Ako sa vyrovnať s neverou a manipuláciou vo vzťahu?
Ženy potrebujem pomôcť, som dosť na dne asi som slabá alebo naivná a blbá ale potrebujem sa vyrozprávať. Rok som mala priateľa, všetko vyzeralo ako z rozprávky ale v novembri som zistila ze ma podvádzal 4 mesiace, odpustila som mu to. V decembri sa zase všetko začalo kaziť tak sme sa pohádali ale nerozišli sme sa. Presne na vianoce mi napísala jedna žena ze on je s ňou ze sa dali 24.12 dokopy. Ukončila som všetko, blokla som ho všade. Srdce zlomene.
3.1. Mi zacal písať ze on ľúbi mňa ze chce byť so mnou. Okej celý týždeň som s nim chodila von a ze to napravíme. Dala som mu na vyber a vybral si ju a tak som jej napísala ze bol so mnou a nech si ho nechá a ona mu odpustila. Teraz 21.1.2025 si urobil fake účet vypisoval mi a po robote ma čakal na moje narodeniny ze on ma chce späť a podobne. A ja zamilova pizda som mu odpustila a cely týždeň sme boli zase spolu. Sľúbil ze ju nechá a rozide sa s nou a nestalo sa vybral si zase ju. A aj cez to všetko co som jej povedala do telefónu a dala jej dôkazy ostala ona s nim a povedala mi ze ona ho neľúbi ze ho ma proste rada a ostali spolu.
Takže načo ma on vkuse balamuti a klame ze bude so mnou keď sa nakoniec vracia ku nej ?. Načo to všetko robil?
Odkopol ma len tak bezcitne ako handru a ja ho ako jebla krava stále ľúbim, plačem za nim a opúšťam sa. Najhoršie je ze sa bojím ze ostanem sama. Mám 23 rokov a boli sme spolu rok skoro.
@mizuza ďakujem
Veď si si už sama krásne odpovedala,on ani manipulátor nemusí byť ,keď natrafí na takú naivku.Dievca,spamataj sa,hlavu hore,veď máš len 23 ,začni si vážiť a mať rada samu seba,lebo budeš stále narážať na podobných dobrodincov.

Nerozumiem zenam, ktore su po 40 tke a su v dlhodobom vztahu s detmi, ze odpustia neveru a ty mlada, slobodna si mozes vyberat a ty v priebehu jedneho roka odpustis neveru, neviem kolko krat, po tretom raze som to prestala pocitat, tak na toto nemam slov, vztah k sebe mas nula bodov.