Ako sa vyrovnať s odchodom manžela a novou partnerkou?
Môj manžel si našiel milenku. Odišiel od nás (deti 3r, 4r.). Začal s ňou bývať a berie k sebe deti,ktoré sa s ňou stretávajú. Rozvod máme na konci novembra. Od kedy od nás odišiel je to 5m. Ja viem ,že sa s tým musím zmieriť,ale neviem ako.. Odišiel z ničoho nič. Mali sme problémy, no netušila som,že až takéto. Pre mňa bol šok jeho odchod. Mesiac dozadu sa dozviem ,že celý čas býva s milenkou. A deti k nej berie skoro od začiatku. Neviem to nejako vstrebať
@egonsk my tu teraz riesime konkretnu zenu ktoru muz nechal s 2 malymi deckami.v mojom vesmire sa ma chlap starat o rodinu a chranit ju.ja by som nechcela muza ktory os.al zenu s malymi detmi.pre mna je to bezcharakterny chrapun.
Ty ho obhajujes fiktivnymi zenami ktore muzov opustaju.okay ked tu bude pisat muz ktoremu to urobila zena, vyjadrime sa k tomu.teraz piseme autorke
@egonsk poznam taku.kolega zarabal peniaze a jeho zena si nasla frajera a malu dcerku nechala muzovi.pre mna je ta zenska omyl prirody, uplne odpisana v mojich ociach.ani zviera nenecha mlada.zenska si naziva a podnika s frajerom, dcera dospela a vydala sa.mater jej este bola dlzna par tisic...a este jednu...nasla si milenca ktory jej vlastne deti mlatil.to su zrudy, nie zeny
@egonsk ešte som nevidela chlapa čo si berie deti k milenke a objaví sa jej pred dverami aj s deťmi a kuframi . . Ale videla som ženy čo odchádzajú s deťmi k novému mužovi . Ľahko sa odchádza niekde bez detí že ? Zbaliť kufre , zavrieť dvere a nechať za nimi ženu s deťmi . Ty si fakt exemplár chlapa ktorého treba prekročiť.
@egonsk opustil rodinu
@subartic on je tvrdý ficovec. Proste pre takých ľudí je žena hnoj
@subartic dohodnite sa s @nenne27 na postoji, lebo je to az smiesne. Ked chlap zobere deti a pojde k frajerke, nemate na taku zenu (matku) pekne pomenovanie (iked ani zdaleka nie tak stavnate ako na chlapa), ale ked ich necha tej zene a pritom sa o ne zaujima a stara nadalej, tak je <neslusnepomenovanie>. Takze ci chlap spravi tak, alebo onak, je to vzdy zle. No a samozrejme ked tak isto spravi zena (celkom bezne v tejto dobe), iba s tym, ze si tie deti neha, tak je velka hrdinka. Super, je to fakt na smiech cez slzy.
@egonsk ale ved ty nevies citat.precitaj si co som napisala.alebo vies co... necitaj, je mi to u pr..ele.moj chlap je nastastie naozaj chlap, ktory sa stara o rodinu a chrani ju. Ja len dufam ze raz moja dcera nenarazi na takeho slabocha a chmula ktori sa nevie ani len o rodinu postarat
@egonsk ale kdeže , muž si neberie deti k milenke lebo ho to ani v tej malinkej makovičke nenapadne . Proste zbalí švestky a ide o dom ďalej . Žiadne také že on si zoberie deti a odíde . A vieš prečo ? Lebo v mileneckom vzťahu kde by muž doviedol deti k milenke a doma by nechal ženu nech si užíva nový život , druhých mužov by neuspel. To je jeden pohľad a muž stále používa pravidlo zahrabanej kosti , teda manželku odloží ale zároveň očakáva že ona si dlhú dobu nikoho nenájde , veď je to počestná žena nie, žiadna kurva čo hneď po odchode muža skočí druhému do postele , zatiaľ čo on súloží prvú ligu , ale to je iné však ? .Minimum žien ktoré sú v postavení milenky majú záujem sa trvalo starať o deti muža , minimum . Taká žena má záujem len o toho muža , nie o jeho pištiaci genetický materiál Chce zvyčajne vlastné deti .
Máš to totálne pomýlené. Ty si presne ten typ muža kde by som sa len pousmiala a išla preč.
Mal určite počkať, je to veľmi zavčasu pre deti, keď nevie ako sa vzťah vyvinie. Evidentne ju posunul z pozície milenka na "priateľka", on to má v sebe už uzavreté čo sa týka vás dvoch. Dúfam, že jeho frajerka je k deťom dobrá.
@egonsk to je spravny vzor do zivota? Psychologovia odporucaju nezoznamovat deti s kazdym novym partnerom, pretoze ked sa s milenkou rozidu, deti si na nu vytvorili nejaku vztahovu vazbu a nahle im zmizne zo zivota. Potom pride dalsia "teta" a zopakuje sa to a dalsia a dalsia. Wuau obhajovat taketo spravanie...
@subartic Dakujem za moje zhodnotenie a aj za vykreslenie ako sa podla teba spravaju chlapi, ale sklamem ta, no tento pohlad s tebou nezdielam ani ja a ani vacsina chlapov co poznam. Vacsina zien po rozchode si ako kvocka chce vziat kuriatka ku sebe a nepripusta si tu moznost, ze oni by sa mali stat platitelkami vyzivneho a mohli byt v ociach dalsich zien krkqvcie matere, lebo si nevzali k sebe svoje mladatka. Takze bud z vlastneho chticu, alebo pod tlakom mienky okolia si k sebe beru a vychovavaju deti. Vela z nich potom este cez deti sa msti na svojom ex, lebo citi sa ohrdnuto a to ich ego ich nepusti dalej proste.
Uplne vsak suhlasim s tym, co si priznala, ze minimum zien ma v plane vychovavat cudzie deti a muz, ktory ide do vztahu s detmi zaroven, ma minimalnu sancu. Ano, tuto si presne povedala pravdu a vystihla farizejske/dvojake spravanie zien, lebo na jednej strane odsudzuju ze chlap odchadza sam a na druhej nechcu takeho co ma v starostlivosti deti. Potom nariekaju, ze ich s priveskami tiez vela chlapov odmieta - urobili si to vsak sami. Chlap nie je len darca semena a pojazdna penazenka, ale plnohodnotny rodic, ktory sa tiez dokaze postarat a dokaze to aj pomrozchode, ked ma tu moznost. Chlapi nechodia na MK fnukat, ze im zena plati male vyzivne a robi prieky, ani to, ze nevie sa zamestnat, lebo dieta je chorlave... Ak sa staraju o deti, tie su zvcsa stastne a na urovni. A ano, existuju ako vzdy a vsade aj vynimky, netreba ich vsak z poctu minority stavat do polohy majority.
Ako keby som čítala o jednom rodinnom príslušníkovi , žena doma nič netušila a on zobral deti 6,8r k milenke.. ešte stíhal mať románik s obidvoma.. a pred rodinou? Chudák ktorý to mal ťažké so ženou doma ,plus mal výhodu že svokra od začiatku nevestu neznašala ..a to že prestal chodiť úplne za deťmi nikto nerieši . Všetci len tíško čakajú kedy si spraví s milenkou svoje .. a takýmto dobrákom sa snáď všetko vráti
@egonsk vzor kompletnej rodiny? Panecek ak nebol v manželstve spokojný mal bud riešiť problémy s manželkou a odborníkmi alebo sa rozviesť a potom začať nový vzťah, ešte nie sú rozvedení.
Odporúčam striedavku, keď komplet rodinka, tak komplet rodinka, ale ak ty budeš chcieť a on nie, tak to súd nedá, lebo tu majú ocinkovia iba práva, povinnosť jedinú- platiť výživné a aj tej sa viac ako polovica vyhýba alebo oje...va.
@egonsk pises-takze ked chlap opusti zenu s detmi, ale pritom sa o ne nadalej zaujima, tak je hajzel, chrpun, svina ...
Presne tak- chlap ktorý opustí troj a štvorročné dieťa je hajzel, chrapuň a sviňa. Takéto malé deti sa neodpúšťajú. To znamená, že on sa kurvil už dávno predtým. Normálny človek nemá čas ani na svojej koníčky keď sa stará o takto malé deti a nie ešte sa kurviť. Zrejme nechával všetku prácu doma na žene a on mal veľa voľného času, ktorý si vedel vyplniť milenkou. Keby sa to stalo že majú deti 15 16 rokov, už sú veľké, odrastené a jemu sa zunoval manželský život a nebaví ho starať sa o rodinu, ešte to ako tak pochopím. Ale celý jeho svet a vesmír mali byť tieto malinké deti, ktorým rozbil rodinu len kvôli svojmu vtákovi. A ked to iste urobi zena? Ano, aj to je svinstvo. Lenze ta zena sa nezbali a nejde na priwtrty, ale dalej je sama so svojimi detmi, ktore neopustu, ale stara sa o ne. Ale od teba nemôžem čakať normálny názor od prizemneho SNS a Smeráka, ktorý má úplne pomýlené hodnoty. Človek ktorý o braňuje bezcharakternosť, zlodejstvo a prízemnosť. Od teba nemôžem čakať reakciu ako od normálneho človeka.
@egonsk ty si ficovec?
@markusrasford zatahujes politiku aj do rannej stolice? Lebo vidim, ze to mas akosi v krvi.
@stanulienkat tak tu vidiet, aky skresleny usudok mas a kratke znalosti. Pre deti je praveze najlepsie, ked sa rodicia rozdelia este vo veku, kedy to najmenej vnimaju, lebo neskor to ma na ne znacne vyssi vplyv. A mozes kludne nesuhlasit, ale sprav si jednoduchy, ale uprimne zodpovedany test, ze kolko si pamatas z uvedeneho veku zazitkov ... aj ked sa extremne budes snazit, k ich napocitaniu nepouzijes viac ako jednu ruku. Ano, vo veku do 6 rokov je faza, kedy deti maju najmenej spomienok a to je jedno, ci su zle, alebo dobre. Preto sa v tomto veku aj formuje osobnost najviac (ohybaj ma mamko, dokial som ja Janko, ked uz budem Jano, neohnes ma mamo), lebo sa uklada do podvedomia. Takze ked on s inou zenou poskytne detom klud rodinneho zazemia (hoci s inou zenou), zotrvava tu pozitivne spojenie a vplyv na buduci vyvoj. Ale to by si musela otvorit svoje myslenie, aby si pochopila... ty na moje prispevky mas vzdy cervene sukno pred ocami, takze ma to neprekvapuje, ze mas mozog blokovany.
@egonsk ty píšeš o zatahovani politiky do tvojej stolice keď tu píšeš o riadok dole nižšie @lienke.7 ci je liberálna. Ja som sa ta slušne opýtal a je jasné že ty slušne odpovedať nevieš. Máš vynikajúci vzor ani sa nečudujem. Nemám rád smerakov a vieš prečo? Lebo sú hlúpi a nemajú svoj názor. Stále čakajú co im vodca povie a podla toho sa riadia. A neustále si nájdu nepriatelia. To ste vy smeraci
@egonsk ešte ti červený kmer odpoviem. Áno zatahujem. Co ja mam v krvi tebe to môže byť jedno.
@egonsk liberali neposielaju do gulagu. Do gulagu posielaju diktatorske rezimy typu Putin. Rezim aky ty obdivujes a pidporujes. Taky tabor, kde poslal Putin Navalneho, kde ho nechal zavrazdit kvoli slobode slova. To mas trochu pomylene. Asi ako vsetko.
@markusrasford nezaťahuje politiku do tvojej rannej stolice. Na základe tvojich politických preferencií, tvojich názorov, postojov a morálneho nastavenia si vie zaradiť k akému typu ľudí patríš. Presne k takému typu akými sa vyznačujú Ficovoliči a voliči sns- primitívni, nízky hulváti bez akejkoľvek morálky, slušnosti a logiky. Takže áno, má to veľa spoločného s tvojimi názormi. Clovek si ťa vie potom ľahšie zaradiť.
A k tvojmu poslednému odseku pre mňa- v tom máš pravdu, že takto malé deti si to nebudú až tak pamätať. Ale bolo by to vhodnejšie vtedy,ked otec prepadol alkoholu, matku by bil a tyral.... Vtedy je najvhodnejšie odísť s takýmito malými deťmi. Ale tento otec zlyhal na plnej čiare, mal sa starať o deti, mal im byť oporou, ale on sa miesto toho kurvil. Naco si tie deti robil?
@stanulienkat výborne napísané.

@nenne27 davam rovnaku otazku, ako pomenujes teda zenu, ktora urobi to iste?