Ako sa vyrovnať s negatívnym hodnotením vzhľadu?
Zdravím, trochu sa tu rozpíšem. Snáď niekto prečíta do konca... Spoznala som chalana, ktorý mi po druhom stretnutí povedal, že sa mu nepáčim a že so mnou išiel von len preto, aby som nebola smutná. To sa mu teda „podarilo“… S ďalším som sa spoznala cez internet. Prišiel, no veľmi rýchlo aj odišiel so slovami, že nie som pekná a že si nebudeme navzájom márniť čas. Dokonca mi ešte aj píšu, že nie som najkrajšia. Ja rozmýšľam, že nikde nebudem dávať fotky a ani sa zoznamovať, lebo udivuje ma, koľko povrchných ľudí medzi nami chodí. Za to, ako vyzerám, nemôžem, a veľmi ma to všetko zraňuje. Možno si nikdy nenájdem toto pravého, som asi až príliš škaredá...
Ty si partnera na zoznamke vyberas podla coho? Bohuzial optika je to prve, kym maju sancu ocarit nejake vnutorne hodnoty po par rande... skareda je strasne relativny pojem a u mladej zeny takmer nemozny... kde je problem? Ja verim, ze je VZDY mozne zlepsenie - upravou stravy, make upom, kadernickou, upravenymi nechtami, peknymi zubami a sportom... aj ti to zdvihne sebavedomie, investuj do seba...
skus definovať čo by na tebe škaredé byť mohlo... a zmeniť to.. zväčša je to o zanedbanom vzhlade, povlak na zuboch, krive zuby, mastne vlasy, rozkysnuta pribrata postava, zle zvolele oblecenie...
@anonym_autor napis spravu poradim ti.
@anonym_autor Tí chalani su obycajní idioti.
Pokial si cista, v cistych veciach, nie deravych je to OK.
Oni su len luzri, mentalni atleti
vitaj ve svete bezneho chalana. Ja som si toto zazil x krat aj ked nie hentak priamo. No vzdy zalezi aj na koho natrafis. Ked chces mi napis spravu, ja sudit urcite nebudem ani nic, kedze sam som si to zazil a nezelam to nikomu.
@anonym_autor o odmietnutí ženami na základe foto by mnohí muži vedeli rozprávať tiež. Tebe sa všetci muži páčia?
Ak mas realne fotky na zoznamke, ti chalani su proste blbci. Nikto nie je dokonaly a krasa nie je vsetko. Najdes si niekoho, komu tvoj vyzor prekazat nebude
Taky je dnes trend. Muzi su hodnoteni podla penazenky, zeny podla vzhladu. Ako sa hovori, kazdy si najde k sebe, len ti s horsim hodnotenim musia dlhsie hladat.
@anonym_autor
ozaj by som rada videla aspon tvoju fotku. Ludi casto nerobi "skaredymi" vyzor ale vnutorne nastavenie. Mala som 2 spoluziacky, ktore o sebe hovorili, ze su skarede. A vies co? Neboli! Len nesplnali ten nepisany ideal. Jedna to pivedala na zs v 8 triede a druha na sš. Ta bola vtipna, sikovna, vesela kopa. A dodnes dufam, ze su stastne ci uz s fajn chlapom alebo same.
A kolko mas rokov? Este nikdy si nemala vztah? Vies, treba aj tu chemiu a ta bud je alebo nie medzi dvoma. Ty si zatial stretla bulov, ktori nevedia normalne komunikovat.
Inak, tiez som sa nahodou dozvedeka, ze jeden kamos siel prve 2 razy so mnou na kavu " lutosti". Potom uz dobrovolne chodil 😁.
Neries blbcov, aspom sa hned vyradili sami.
@anonym_autor Vždy je to o vzhľade…Teda zo začiatku…
@anonym_autor
ozaj by som rada videla aspon tvoju fotku. Ludi casto nerobi "skaredymi" vyzor ale vnutorne nastavenie. Mala som 2 spoluziacky, ktore o sebe hovorili, ze su skarede. A vies co? Neboli! Len nesplnali ten nepisany ideal. Jedna to pivedala na zs v 8 triede a druha na sš. Ta bola vtipna, sikovna, vesela kopa. A dodnes dufam, ze su stastne ci uz s fajn chlapom alebo same.
A kolko mas rokov? Este nikdy si nemala vztah? Vies, treba aj tu chemiu a ta bud je alebo nie medzi dvoma. Ty si zatial stretla bulov, ktori nevedia normalne komunikovat.
Inak, tiez som sa nahodou dozvedeka, ze jeden kamos siel prve 2 razy so mnou na kavu " lutosti". Potom uz dobrovolne chodil 😁.
Neries blbcov, aspom sa hned vyradili sami.
@svetlonos 21 rokov mám.
@anonym_autor tak neveim, keby sa mi niekto nepáči tak sa s nim ani nezahadzujem. Prvotne je to o vzhľade a môže hovoriť kto chce čo chce
@anonym_autor Tí chalani su obycajní idioti.
Pokial si cista, v cistych veciach, nie deravych je to OK.
Oni su len luzri, mentalni atleti
@zmrzlinka2021 ale no, hadam si nebudeme klamat, ze staci sa umyt a cisto obliect a hned je kazdy krasny. Nie je to pravda. 130kg clovek, strapaty, rapavy, s chybajucimi / krivymi zubami nie je atraktivny, hoci prave vysiel zo sprchy a obliekol sa do cistych siat. A xy inych veci nie je na ludoch atraktivnych. Mozes sa zamilovat aj do niekoho neatraktivneho, ale nikto to nebude “lamat cez koleno” a nasilu polroka spoznavat niekoho, kto sa mu proste nepaci.
Nikto nie je každému sympatický, to je fakt. Desiatim ľuďom sa možno páčiť nebudeš a bude ťa to trápiť ale potom bude ďalší, kde si budete navzájom sympatickí a nebude ťa vôbec trápiť čo si niekto pred ním myslel. Len nezufaj, ešte si mladá 🙂
@anonym_autor to ma mrzi aj za teba,muselo ta to velmo zranit :(
@anonym_autor musis si niekoho hľadať?
Každému sa páči nieco iné. Je fajn, ze boli úprimní , ale dalo by sa to jemnejšie povedať. Stacilo by ,ze nie si moj typ, neklapalo by to a podobne. Si mladá, skus si najprv nejak pozvyšovat sebavedomie, aby ťa taketo reči nezranovali. Určite si jedinečná, len musí to vidiet ten správny. Ani ja nezapadam do kruhov týchto tuctovych zien, co su dnes vsetky rovnake , som origo, prirodzená a pre mnohych pekná, aj ked mam svoje nedostatky.
@zmrzlinka2021 ale no, hadam si nebudeme klamat, ze staci sa umyt a cisto obliect a hned je kazdy krasny. Nie je to pravda. 130kg clovek, strapaty, rapavy, s chybajucimi / krivymi zubami nie je atraktivny, hoci prave vysiel zo sprchy a obliekol sa do cistych siat. A xy inych veci nie je na ludoch atraktivnych. Mozes sa zamilovat aj do niekoho neatraktivneho, ale nikto to nebude “lamat cez koleno” a nasilu polroka spoznavat niekoho, kto sa mu proste nepaci.
@sissy27 tak nemyslela som adeptov zo zámeny manželiek ale bežných priemerných ludi
Mňa udivuje ako si niektorí muži že sú peknú, pritom zanedbané zuby, pleť, mastné vlasy..a to nehovorím o nechtoch, hygiene a špinavých topánkach
Ďalšia kategória súťaži, čo si myslia, že sa osprchuju a dajú si to isté oblečenie tričko a rifle čo nosí 3 týždne dokola fuj
@sissy27 tak nemyslela som adeptov zo zámeny manželiek ale bežných priemerných ludi
@zmrzlinka2021 tak uz zrazu mame ine kriteria? Predchvilou si tvrdila, ze umyty clovek v cistom obleceni je atraktivny. Zamena manzeliek je uplne irelevantna, par dielov som videla a su tam taki aj onaki. Jednoducho nie su vsetci ludia pekni, akokolvek povrchne ti to znie. Samozrejme krasa je subjektivna, co sa paci jednemu nemusi sa inym, ale toto utesovanie, ze “umyta a v cistom obleceni si krasna” je cista falos.
Tak to boli debili nič iné. Nemusí sa každý každému páčiť ale takéto reči sú proste reči debilov a tak to aj ber. Podľa mňa nikto na svete nie je škaredý, ale len možno zle upravený. Na tvojom mieste by som zašla za vizážistom a poradila by som sa s ním. Investovala by som do seba - nie kvôli debilom, ale kvôli sebe, aby som sa cítila lepšie. Verím že naozaj škaredá vôbec nie si. Určite si pekná, možno stačí upraviť inak vlasy, obočie, oblečenie.
Ja inak tiež nie som nejaká krásna klasická bomba, ale myslím že som zaujímavá, tým že nie som tuctova.
Ser na to. Je uplne jedno ako vyzeras. Ak sa sama citis dobre je to ok. Ten pravy pride co uvidi v tebe poklad. A ak mas pocit ze je priestor na zmenu a chces ju. Urob to. Dnes je tolko vsade vsetkeho, salony od vymyslu sveta. Poviem ti takto. Ja som vzdy vyzerala dobre. Aj sa o seba staram, cvicim, pekne sa obliekam. Nemala som nudzu o pozornost aj ked som vola v dlhodobom vztahu. A teraz na 30tku sme sa rozisli a ja som ostala taka ze ok sak nemam nudzu o chlapov. Hmm. A tu prisla facka ako hrom. Ja som tak padla na hubu ze to si nevies predstavit. Akoze nudza o zaujem nebola ale vyslovene o moj vzhlad. O nic ine. Vobec som ich ako clovek nezaujimala. Plytke komplimenty, suche. Dookola to iste. A vies aky chlap si ma ziskal? Ten co sa ani nesnazil zaujat. Prisiel a zacal si zo mna nemiestne utahovat 🤣 a ja ze toto je co? To chcem.
@anonym_autor nikomu opičku nerob, tvoj čas príde
@anonym_autor pozri, mne je to úprimne ľúto, asi je ťažké a zraňujúce, čo zazivas. Krása, vzhľad nie sú spravodlivé, sú nám nadelené, každému inak a vela s tým nespravíme.
Za mna je preto najdôležitejšie, ako sa človek o seba stara. Na to môže byt každý pravom hrdý, alebo s tým ma šancu aspoň niečo urobit, to ma každý vo svojich rukách. Čiste a upravené vlasy, nechty, zdravá (aspoň riešená pleť), jemne licenie, zuby v poriadku, čiste, slušne, dobre padnúce oblečenie (štýl je úplne individuálny), postava nie obezna (inak riešiť). To je zaklad. Ak je toto v poriadku, nemusíš to ničím kompenzovať, s ničím inym preháňať, toto staci.
Potom už je na druhom, aby sa rozhodol, či mu záleží veľmi na vzhľade, alebo ma záujem ta viac spoznať. Ver, že pokial budeš ty vyrovnaná s tým, že je v poriadku, ak niekto túži po “krásavici” a ma plne právo ta odmietnuť, nájde sa zároveň aj človek, ktorý bude chcieť partnerku ako spoločníčku, kamarátku, niekoho s kým sa bude môcť porozprávať, zdieľať svoje zážitky, nazory, riešiť problémy, tráviť čas a ten bude spokojný s upraveným a udržiavaným vzhľadom.

Namaľuj sa ,zafarby rozpusti vlasy .Hlavu hore nie každá "pekná"je pekná bez upravenia