Ako sa vyrovnať s negatívnym hodnotením vzhľadu?
Zdravím, trochu sa tu rozpíšem. Snáď niekto prečíta do konca... Spoznala som chalana, ktorý mi po druhom stretnutí povedal, že sa mu nepáčim a že so mnou išiel von len preto, aby som nebola smutná. To sa mu teda „podarilo“… S ďalším som sa spoznala cez internet. Prišiel, no veľmi rýchlo aj odišiel so slovami, že nie som pekná a že si nebudeme navzájom márniť čas. Dokonca mi ešte aj píšu, že nie som najkrajšia. Ja rozmýšľam, že nikde nebudem dávať fotky a ani sa zoznamovať, lebo udivuje ma, koľko povrchných ľudí medzi nami chodí. Za to, ako vyzerám, nemôžem, a veľmi ma to všetko zraňuje. Možno si nikdy nenájdem toto pravého, som asi až príliš škaredá...
Nemusí sa každý každému páčiť a každý každého mať rád. Hlavne sa maj ty sama rada a páč sa sama sebe a ostatné príde....
Pochybujem, že si príliš škaredá. Aké máš vlasy? Akú máš výšku a váhu? Typ postavy? Ako chodíš upravená - oblečenie, make up...? Máš nejaké výrazné nedokonalosti? Rozpíš sa a možno ti pomôžeme, ako na to, aby si vyzerala lepšie.

@anonym_autor mám veľa známych, ktoré by sa nedali nazvať peknými a napriek tomu majú vzťahy - niektoré vydarené, niektoré menej. Ale len jedna z nich si našla muža cez net (a teda fakt sa k sebe nehodia a radšej sa cez ten net nájsť nemali). Ostatné v práci, v škole, vo fitku, na festivaloch...
Možno by si mala hľadať niekde a inde nie tam, kde sa primárne oslovuje výzor.
Je veľa fajn chlapov čo nehľadajú modelky. Ale tí často nie sú na nete. Skúsiť nejaké regionálne občianske združenia, dobrovoľnícke akcie, chodiť sa zabaviť s kolegami...ja som si našla muža na grilovačke u kamošky. A to som žiadneho nehladala.