Ako sa vyrovnať s rozchodom z rozumu?
Ahojte
prechadza si niekto niecim podobnym? Pred tyzdnom som po 4,5r povedala svojej polovicke, ze pri nom nie som stastna. Lubim ho, ale neda mi dychat. Neviem sa s tym sama vyrovnat, stotožniť,,, neviem co robit. Naozaj to funguje tak ze nefunkcne treba nechat ist a je potrebne si dat cas na uzdravenie a pritiahnut si "zdraveho" partnera? Prelustroval mi telefon ale uplne, viber, whatsup, messenger, galeriu, maily, hovory.... jasne ze nic nenasiel lebo nemal co. Max debaty s kamskami ,,, ja uz ani neviem co je normalne :(
3 roky sme cakali na povolenia, pred mesiacom sa "nam" zacal stavat dom. Obavam sa aj ked to bol moj sen, ze by to bola uz len gula na mojej nohe. Ale ako to vsetko pustit a tvarit sa ze som nic z toho nechcela? Milujuceho muza, rodinu, domcek a spokojny zivot?
@kristina_1 a bez teba ešte dlhšie. A ani konflikty nebude mať s kým vyvolávať ďalšie mínus
@kristina_1 1.jula mal dom hotove zaklafy a tahali sa mury. Dnes ma len vykopane zaklady. 🥴🤣
@mk1111111111 mal vykopane zaklady a zaliate betonom. Presne vtedy sa sli tahat mury. davali tam tie tvarnice, ja neviem ako sa stavia dom. Ale odvtedy sa tam nic neudialo.
1.jula som napisala: Dom ma zatial len zaklady a tahaju sa mury
dnes poviem to iste podla fotky :D a to je on. Trosku poprehaname trosku nafukneme.
@kristina_1 mozno sa docital, ze beton mesiac zreje, takze caka ten mesiac, aby dorovnal vypln podlahy izieb kamenivom a mohol zaliat zakladovu dosku na ktoru potom bude stavat 😉😋 ... iked da sa aj na tych muroch zakladovych stavat, ale absentuju tam vertikalne vyssie vystuze nad ktore by sa nadpajal, takze tento styl to zrejme nebude. Ale potom rozmyslam kde chce dat hydroizolaciu a radonovu izolaciu, atd... no nic, mudrovat nebudem, mate projekt, tak urcite ide podla neho 😉
@egonsk asi nie je potrebne rieist jeho stavbu. Je to jeho vec. Ano mat sen a ked je clovek blizko neho pustit to je extremne tazke. Ale ked to nejde tak to nejde.
Dievcata! Dnes 8 den no contact. Ja som este nikdy nemala v sebe zmes tolkych pocitov. Tak asi nebol taky zly on ked saneozyva. Tvrdi sa proste ze oni sa stale ozvu. Ja viem Ze lepsie pre mna.... ale..
@kristina_1 momentálne môže skúšať aj na dáku inú tak nemá čas, hádam si nemyslíš ze sa polepšil lebo sa neozýva 😄. Ešte aj za pol roka môže skúsiť ci dake euricka nepustis 😉
@culienka vies co. Zaryto ho nebudem branit. Ale je to chlap ktory nema ani socialnu siet. A okrem mna a byvalej inu nmemal myuslim ze tam vietor nefuka. Skor ego. To je velke.
@kristina_1 to je fuk, prečo sa neozval 8 dní. Ego a zrazenej ego vedia zaťať aj riadne hlboko.
Radšej buď rada, lebo by si mala nielen zmiešané pocity ale aj búrku. A je to to treba ?!
Ser na neho.
Ahojte. Obnovujem temu :( zial
ja sa v tom hnoji rypem dalej. Vycitam si to, hnevam sa na seba, chodim k terapeutovi neviem to utat. Ta emocna zavislost je nenormalna som v tom uz 2 roky. Neustale odchody a prichody. Naposledy som mu dala sancu vsetko vyzeralo byt super. Respektoval ma. Kazde rano som mala za kluckou auta kvety alebo nejaky odkaz. Ked snezilo ran osom mala odpratane auto.... bol pozorny nevyvijal na mna natlak. Comu som zrazu samozrejme nerozumela ale uzivala som si to. Ale trvalo to velmi kratko. :( zrazu som opat bola cirkusantka ak som zvysila hlas. Naleihal na mna aby som si ho vzala a prestahovala sa k nemu. Necitila som to tak. Ani vlastne este nie som v stadiu ze by som sa mala stahovat a nie to vydavat. Tak opat "odisiel" niet ho uz 2 tyzdne. Povedala som ze stacilo (ale kolkokrat si to este poviem kym to zvladnem naozaj? )
Presiel si niekto niecim podobnym?
@kristina_1 naco si mu dala šancu?
Máš dve deti, načo minas energiu na debila, venuj ju deťom.
@mk22 emocna zavislost?
@kristina_1 si závislá na debilovi, ktorý prosí boha aby ta mu vzal??
Vážne?
Si pre neho nula, nič, handra..
@kristina_1 moja kamaratka mala podobneho frajera.presne ako opisujes. Vzala si ho, 13 rokov z nej saje energiu, vyraba problemy kde nie su,podozrieva ju z nevery. Vsetko je jej vina. Dnes hovori ze keby mala rozum utekala by vtedy. Nieze utekaj, ale šprintuj.
@kristina_1 presťahovať k nemu? Aj s deťmi?
Deti tomuto vystavujes?
Tie sa ti vyjadrili ze chcú byť bez neho na byte.
Deti ti to povedali!!!!
@lavender273
chore je ze vsetko ovladam, celu teoriu manipulatorstva a narcizmu. Ved vlastne s nim ani nie som aj ked su to chabe 2 tyzdne. Len ja sa vnutorne citim prazdna a chyba mi niekto s kym by som sa porozpravala. CHce to cas. Preto sa snazim aj takou formou prezit.
tu si založila diskusiu, tu si ju oživila, tak potom kde sa mýlim ja ?!
@cacianka ano lebo mi to nerefreshlo. A nezobrazilo v diskusiach tak mi tu nemohol ani nikto napisat. Zrejme len tie ktore UZ reagovali, preto ta nova diskusia. Inak by som pokracovala v tejto.
@kristina_1 v tej novej čakáš iné rady?
Iné zeny, iné rady?
Precitaj si od júla týchto 5stran, všetky rady.. Svoje odpovede..
Za meraj sa na svoje deti. Teraz ho není 2t, fajn.
Urazil sa, odišiel.
Čakáš na čo? Ze sa vráti, dá ti par kyticiek za auto a tak dookola?
Nie je ti ľúto deti?
Véd on to ukončil, fajn, blokni ho všade, kde sa dá a ži život s deťmi.
Bud aj sama, venuj sa sebe.
neocakavam nic.
@mk22 necakam ze sa vrati, ani to nechcem. O deti je postarane, oni v tomto nehraju ziadnu rolu. Su stastne a spokojne. Ja pred nimi na sebe nedam vediet ze som smutna. Nezasluzia si deprimovanu mamu. 🙂
@kristina_1 tak prečo si smutná?
Že si 2t bez chlapa, sama?
Nechceš aby sa vrátil, tak potom je všetko fajn.
A opravím ta, 10 a 8r deti vidia a cítia.. Neverím ze sa tieto 2t smeješ od ucha k uchu, ved za polroka sj nezmenila nič.. Odpustila, vzala dala šancu..
Co im hovoríš ze kde je 2t? Alebo keď to opakovane robí, zjaví sa, vypari a zjaví.. Deti nie sú blbé.
@mk22 tak pozor. To ze som 2t neozval neznamena ze som bez chlapa 2t. Ja som bez neho uz dlho. len sa stale pripomina. Aj som ho zablokovala ale pisal SMS. Ja si neviem zmenit cislo lebo mam firemny mobil. AAAle ja pocitujem smutok ked vidim rodinky, teraz sa chodi napr na plesy. Ja som rozumna zena a mam to v hlave usporiadane. Radsej nechodit na plesy ako tam ist s debilom to je hadam jasne. Len ta tuzba tiez byt milovana je proste niekedy velmi silna a dolahne to aj na mna. Som predsa len clovek.
@mk22 ja som pri detoch spokojna ked su pri mne. Naucila som sa to trva to predsa uz dlho. Ja spim, jem, zijem normalne, stretavam sa s kamaratkami. Len to vnutro je take prazdne a vycitam si ze som to dovolila tak so mnou narabat. My sa s detmi vela smejeme. Na vtipnych videach, moje deti su aktivni sportovci v uspesnych kluboch vraciame sa z treningov vecer ja nemam cas byt pri nich smutna. Dolahne to na mna vecer a rano ked sa zobudim. Nedovolim aby moje deti trpeli lebo ja som krava.
@kristina_1 ako dlho? Ako dlho si bez neho?
V júli si písala, že je koniec.
V druhej téme si písala ze si mu dala šancu, že ti odhrabsval auto, teraz nie?
Nerozumiem co píšeš ze si bez neho dlho.
Za 6mes si neurobila nič, okrem šance a to sa dialo teraz, či?
@mk22 deti vedia, vidia a cítia oveľa viac ako si myslíš, aj ked o tom nehovoria, nedajú najavo, cítia že nie je to OK.
máloktorá žena netúži byť milovaná, mať spriaznenú dušu, ale máloktorá sa z toho ide rúcať a riešiť to mesiace, roky. aj ja som bola mladá, spomenula som si že by bolo krásne ísť s niekým na ples, na výlet, alebo si len tak sadnúť na lavičku, ale zaujala som si myseľ v kritických chvíľach niečim, čo mi pomohlo. teraz by som aj mala s kým ísť na ples, ale partner je tanečné aj rytmické drevo, tak si vôbec nepripúšťam to čo nemôžem mať.
je to ako s tým príslovím : prikrývam sa takou perinou akú mám

@janano no pre debila menit vsetko nanovo. Budem musit si s nim inak poradit 🙂