Sú dôvodom na rozchod partnerove sympatie k zamestnankyni?
Ahojte. Mám partnera 4 roky. Má firmu. Rok dozadu som sa z rozhovoru zamestnancov dozvedela že má sympatie ku zamestnankyni. Samozrejme že do oči mi to nepovedali. Bola to nešťastná náhoda ( alebo šťastná? ) Jednoducho som stála vo vedľajšej miestnosti ( v kychynke) a nevedeli že som tam. Bohužiaľ počas toho roka konštatujem že áno z jeho správania a z jeho pohľadov je vidieť že sú tam sympatie. Budem úprimná som dosť sklamaná a neviem mu to odpustiť. Už sa k nemu ani neviem pekne správať. Vždy je to medzi nami v poriadku tak nanajvýš 3 týždne a potom je tichá domácnosť. Ide to dole vodou medzi nami. Samozrejme že som mu to povedala že to viem ale on stále tvrdí že to nie je pravda aj keď ja viem že to pravda je. Vie to celá firma mám pocit. Cítim sa ako hlupák. Je to pre vás dôvod na rozchod? Ďakujem vám za rady. Potrebujem objektívny názor na túto situáciu.
Je to dovod na rozchod pre teba? Nepomoze ti co ti tu zeny napisu, je to tvoj zivot, ty sa musis rozhodnut. Nedoverujes mu. Bez dovery vztah nefunguje, to je vsetko.
@anonym_autor Ver svojmu inštinktu. Ten nikdy neklame.
Je to dovod na rozchod pre teba? Nepomoze ti co ti tu zeny napisu, je to tvoj zivot, ty sa musis rozhodnut. Nedoverujes mu. Bez dovery vztah nefunguje, to je vsetko.
@anonym_64d195 v minulosti som urobila zopár zbrklych rozhodnutí ktoré hodnotim z odstupom času ako nesprávne preto potrebujem názor nezainteresovaného človeka.
@anonym_64d195 v minulosti som urobila zopár zbrklych rozhodnutí ktoré hodnotim z odstupom času ako nesprávne preto potrebujem názor nezainteresovaného človeka.
@anonym_autor nezainteresovany clovek ti moze poradit kde mas investovat peniaze, ale vo veci vztahu sa na rady nespoliehaj. Kazdy radi len podla toho co vie, teda tu vieme len to co si napisala ty. Ty vies ako to vnimas, tym sa riad
ak spolu nemáte deti, nehn. tak čo ťa pri ňom drží? jednoducho mu nedôveruješ. Načo strácaš čas.
@anonym_autor a? veď sympatie sú normálna vec...každému z nás sú určití ľudia aj sympatickí a aj nesympatickí......veď ťa predsa nepodvádza a ani sa na to zrejme nechystá....mne je sympatických veľa ľudí , to ale neznamená že s nimi spávam alebo spávať chcem....
ak spolu nemáte deti, nehn. tak čo ťa pri ňom drží? jednoducho mu nedôveruješ. Načo strácaš čas.
@anonym_c8403f nie deti nemáme. Ja si myslim že by ma nepodviedol ale neskutočne ma uráža, hnevá a mrzí ten fakt že sa mu páči. A ešte keď o tom pravdepodobne všetci vedia.
@anonym_autor a? veď sympatie sú normálna vec...každému z nás sú určití ľudia aj sympatickí a aj nesympatickí......veď ťa predsa nepodvádza a ani sa na to zrejme nechystá....mne je sympatických veľa ľudí , to ale neznamená že s nimi spávam alebo spávať chcem....
@mogaa ale on by chcel. To nie su len take obyčajné sympatie.
@anonym_c8403f nie deti nemáme. Ja si myslim že by ma nepodviedol ale neskutočne ma uráža, hnevá a mrzí ten fakt že sa mu páči. A ešte keď o tom pravdepodobne všetci vedia.
@anonym_autor Keď neviete spolu vychádzať a klame ti do očí ? Za chrbtom ťa jeho kolegovia ohovárajú a smejú sa na tebe, že on obletuje kolegyňu zatiaľ čo ty sedíš doma ? Pre väčšinu čo majú rešpekt k sebe, by to bola konečná. Ako však už písali vyššie, je to tvoj život a sama si musíš zhodnotiť či to má zmysel do budúcna pokračovať v takom vzťahu.
My sme nepoculi to co ty v kuchynke. Co ti ludia presne hovorili a co konkretne znamenaju tie sympatie? Necakaj radu od nezaiteredovanych ludi. Vacsina napise rozchod, hoci medzi nimi nic nemusi byt. Ty sama sa musis rozhodnut, ked zistis ako sa veci maju.
Mozes za neho bojovat, ci prenechat tej symposke... Ta je volna, slobodna? Mozes jej dat do drzky😅👊
Netvrdím, že tvoj partner nemôže prechovavat sympatie voči zamestnankyni, ale si si istá, že to ludia, ktorí o tom hovorili,vyhodnotili veci správne?Si si istá, že nevedeli o tvojej prítomnosti v kuchynke?
Netvrdím, že tvoj partner nemôže prechovavat sympatie voči zamestnankyni, ale si si istá, že to ludia, ktorí o tom hovorili,vyhodnotili veci správne?Si si istá, že nevedeli o tvojej prítomnosti v kuchynke?
@anonym_75a4da ano som si istá. Viem ze sa o nej rozprával aj s jeho kamarátmi
@anonym_75a4da ano som si istá. Viem ze sa o nej rozprával aj s jeho kamarátmi
@anonym_autor Ok, ale keď to bol len úprimný obdiv voči tej babe a nie narážky na to,ze by ju chcel, tak nevidím v tom problém.To ked s kolegyňou úprimne obdivujeme tehličky na bruchu nášho kolegu, tak máme vedľajšie úmysly?

A prečo si s ním? Sklamal tá, nedôveruješ mu, máte tichu domácnosť jak manželia po 15tich rokoch, ….toto má aký zmysel?