icon

Ako sa vyrovnať s neobľúbenosťou u partnerovej matky?

3. okt 2024

Priateľ mi povedal, že sa nepáčim jeho mame, je mi z toho smutno, aj keď to chapem, z takých tých objektívnych dôvodov som staršia, mam dieta... Je to taky čudný pocit, povedal, že taká aká by sa páčila jej by sa nepáčila jemu, ale tak chapete nepoteší to.

Strana
z2
betulinka1
4. okt 2024

@sono2 Ved Ano ale zase niektore vedia byt herečky na zaciatku. Ale ja som reagovala na to co pisala autorka, ze priatel mi povedal…. No naco je to dobre…

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
lubina
4. okt 2024

ide o to, ci sa pacis priatelovi a nie jeho mame...zit budes s nim, nie s nou...

sono2
4. okt 2024

@betulinka1 to máš úplne jedno. Len potvrdil že je mamičkar. Veď ktorá žena by povedala také niečo priateľovi? To chlapi zvyknú byť zabrzdení.

sono2
4. okt 2024

@princeznaayla pozri. Tam pôjde skôr o princíp.
Nejaký desaťrok som už vydatá. My 3 nevesty sme boli mladé krásne aj sme, mame ešte malé deti. Ale ak čosi, sme my najhoršie. Jedna je tŕňom v oku a stará sa fakt najviac, len tam sú veci ktoré sa svokre vyložene neľúbia. Pritom syn je spokojný všetko klape. Čiže sú matky ktorým nebude nikdy nikto dobrý. Chápeš co tým chcem povedať?

orisker
Autor odpoveď zmazal
anonym_7bf678
29. sep 2025

@anonym_autor tiez by som sa nepotesila neveste, ktora uz dieta ma. Bolo by mi luto, ze by syn vychovaval cudzie dieta. Ale ak by to mysleli vazne, boli by stastni a nevesta by mala fajn povahu, urcite by som to casom prijala.

Strana
z2