Ako sa vyrovnať s rozchodom z rozumu?
Ahojte
prechadza si niekto niecim podobnym? Pred tyzdnom som po 4,5r povedala svojej polovicke, ze pri nom nie som stastna. Lubim ho, ale neda mi dychat. Neviem sa s tym sama vyrovnat, stotožniť,,, neviem co robit. Naozaj to funguje tak ze nefunkcne treba nechat ist a je potrebne si dat cas na uzdravenie a pritiahnut si "zdraveho" partnera? Prelustroval mi telefon ale uplne, viber, whatsup, messenger, galeriu, maily, hovory.... jasne ze nic nenasiel lebo nemal co. Max debaty s kamskami ,,, ja uz ani neviem co je normalne :(
3 roky sme cakali na povolenia, pred mesiacom sa "nam" zacal stavat dom. Obavam sa aj ked to bol moj sen, ze by to bola uz len gula na mojej nohe. Ale ako to vsetko pustit a tvarit sa ze som nic z toho nechcela? Milujuceho muza, rodinu, domcek a spokojny zivot?
@rozculena never 🙂 ja nepotrebujem aby si verila. V katasti mas uvedeny podiel!!!! U nas to nebolo 1.1 co znamena jeden majitel. Moze to byt aj 1:10 cize nehnuyelnost , pozemok sa deli medzi 10 ludi.
Pozemok som kupovala ja ano zmluvu dal vyhjotovit a neprecitala som ju podrobne hold vtedy som netusila co sa v nom skryva a dovberovala som ze to ma .pod palcom. K tomu nam robil zmluvu jeho .znamy notar. To ze sa dal do tej zmluvy skm brala ako docasne ok kym .mu nevratim co pozical ale ked sa to v katastri zapisalo a. Videla som ze je polovicny majitel skoroma vykotilo.
Comu tu nechapes a neveris? 🤔
@mk22 ano da sa to. Proste doverujes bezhranicne.
Nooooo tak som sa dala oklamat. On ma dostal do stadia nechaj vsetko na mna a ja sa postaram. Ako policajt mal NAOZAJ tu moc. V uniforme sa da vsetko. Samoztrjme ze po par takyuchto pokusoch som vystrcila rozky a zacala vnimat ze nieco nie je ok. No on sa dodnes vyhovara ze sa pomylil. Zabudol napisat podiel do zmluvy aaaaaa co dnes narobim. Uz je to aj tak .na poriadku
@kristina_1 tak za 10 rokov. Medzitym som stihla este jedneho debila. Potom uz prisiel.
@kristina_1 ty ho asi ešte miluješ,aj keď nechápem prečo,asi si už trocha zmanipulované,ale on určite nie je ten milujúci muž ktorého spomínaš.Manipulator je to.
@kristina_1 najtazsi krok mas za sebou-zbavit sa manipulatora
Uz len sa naucit zit sama so sebou a laska pride v pravy cas
Minulost nechaj tak poucena si uz dost uz iba napredovat
@kristina_1 utekaj od neho.
Urobila si najlepšie čo si mohla, len sa nedaj ukecať a vtiahnuť do toho späť. Teraz ešte máš pocit ze ti chyba alebo ze ho ľúbiš, nie neľúbis, len už máš od neho natlačené do hlavy ze je pre teba najlepší. Nie je. To co si tu popísala je priam ucebnicovy príklad. Bohužiaľ, viditeľný iba zvonku keď si v takom vzťahu, tak vidíš to co ti on dáva priamo pred oči, že sa o teba boji, preto ti volá každú chvíľu kde si. Ze chce aby si sa zlepšovala v tom co robís, preto ta buzeruje. Ze sa postará o tvoje záležitosti, a pripise sa na zmluvu tak ako on chce. Keď sa vzburis, najskôr vzbudzuje pocit viny, lebo si nevážia to co pre teba robi. Atď.... Nie, nemusíš sa za to hanbiť, ale teraz popracuj na tom aby ta nedostal späť do toho kolotoča. Možno sa porozprávať s nejakým odborníkom.
AKo mi v nedelu napisal viac sa mi neozyvaj. Vcera mi zazvonil pri dverach. 🙄 dnes za mnou prisiel do prace. A nezabudol povedat ze lepsieho urcite nenajdem. Povedala som mu ze kazdy kto sa ma len spyta ako sa mam bude lepsi od teba. Prisiel so slzami v ociach ze o mna nechce prist bla bla bla.
@kristina_1 je milión lepších od neho!!!!
Idiot, že ma vôbec gule prísť a niečo hovoriť.
Bez chrbtovej kosti, vyrazís dverami natlači sa oknom.
V čom je ako najlepší?
Že dodrbe veľkosť nakrájaného mäsa??
By som mu oznámila, nech ta neotravuje, nekontaktuje, nechodí za tebou do prace, že si to neželás a nech si tie slzičky strčí..
@kristina_1 hej, teraz povie hocico, aby si ta akoze udrzal. Ale ver tomu, ze kebyze sa vratis, postupne ti tuto “drzost” a “ponizenie” spocita aj a urokmi. Boze, oni su fakt jak cez kopirak. Z toho, ze lepsieho nenajdes… lol lol lol, ved nech si to opakuje, on tomu potrebuje verit, nie ty.
@kristina_1 bude obrovksa chyba sa k nemu vratit, ale to vies aj ty sama
Prisiel za mnou a povedal, ze prosi Boha aby mu ma zobral.
@kristina_1 mam pocit, že ten sa tak ľahko nevzdá a čakajú ta ťažké dní s blbcom. Pevné nervy!
@kristina_1 no bude to peklo, kym sa ho zbavis. Toto je uplne chory blazon. Odkladaj si vsetko co ti posle, pripadne aj hovory nahravaj.
Toto vidim neskor na zakaz priblizenia. Ako bolo vyssie napisane - vsetko odkladaj fot a nahravaj, aby si mala dokazy.
@kristina_1 Tak jeho prosby boli vyslyšané.
Moja dosť často používaná veta je, ty nepotrebuješ narcisa, ale narcis potrebuje teba.
A túto časť na vzťahu s narcisom fakt neznášam. Oni sa idú pos.., keď ťa strácajú a nie len v partnerskom vzťahu. Len keď padne maska, pre mňa je toto veľmi nepríjemné a slizké.
Pre veľa žien, ktoré žili s narcisom neprichádza normálny vzťah s normálnym chlapom do úvahy. Imáč riadna dráma queen.
Bola si pre neho evidentne veľký zdroj narcistických zásob.
Narcis a iste ešte pár diagnóz, poruchy nálad, možno maniodepresia, nedaj sa ním zmiasť a dalej manipulovať.
@kristina_1 ako sa ti darí?
Ahojte,
preslo par dni. Samozrejme ze sa ozval, prisiel, plakal, prosil, sluboval. A mne ho bolo luto. Lenze ja uz nevladzem. Cim ho ja viac odhanam, tym viac za mnou chodi. On pride ku mne do bytu 4x za dve hodiny. Mal nocnu, prisiel za mnou a ked ma nenasiel doma hladal ma po sidlisku, akonahle som dosla domov, zvonil pri dverach,,,
Vyhodim ho a aj tak sa vrati. Je toto normalne?
Normalne som vycicana, nevladzem. Tie sprostosti ktore mi tlaci do hlavy su neuveritelne, vobec mu neverim to dristanie.
Ako z tohto choreho kruhu vyjst?
On vsetko v zlosti znici a potom chodi prosit. Dokola sa opakujuce sr*. Zriesil prazdniny. Bezo mna este v juni. Tak aby to jemu sedelo, sluzby, deti, vylety. Ja som tam absolutne nefigurovala, ved hlupana sa prisposobi nie? Povedala som mu ze nemoze odo mna cakat ze ja s mojimi detmi sa budem prisposobvat jeho rezimu. Strasne vystrajal. Pytal si kluce od bytu, pytal sa ci u mna moze prespat. Totalny tlak na mna vyvijal. Vnucoval sa az to je 😨 cim viac to robil tym som bola od neho dalej.
@mk22 ani som si nevsimla ze sa o mna ktosi zaujimal 🙂 tak vyssie citaj ako sa mi dari. Mam pocit ze som vycicana na minder :D
ale neopustam sa. Tesim sa na novy zaciatok.
@kristina_1 ako ženy písali, to bude peklo, kým sa ho zbavis..
Že pýtal si kľúče.. Hádam si nemyslí, že ho pustíš do bytu.
Výdrž, nepovol, stj si za svojim.
Keby chodil k bytu a klopkal, volám políciu, že ma obťažuje, sleduje, čaká pred bytom..
Suseda riešila podobne a takto 2x zavolala políciu, chalan pod balkónom hukal, plakal celú noc, dookola pred vchodom, bytom.. Ona sa ho už bála.. Lebo to co robil už bolo nemožné. Pomohlo, hliadka ho zrejme upozornila.. Prestal chodiť. Ale trvalo to dlho, mal výdrž a tiež prosil, kvilil, nadával, sľuboval..
Drz sa, nepovol, blokni, nepíš, nereaguj,neotvaraj,nekomunikuj..
@mk22 no to by som si nikdy nebola pomyslela. Ale on do mna vhana take nervy. Ze mi vcera povedal, ze vsetko zle co sa mu deje ma povod vo mne. Neuveritelne mi dokaze vsetko vycitat. Za vsetko mozem ja. A vies hm volat policiu on je policajt to by som sa len strapnila.
@kristina_1 strapnila?
Volala by som. Otravuje ta, vyckava, máš z neho strach, tak nech si kolegu upracu..
Možno práve to zneužíva, že si je istý, že nič nepodniknes, lebo veď je policajt.
Tak by som volala do druhého mesta, nechala si poradiť.. Opísala co robí, že sa ho bojíš.
To akože teraz policajti sú nesmrteľni a prejde im všetko???
Včera ti povedal.. Kde, ako.. Cez telefón, osobne?
Ak cez telef prečo ho nebloknes? Ak osobne, tak nereaguj, prejdi okolo, neodpovedaj.
Ty mu na to Reagujes?
@kristina_1 presne som to vedela aj som ti pisala, ze to bude ľutovať, pretože vidí hlavne finančnú stratu akú utrpel, pochopil ze urobil chybu tak ta chce späť aby mal viac financií , kým nie je dom postavený tak sa bude ozývať, musíš to vydržať pripadne ho dáko oklamať ze keby si sa k nemu vrátila už nemáš peniaze a on by ta musel podporovať. To by ta hneď prestal otravovat .😆
@culienka ten dom bude veeelmi dlho stavat. Je koniec jula a ma vykopane zaklady. Nepotrebujem dom s takymto chlapom.
A hlavne tato komunitka mi otvorila oci v tom ze on nema zaujem o mna ako osobu. Ja som jeho zivna poda. A potrebuje konflikt. U nas dlhodobo nebol jeden jediny den bez konfliktu. A konflitky spocivaju v tom ze bud nerobim co on chce, alebo ho malo zapajam do svojho zivota, alebo sa mu nedari lebo zo mna srsi zlo :D
@kristina_1 odstahuj sa do druheho mesta, ak mas moznost. Neviem, ci mas moznost flexibilnej prace. Byt sa da predat a kupit novy.
Kazdopadne ho ignoruj. Natvrdo! Ziadna odpoved na sms, neotvaraj dvere, nerozpravaj s nim nikde na ulici ci v praci! Ani slovo.

@betulinka1 a dalej? Prisiel ten pravy?