Ako sa vyrovnať s odchodom manžela a novou partnerkou?
Môj manžel si našiel milenku. Odišiel od nás (deti 3r, 4r.). Začal s ňou bývať a berie k sebe deti,ktoré sa s ňou stretávajú. Rozvod máme na konci novembra. Od kedy od nás odišiel je to 5m. Ja viem ,že sa s tým musím zmieriť,ale neviem ako.. Odišiel z ničoho nič. Mali sme problémy, no netušila som,že až takéto. Pre mňa bol šok jeho odchod. Mesiac dozadu sa dozviem ,že celý čas býva s milenkou. A deti k nej berie skoro od začiatku. Neviem to nejako vstrebať
@zmrzlinka2021 On neopustil rodinu, keďže má o deti záujem. On opustil manželku a to asi z nejakého dôvodu, ktorý nám ťažko autorka prizná. Možno by nám mohla napísať, či už pre ňu po narodení detí nebol len zdroj príjmu a výpomoc v domácnosti.
no žiadne terno ten tvoj chlap, ktorý odišiel od tak malých detí za hocijakou ženou a nechal rodinu rodinou a išiel za svojím šťastím. Za takým nemáš čo plakať do vankúša. V tomto prípade si ty vyhrala a milenka si len zobrala tupca, pre ktorého rodina nič neznamená. Ja by som takého nechcela ani za nič. A kľudne mu deti dávaj a ty si zatiaľ užívaj čas pre seba.
@vikimed Nikdy som manžela nebrala ako zdroj príjmu a pomoc v domácnosti. Aj keď áno robil jedno aj druhé. Nemôžem povedať ,že by sme sa po deťoch viac nehádali a že to bola maximálna idilka. Ale muža som vždy milovala a milujem. Mal dostatok času pre seba keď chcel, dostatok sexu, vedeli sme sa rozprávať, pozrieť si spolu film, ísť s deťmi na výlet a kopec ďalšieho.
my sme dva roky rozvedeni ,doteraz som sa s tým nezmierila ,snazim sa to akosi vytesniť a nemyslieť na to ....keby si ex nájde po rozvode novú partnerku tak to asi beriem úplne inak ale keďže môj prípad je podobný ako tvoj ,dôvodom rozvodu bola jeho nevera a deti berie k nej tak je sakra ťažké sa cez to preniesť ...ked chceš popísať ,pošli správu ...
Možno keby si sa s tou novou priateľkou porozprávala. Či si uvedomuje že rozbíja rodinu. A trpia tým deti .... Ktovie,či by to pomohlo. Len spolu bývajú či aj pracujú spolu? No je to ťažké ...
@schauma123 nie, nepomohlo. Určite si je dotyčná vedomá toho, čo robí. A je jej to jedno.
@schauma123 Ona už tú rodinu rozbila. Tam nie je cesta späť. Podľa mňa presne ako píše @huxy tá žena si je určite vedomá,že rozbila rodinu a zrejme jej to nejako nevadí.
Možno sa jej to vráti neskôr. Ja poznám tiež jednu takú šikovnú, začala si so ženatým, mal jedno dieťa. Rozviedol sa kvôli nej, spolu mali ďalšie dieťa. Prešlo pár rokov a hádaj čo? Našiel si ďalšiu, s ktorou podvádzal tú aktuálnu manželku. Tak bol aj ďalší rozvod. Taký je život.
@schauma123 a načo sa ma ponižovat pred milenkou pane boze?🤦♀️
Keď s nou už 5 mesiacov býva, tak paktuje s nou minimálne rok už. Tam už nie je o com... charakter ultra non plus👌👎
Takéto chudery idú proste cez mŕtvoly. A zvyčajne sa im to skôr či neskôr aj vráti. Ja poznám 3 také prípady, a všetky 3 milenky ostali s dlhým nosom nakoniec, keďže ich pan manžel potom tiež opäť vymenil. Dokonca potom doliezali aj svojimi predchodkynami, ze aké boli hlúpe, keď chlapovi uverili, co klamal na svoju (potom uz) ex.
autorka, ty sa sústreď hlavne na seba a svoje deti , ty si teraz na prvom mieste, iba ty. Keď si manžel deti vezme , dopraj si čas pre seba. Ak ti to financie dovolia, niekam si vybehni do welnesu , na nejaký pobyt ak nie aj prechádzka v prírode je fajn , kino je fajn, alebo čítaj nejakú zaujímavú knižku . Zameraj to na seba, aby si si oddýchla a načerpala nové sily.
Obaja rozbili, tvoj chlap v tom je rovnako ako ona. Neviem prečo je to váľané iba na ňu.
Tak to je smutné. Zväčša má všetko svoj dôvod. Potom si zrejme len natrafila na chlapa, ktorý nedokáže prežiť celý život s jednou ženou.
No, nieco sa zmenilo vo vasom vztahu, zbytocne to hadzat len na nu. Ak by mu nic nechybalo, tak by inu nehladal. Zial, stava sa to. Niekedy to, zial, nevide.
@mk1111111111 samozrejme že za to v prvom rade môže ten chlap, ktorý ako zadaný hľadá "útechu" inde, bez toho, aby doma riešil problémy, ak nejaké boli.
@ina2405 Je mi jasné , že chlap v Tom nie je nevinne. Zadaný chlap si nemá ,čo začať s inou. Ale reč bola o nej,preto som reagovala na ňu.
@mk1111111111 samozrejme,že sa veľa zmenilo prišli deti a s tým menej času na aktivity, viac prebdených noci, aj viac hádok

@egonsk ináč birmovany - komunista opýtať sa niekoho ci je volič Smeru nieje zatahovanie politiky do tvojej stolice. Nebavili sme sa o politike. Chcel som vedieť aký je tvoj morálny kompas? Lebo červené gebule poznajú len nenávisť. Ako to povedal vodca. Rež a rúbaj do krve po Simeckovej kotrbe.