Ako sa vyrovnať s neverou a získať radu?
Ahojte ženy už som na tom naozaj dosť zle a tak ma napadlo, že si skúsim ísť poradu sem a uvidím možno pohľad a názor viacerých žien na toto celé a verím, že mi to pomôže..
Skúsim to povedať čo najviac zhruba..
Stretla som človeka s ktorým som si veľmi rozumela a ľúbila som ho trvalo to 6 mesiacov a cítila som že ľúbi aj on mňa.
Počas toho ako som ho stretla sa mi hneď priznal, že nemá ešte úplne ukončený vzťah a žije s priateľkou s ktorou bol 3 roky v jednej domácnosti ale už spolu vôbec nefungujú.. Vtedy som to moc neriešila lebo som nevedela, ako to s nami dvoma dopadne a len sme sa spoznávali. Ten človek mi dal do života hrozne veľa. Keď si predstavíte človeka bez jedinej chyby, ktorý je pozorný, milý, vďačný, pokorný.. Proste všetky len dobré vlastnosti aké existujú, tak to je on. A možno to mi malo niečo povedať. Že bol až moc dokonalý..
po 4 mesiacoch nášho stretávania už som mu povedala že mi vadí že s ňou stále žije v jednej domácnosti lebo náš vzťah sa posúva ja ho ľúbim a neni mi príjemné keď viem že žije so svojou bývalou ak sa to tak dá povedať v jednom byte. Dala som mu ultimátum že nech si to úplne ukončí alebo končíme my. A stále sa vyhováral na to že ju veľmi ľutuje lebo ona nemá prácu, nemá kam ísť atď. atď. ale že to kvôli mne urobí a tak aj spravil. Povedali jej, že už to chce ukončiť úplne.. Ona sa zbalila a odišla bývať preč. My sme spolu konečne oficiálne boli a ja som bola šťastná.
Až kým som nedostala intuíciu, že si to chcem overiť. Poprosila som môjho kamaráta nech jej napíše na Instagrame a začne snou komunikovať. Nech zisti veci. Zistili sme, že moj vtedajsi priateľ snou je stale v kontakte, že jej volá, píše, zaujíma sa o ňu.. Aj keď jej povedal, že už ju nelubi. Samozrejme som bola zhrozená a naštvaná. Povedala som mu o tom, čo sme spravili a povedala som mu, že nech jej povie o mne inak jej to poviem ja.
Na druhý deň cely smutný mi tvrdí, že jej to povedal.
Bol to ťažký týždeň. On bol strasne sklamaný, že ma oklamal a že jej veľmi veľmi ublížil. Stále hovoril že sa teraz musí dať naporiadok lebo mu je z toho celého zle.
O dva dni mi prišla správa od jeho ex na moj instagramovy účet. Našla si ma tam a napísala mi. Povedali sme si úplne všetko. Ako to celé bolo. Dozvedela som sa, že sa spolu nikdy reálne nerozišli. Áno povedala že to medzi nimi vobec nefungovalo že sa stále hádali a že spolu cele leto nespali. Ale bola to čiastočná pravda. Nikdy sa totižto úplne nerozišli. Až teda vtedy keď som mu dala to ultimátum. Vtedy sa snou už rozišiel a ona odišla z jeho bytu. Ale zistila som, že ako sa o ňu stále zaujímal a kontaktoval ju, tak sa snou niekoľko krát aj vyspal. (Už po tom ako sa rozišli). Nechcel snou byt vo vzťahu ale nevedel ju asi úplne opustiť. A ako sa hovorí “zakázané ovocie chuti najlepšie”.
Teraz je mesiac od toho celého čo sa všetko stalo. Snou sa úplne rozlúčili, ona si ho vsade zablokovala a prerušili kontakt. Čo sa teraz týka nás dvoch.. Neustále ma prosí. Že on ma miluje. Že nevie bezomna byt. Každý deň plače. Vola mi po nociach nikedy. Hovorí že ma chce robiť už iba šťastnou. Že chce somnou bábätko. Že chce aby som bola po jeho boku. Že chce ísť somnou bývať, vymaže si kvôli mne soc.siete a dá mi polohu na telefóne. Že spraví všetko len nech mu dám malú šancu. Že mi o tom nechce hovoriť ale chce mi to ukázať činmi.. Ja som zmätená a tieto slova, ktoré mi on hovorí somnou hýbu a sa trápim.
Ja cítim z neho, že ho to úprimne mrzí a že ma miluje… Ale čoho sa ja bojím je to, že to ma v sebe zakorenené a bude ochotny niečo take spraviť znova aj keď neskôr.. Keď proste dokáže klamat dvom ženám ktoré ma rad do oči a dokáže s oboma spat. Tak sa bojím že to zopakuje..
Najdivnejsie je, že on tvrdí, že v ňom niečo bolo. Že to spravil lebo v ňom niečo bolo. Že sa nechce vyhovárať ale to nebol on.. A toto ma mätie úplne lebo ja na takéto veci neverím.
Veľmi vam budem vďačná za každú radu, názor a odpoved ❤️
@mondolina nevedela som, že je zadaný. Mala som to prezentované inak 🙂
Iba ta emočne týra nedaj sa, nechápem načo mu vôbec dvihas telefón už si si ho mala dávno zablokovať a odstrihnúť sa, a začať žiť svoj život, ak to nespravis budeš trpieť celý život, je to obyčajný vychcanec nemal problém dve ženy ťahať za nos, teraz mu lepí, že jednu stratil tak sa snaží nech mu ostaneš aspoň ty, poslala by som ho do.... a zablokovala všade, už tá jeho akože bývalá dostala rozum, už len ty dostan svoj a budeš spokojná časom si povieš, že nič lepšie sa nemohlo stat
@nataliaaa7
tak keď uveríš bárs čomu...žil s inou žil. čo tam môže byť prezentované inak.
že s ňou nespí? 🤣🙈🙏
niečo bolo v ňom....akože čo? Zlý duch?😂
Mimochodom, autorka, nie si naivná. Takíto si vyslovene hľadajú empatov. Aj preto Ti ho je ľúto. Ale ani nepomysli na to, že on sa zmení alebo ho niekto z toho vylieči.
vrchol všetkého je, že NIEČO V ŇOM BOLO!!! Veď to je čistý magor, už vtedy by som utekala, ale ty si si ešte počkala na úplnú čerešničku na torte - že si niečo urobí, klasika všetkých citových vydieračov, ktorí si ale samozrejme nikdy nič neurobia. Dúfam, že mu už neveríš ani slovo a poslala si ho kamsi
@nataliaaa7 zažila som niečo veľmi podobné,a jediná rada je..utekať od neho,čo najďalej ,je to klamár a neľúbi ani jednu z vás,to mi verte❤️
Kazdy je dokonaly na zaciatku a postupne sa zacne vyfarbovat, lebo uz sa nemoze pretvarovat.
Obe vas tahal za nos, ale este som nepocula, ze podvadzal, lebo v nom nieco bolo😆. Teraz chce dieta? A s ktorou?
Najlepsie je to ukoncit a uplne ho odstavit, zablokovat. Jemu sa uz neda verit a tie zvasty, ze ho mozes kontrolovat, vediet kde je, atd. to nech si necha pre dalsiu obet.
@nataliaaa7 cisty totalny manipulator. Ako z knizky fakt. Odpalkovat nasurovo bez lutosti. Bude si hladat dalsiu "obet". Este sa tvari chudacik aky dobracik, ze ani jednej nechce ublizit...ak ste vobec "len" dve. Nemrzi ho to a uz vobec nie uprimne 🤦🏻♀️ dovolil ti vidiet ho takeho aky by sa tebe pacil, nikdy ti nedovoli vidiet ho takeho aky naozaj je. Nik by ho totiz skutocne nelubil, kebyze ukaze svoju pravu tvar. Necakal, ze si to vy dve poviete. Tie jeho prosikania a sluby su ciste keci. Mozno rovnake trepe dalsej. Nie tej byvalej, u nej si to vies overit, kedze ste boli v kontakte....taky sprosty asi nebude. Nepovol, bud razna a bez lutosti hlavne...toť moja rada.
Inak, narcis, ak už nepodvádza, VŽDY aktívne hľadá ďalšie baby. Od sociálnych sietí až po les, kým mu zase nejaká nesadne na lep. Takže nemyslím, že si bola jediná-ako ani jeho jeho partnerka nebola jediná. Toto si opakuj.
@nataliaaa7 ja som asi jediná čo má opačný názor..
Niekedy človeku trvá dlhšie kým sa odosobní od človeka s ktorým žil a miloval ho. Proste to nevedel ukončiť on sám v sebe. Ukameňujte ma, ale ja sa ho zastávam a z časti aj chápem a dala by som mu šancu.
Niekedy po prekonaní takýchto vecí býva vzťah ešte silnejší, lebo si človek veľa uvedomí a váži čo má..
Ze v nom nieco bolo, ze to nebol on? Wtf? Co ho posadol diabol? Boze, to kde na takych debilov chodite? ;)
@dendulka4444 ja som presne toto mala v hlave a rovnako to vnímala. Lebo tiež keď som sa s byvalim rozišla, chvíľu trvalo kým som ho úplne opustila a preto som ho chápala. Ale potom si poviem, že naozaj nám vedel tak dlhu dobu klamat do očí? Jeden deň spať s jednou a na další deň s druhou? A čo ak mi urobí po čase to isté?
@dendulka4444 Spať s 2. Aj s tou, ktorú vraj neľúbi /mal pištol pri hlave?/aj s tou, ktorú údajne ľúbi. Hovoriť o tom, že si niečo urobí a chce jej urobiť bábätko/lebo dieťa vždy v každom vzťahu vyriešilo všetky problémy😉/, to je také romantické a tak zdravé a robia to presne psychicky vyrovnané osoby.
Podla mna je to psychopat. Len chory clovek moze povedat,ze si nieco spravi a len chory clovek moze natarat zene,ze s nou chce dieta. Keby si ho ex nezablokovala,tak ti teraz nevyplakava. A preco si ho zablokovala? Zrejme aj jej vypisoval citove vylevy. Mas na viac ako tohto chudaka.
Keď ti väčšina žien napíše, že na ne pôsobí ako psychopat, či manipulátor, a len jedna jediná, že to podľa nej môže byť ok, prosím ťa, ver tej väčšine. Nie každý totiž dokáže vidieť manipulátorské správanie.
Plus, ak s tebou podvádzal ju (zrejme sa s ňou už po rokoch nudil), ver že po pár rokoch by ťa čakalo toto isté. Budeš ho nudiť, nájde si bokovku (pri troche šťastia mu tá nová nebude dávať ultimáta a nebude sa musieť s tebou rozísť ;) )
Nenechaj sa manipulovať, prosím..takéto vzťahy sú krásne iba chvíľu (a potom je veľmi ťažké sa z nich dostať)
@nataliaaa7 no nic,pan tvorsta prave stratil jednu hracku (ex) a kedze nedokaze byt sam,tak si ta musi krasne obmotat okolo prsta. A presne vie,ako😄 ze to takych debilov vlastne bavi. Napis o pol roka. Drzim palce
@aurora33 😘
@aurora33 Hus....akurát mám dnes objednanú narodeninovú na 15-tu hodinu v kolibe .. pomyslím isto na teba keď ju budem jesť👍🏻😀😀
Pekný deň ti prajem..
@dendulka4444 😀😀 no mysli si čo chceš ale vzťah založený na klamstve nemôže byt silný.
@nataliaaa7 urob mu papaááááá, stále sa budeš k tomu vracať....bude ťa to zožierať a pri prvej hádke nedorozumení ti to vyskočí zas a zas a zas.....
@dendulka4444 spaval s jednou aj druhou sucasne. To vyzera, ze naozaj nemal problem sa odoslbnit. A ak uz aj nejaky problem mal, nemala snim zacinat vztah, ak ten prvy nebol este dorieseny a UKONCENY.
No zhnusil by sa mi totálne. Ak by si aj bola taká blbá a skočila mu na tie reči ( tiež som taká bola,ale my sme mali dieťa, tak som sa chytala aj slamky), tak celý váš vzťah budeš len riešiť či náhodou znova s nejakou nechrápe. Veď on už môže mať ďalšiu a ty si teraz tá bývalá, s ktorou už akože nič nechce. Máj účtu k sebe a nájdi si niekoho normálneho. Držím palce ❤️
@nataliaaa7 nuž,zase musíš ty vedieť,aj môj ex manžel bol neverný vtedajšej flandre so mnou😂a sú spolu. Takže oľutoval,že spával so svojou manželkou,ospravedlnil sa svojej sekretárke,ona mu zjavne odpustila a o dva roky sa rozviedol👍😂.
@zuzana9393 ak sa smiem spýtať,píšeš,ze si s ním mala dieťa,a chytala si sa aj poslednej slamky..To znamená,že si mu odpustila (zjavne tiež neveru)a bola si s ním naďalej???A ak smiem vedieť,ako fungujete?Po nevere,dá sa to vôbec?Alebo len skrz dieťaťa?Lebo podľa mňa je to len premarneny život (skrz dieťaťa byť spolu,a v podstate dieťa vníma,vidí všetko a berie si vzorce do života,ako vzťah vyzerať nemá) ďakujem za odpoveď 🍀🙂
@kadika123 písala som ti do správy 🙂

@oliviakatka 👏Predbehla si ma a vystihla si to dokonale! Autorka, úplne odstrihnúť zo života, ale že úúúplne, ak chceš byť niekedy naozaj šťastná. Zaslúžiš si to.