Ako sa vyrovnať s psychickým týraním vo vzťahu?
Dobrý deň, som 27 ročná matka, 5 ročného syna, rodičovský príspevok mam do 6 rokov dieťaťa, a bývame v rodičovskom dome otca môjho dieťaťa. Je to veľmi toxický vzťah, je to len láska jednostranná, veľmi trpím, všetko už sa to prenáša aj na malého! Plače, boji sa o mňa, o všetkých, začína sa to na ňom prejavovať! Musím brať lieky na nervy, Neurol, mám strašne bolesti tela, žalúdka, závrate, už nedokážem fungovať ako žena a matka.. Už som mala myšlienky, že si vezmem svoj život, neskončí toto peklo. Nedokážem milovať niekoho kto ma ohovára po celej rodine, ako mam vypadnúť z jeho domu, potom na volá naspäť a takto dokola. Odmietm sex a akékoľvek priblíženie tej osoby ku mne.., naozaj potrebujem pomoc, pretože to už psychicky neunesiem 😭😭😭😭😭
@kristen1999 prosim ta odit cim skor. Tajne aby o tom nevedel. Daj si na sud neodkladne opatrenie na zverenie maleho. A ak sa vyhraza smrtou, ze sa zabije volaj policiu, ze je v ohrození zivota a vyhraza sa smrtou. Neboj potom ako ho zacnu riesit policajti, tak to uz nebude hovorit. Musis najst aj odbornú pomoc pre seba. Googli nejake moznosti pre týrané matky, lebo podla mna nie si v poriadku ani ty, ak nevies odist a nechas so sebou manipulovať debilkom.
Už mi dal aj facku a povedal ze ak vezmem syna zabije ma a pôjde si to radšej odsediet do väzenia. Dúfam ze v centre mi pomôžu 😭
@betulinka1 ak budem v centre pomoci s dieťaťom, ako dlho bude trvať aby zverili dieťa do mojej opatery,?
@kristen1999 musis podat neodkladne opatrenie na zverenie deti kuratela ti pomoze a to mas do par dni.
@betulinka1 takže aj kým budem v tom centre a ešte nebudem mat svoj podnájom? Je to možné? Lebo ten človek je zlý a samozrejme mi bude robiť peklo
@kristen1999 kludne mozes aj hned v pondelok.
@betulinka1 ďakujem 😍
@kristen1999 odiď keď bude preč kľudne bez veci bez všetkého pred tým však sa dohodni s centrom na príchode toto centro pre týrané ženy je na adrese ktorú sa on nikdy nedozvie aj keby ta hľadal akokoľvek všetko je zabezpečené pre dobro matky a dieťaťa, sú tam ľudia zo soc. Odboru ktorý sa tomu rozumejú a pomôžu ti vybaviť záležitosti okolo zverenia, vybavovačky na úrade atď.. nakoniec ti pomôžu sa začleniť medzi ludi a postaviť sa na vlastné. Kľudne si môžeš požiadať aj o soc. Byt ale to už je na dlhšie🙂 prajem ti, aby sa ti so synom splnil život aký si zaslúžite nikto by nemal trpieť ❤️
@melissa_19 ďakujem ❤️❤️❤️
Ak vyvádza, volaj políciu, že sa ti vyhráža zabitím, zabitím syna, aj seba, vydiera, ohrozuje, aj ťa udrel, .
Veď bude evidentné že si vyklepana, nervózna a vystrašená, nebude pochýb že by si klamala.
Kamošku takto rovno policajti odviezli do azylaku policajti, a to ani nebola iba, ale jej matka, uverili.pomohli.

@kristen1999 Jednoznačné má otec tvojho dieťaťa nejaké psychické problémy, poruchu osobnosti, takto sa normálny človek nesprava. Choď k rodičom, keď bude vyzerať vyvádzať treba zavolať políciu.