval a iba mi povedal, že to spravil preto aby som rýchlejšie zabudla. Ale som z toho psychicky na dne, ja som mu naozaj verila, že je ten pravý, takéto pocity som pri nikom ešte nemala. Vo všetkom sme si rozumeli, on mi sám prvý povedal, ze ma miluje. Neviem to pochopiť ako môže niekto zo dňa na deň otočiť, že jeden deň miluje a druhy nie..samozrejme mám v sebe malú nádej, že zisti, že spravil chybu, že sa v nej znova sklame..nechcem naivne čakať, idem ďalej samozrejme ale niekedy viem, ze človek musí zažiť znova sklamanie a až potom si uvedomí, čo mohol mať a stratil bezdôvodne...zažili ste niečo podobné ? Nie je to môj prvý rozchod ale sama neviem ako ma niekto vedel tak po 3 mesiacoch ako keby namotat a viem, že sa z toho budem dostávať dlhšie ako tie 3 mesiace, ktoré sme takmer nonstop trávili spolu. Bolo to veľmi pekne obdobie ale daň za to pekne obdobie je vysoká. Žila som ako v rozprávke s ním, každý deň sme spolu boli alebo si písali, volali a chodievali na rôzne výlety. Stále sme mali o čom. Neviem sa s tým vyrovnať

@sw33tyk Klobúk dole, zvládla si to super, napriek bolesti. Už asi len čas.