icon

Ako sa vyrovnať s neverou a manipuláciou vo vzťahu?

30. jan 2025

Ženy potrebujem pomôcť, som dosť na dne asi som slabá alebo naivná a blbá ale potrebujem sa vyrozprávať. Rok som mala priateľa, všetko vyzeralo ako z rozprávky ale v novembri som zistila ze ma podvádzal 4 mesiace, odpustila som mu to. V decembri sa zase všetko začalo kaziť tak sme sa pohádali ale nerozišli sme sa. Presne na vianoce mi napísala jedna žena ze on je s ňou ze sa dali 24.12 dokopy. Ukončila som všetko, blokla som ho všade. Srdce zlomene.
3.1. Mi zacal písať ze on ľúbi mňa ze chce byť so mnou. Okej celý týždeň som s nim chodila von a ze to napravíme. Dala som mu na vyber a vybral si ju a tak som jej napísala ze bol so mnou a nech si ho nechá a ona mu odpustila. Teraz 21.1.2025 si urobil fake účet vypisoval mi a po robote ma čakal na moje narodeniny ze on ma chce späť a podobne. A ja zamilova pizda som mu odpustila a cely týždeň sme boli zase spolu. Sľúbil ze ju nechá a rozide sa s nou a nestalo sa vybral si zase ju. A aj cez to všetko co som jej povedala do telefónu a dala jej dôkazy ostala ona s nim a povedala mi ze ona ho neľúbi ze ho ma proste rada a ostali spolu.
Takže načo ma on vkuse balamuti a klame ze bude so mnou keď sa nakoniec vracia ku nej ?. Načo to všetko robil?
Odkopol ma len tak bezcitne ako handru a ja ho ako jebla krava stále ľúbim, plačem za nim a opúšťam sa. Najhoršie je ze sa bojím ze ostanem sama. Mám 23 rokov a boli sme spolu rok skoro.

Strana
z2
beata_k
Autor odpoveď zmazal
domka222
30. jan 2025

Ak sa nechceš nad týmto trápiť ďalšie mesiace ako prichádza a odchádza,tak sa späť už neozývaj,všade zablokuj. Za pár týždňov prebolí a príde niekto lepší.

melanta
30. jan 2025

Načo ťa balamutí. Lebo si sp***** ako tágo. Lebo vidí, že nemáš žiadnu hrdosť, takže u teba má vždy istý pich. Keby ťa nieže miloval, ale keby ťa mal čo len trochu rád, tak by nemal popri tebe paralelné vzťahy. Ano, si j**** k**** ako si to napísala. Presne takéto ženy budú celý život nariekať pri debilovi, lebo sa boja, že ostanú samé. No radšej by som bola sama, akoby niekto mal zo mňa robiť handru.

Vyhľadaj psychológa. Úplne vážne. Nech ti pomôže začať sa mať rada. Keby si mala seba na prvom mieste, o takéhoto chudáka by si bicykel neoprela.

autor
30. jan 2025

@domka222 zablokovala som ich oboch

martul
30. jan 2025

ja ani neviem, čo ti mám napísať. To nemáš v sebe ani štipku sebaúcty. Za kým a čím reveš? Za kurevníkom, čo ťa celý čas klamal? Prečo sa bojíš byť sama, veď keď sa bojíš tmy, tak spi pri malej lampičke, alebo ja neviem.....toto sa ani nedá komentovať.
Boli ste spolu ,,skoro rok" veď to je nič preboha. Keby 5-6 rokov ,ale ani to nie je argument, keď ťa podvádzal.
Máš 23 preboha, ešte môžeš mať toľko chlapov....akože....schop sa.

gribka1
30. jan 2025

No a ty si svoju hrdosť zakopala na záhrade? Ukonči to a vzchopsa. U teba platí, že keď sa nepoučíš, bude sa to opakovať znova a znova. Veď si po sebe prečítaj a predstav si, že to píše iná osoba.

crazy_cat_lady
30. jan 2025

vsetko to chce len cas 🙂 hlavne sa uz prosim ta k nemu uz nevracaj, lebo uz aj to prve odpustenie bolo vela.. zablokuj ho, najdi si konicky, vypln si cas, chod von s kamaratmi, citaj knihy atd atd.. 🙂

staromodna
30. jan 2025

Katastrofa. Ty si načisto rozum potratila? Píšeš, aby sme povedali, že si sprostá alebo, aby sme ťa ľutovali? Dievča, ty sa pozri do zrkadla, prefackaj sa 30x z jednej a 30x z druhej strany a príď k rozumu. Toto s láskou nemá nič spoločné a určite nezostaneš sama len kvôli tomu, lebo si natrafila na magora. Poďakuj mu, že to skončilo a neskac certovi späť na lopatu. Prečo nemáš kus sebazáchovy? Ja nechápem čo sa to deje s vami mladými babami. Môžete si vyberať a ty plačeš za hnojom

derdia
30. jan 2025

Prepac sprava sa presne tak k tebe za co ta ma. Je to smutne ale je to tak. Este si nenasla svoju hodnotu. A si velmi mlada. Hlavne s nim neotehotni. To je zaklad.

tahomi
30. jan 2025

Ja to poviem narovinu. To ma ten chlap vtaka zo zlata a miliony, ze sa takto zufalo o neho dve zeny biju?

V momente poslat tam odkial vyliezol, jedna aj druha.

yelena159
30. jan 2025

Chceš od nás aby sme ťa ľutovali? Bohužiaľ, sklamem ťa. Necháš chlapa aby s tebou zaobchádzal ako s handrou. Stále ho ľúbiš? Dievča, je to veľmi zlé s tebou. Ani štipka sebaúcty.

yelena159
30. jan 2025

Ešteže som škaredá jak noc. Nemusím riešiť také somariny. 😂

culienka
30. jan 2025

Tak asi máš rada drámu, opúšťať sa, rozmyslat ci sa vrati ci nie , potom sa zase tešiť ze sa vrátil, trápiť sa ci ta náhodou znovu nepodvadza, no žiadny nudný vzťah. Máš iba 23 rokov určite nezostanes sama to je tak malá pravdepodobnosť. A je to tvoja vec, môžeš mať aj takýto dramaticky vzťah, proste je to na tebe aký vzťah si vyberieš taky budeš mať . Keď chceš stále odpúšťať milovať, odpúšťať milovať tak si na správnom mieste. Ak nie tak preč od neho 😊

betulinka1
30. jan 2025

Keby si odpúšťala ako zena po 50tke, so 4 detmi do 10 rokov, hypotékou a na sociálnych davkach, tak pochopím. Ale mlada 23 rocna baba 🙈🙈🙈🙈 prosim ta ser na to… Ved si vo veku, ked si mozes vyberat a preberať, co Ano a co nie.

kitycat
30. jan 2025

Ma ho zo zlata?

januska12323
30. jan 2025
sticker
cimage
30. jan 2025

Ako mozes napisat, ze ho lubis? Ved s tebou zameta hore dole ako sa jemu chce. Co by si poradila kamaratke keby ti povedala tento pribeh? Asi by si jej nepovedala, ze nech sa k nemu vrati ked bude doliezat. Ked ta bude kontaktovat najblizsie, tak ho hned posli prec, ze uz si s nim skoncila a neprajes si aby ta otravoval. Samoty sa bat nemusis, ved mas len 23r. Len musis na sebe popracovat, kebo si zas najdes len takehoto chuja co ta podvedie ani nie po roku vztahu.

jania023
30. jan 2025

Ako ti moze pisat ked si ho zablokovala? Cize jeden den zablokujem a druhy odblokujem? Aky to ma vyznam? Je vsetko pekne ze vy 2 o sebe viete ale kolko dalsie slecny su o ktorych neviete ani vy dve? Naco ti je taky chlap? Cas rychlo bezi a ver mi nechces ho premarnit s niekym s kym vies ze aj tak nebudes a on vlasne nebude dlho s nikim lebo je to stroskotanec

pralinka25
30. jan 2025

a co tak zacat lubit samu seba? zasekla si sa v stredoveku? myslis si ze hodnota zeny stoji na tom ci ma chlapa? v 23 rokoch je chlap to najnepodstatnejsie. uzivaj si zivot, studuj pracuj spoznavaj ludi citaj knihy bav sa chod na party vylety tury pod stan na festival.spoznaj svet alebo aspon svoju krajinu. nemas tusenie o co prichadzas. a nieco so sebou rob lebo do trosky ktoru z teba tento vztah spravil sa zas zamota len rovnaky drbko. sprav zo seba zenu hodnu normalneho Muza. nie nejakeho nevyspeleho nedozreteho prerasteneho chlapca.

schauma123
30. jan 2025

A toto už je čo!!! Veď je to choreeee. Toto vám treba do života 🙈

stanulienkat
30. jan 2025

Mna tu baby opat zhejtuju, ale musim... ty si jeb..ta ako tago. Sorry. Toto keď bude raz vystrájať moja dcéra, tak ju dám zbaviť svojprávnosti.

barborachors
30. jan 2025

A to co si ty, retard, že nevies byt sama? Ako decko z materskej škôlky co placka za maminou. Jedna dospela zena a nevie byt sama. Tak plackaj za debilom ked nevies sama ist do kina, na disko, na kavu. Nech ta poznizuje nadalej, to uz budes naozaj len stastna.

bielasovicka
30. jan 2025

Hovoríš ze si ho blokla. Tak ako vieš ze ti písal? Načo si to čítala? Ach bože žena........

mizuza
30. jan 2025

v polovici čítania som sa stopla a ak ti môžem poradiť, lebo aj tak sa rozhodneš podľa seba, rozíď sa s ním a ďalej sa s ním nezaťažuj. Určite máš na viac a je veľa normálnejších chlapov ako ktorého tu opisuješ.

mizuza
30. jan 2025

Najhoršie je ze sa bojím ze ostanem sama. Mám 23 rokov a boli sme spolu rok skoro. 🙂 dievča mladé, zlaté, prosím ťa, mať 23 rokov, tak :D ... veď si mladá, užívaj si život, a poradím ti, nauč sa mať rada samu seba. Keď začneš mať rada seba, budeš sa vedieť ohodnotiť a povedať si, že tohoto sa ja zúčastňovať nebudem. Toto si nezaslúžim a s takým idiotom sa ani zapodievať nebudem. Dokým budeš zúfalá, dovtedy si budeš hľadať podobné prípady. Skús si nájsť hobby, alebo sa chodiť prechádzať, načerpať energiu, každý deň sa skrášliť, zdvihnúť si sebavedomie, investovať čas do seba a uvidíš, budeš iná žena, s inými vibráciami a určite si niekoho nájdeš. Respektíve, nájde si ten niekto teba, aj keď by si mala mať 26, 30, 35, stále budeš mladá

nnika4260
30. jan 2025

Toto nikam nevedie, takto vzťah nevyzerá, ukonči to. A neboj, sama určite nedostaneš 😉

bodka70
30. jan 2025

@betulinka1 , mám 54, samozivitelka 3 deti, z toho jedno ešte na základnej škole, spotrebaky, čo splácam a neopustam sa 😜😁

enmery
31. jan 2025

To je vtip táto téma? To odkiaľ zhadzujú také ženy s totálnu lobotómiou a s nulovou sebahodnotou?

enmery
31. jan 2025

A ja Ti to teda ešte objasním. Minimálne prvé 2 roky je ľudský mozog chemický opantaný, je to zamilovanosť. Ak Ťa niekto z 1 roka v stave, keď prakticky by nemal vidieť nikoho, podvádza 4 mesiace, je to vadný kus. Tu sa nebavíme o 30ročnom manželstve a že manžel má 4 mesiace podvádza. Po ďalšie, absolútne nie je dôležité, čo nejaký muž trepe, ale jeho skutky a činy. Tými Ti dal dosť najavo, kde Ťa má. Ty si asi v živote zažila málo lásky, keď nevieš, ako má vyzerať a reveš za doslova exkrementom. A tá druha baba tiež nemá všetkých 5 pohromade. Oco mi raz hovoril, že za komančov boli na amfiku na koncerte a 2 baby si tam trhali vlasy a nadávali si ako posledné žumpy, kvôli chlapovi, ktorý tam sedel. Celý amfik mal šou. A zhodnotil, že keby ten bol aspoň fešák, ale nebol a tie ženy si akurát urobili hanbu. To robíte vy 2 kvôli chlapovi, do ktorého by som si ani špinavú botasku neutrela. A že ostaneš sama. 23 wtf. Ja som podstatne staršia a naápadnikov mám plnú prdel a to som aj zadaná. Rieš svoje sebavedomie, lebo sa vôbec nemáš rada a zase Ti do života príde len takýto duševný mrzák.

katkajaromer
31. jan 2025

Bojíš se, že zůstaneš sama?? Já byla ve 23 letech ještě panna, a ještě to tak několik let zůstalo. 😁 Vztah, ze kterýho mám dítě, se nevydařil, a toho pravýho jsem potkala ve 40. Máš tolik času, bože. Kopni ho do prdele.

Strana
z2