Ako sa vyrovnať s tým, že ex má známosť a zaťahuje do toho našu spoločnú dcéru?
Ahojte, možno sa potrebujem len vyrozprávať, možno kus povzbudiť. S bývalým som sa pred rokom rozviedla, naše vzťahy sú na bode mrazu. To, že teraz je s dotyčnou pani, s ktorou ma počas manželstva podvádzal, tak snažím sa neriešiť to. Mňa do toho už nič nie je, on si to vybral. A je to jeho život. Ale dnes som sa dozvedela, že keď bola naposledy u exa dcéra, prespal tam aj syn dotyčnej. Amňa to veľmi ranilo alebo naštvalo, alebo neviem ako nazvať tú moju emóciu. V podstate ma trápi to, že ex asi chce, aby vychádzala s dotyčnou a jej deťmi, napriek tomu, že kvôli nim dcéra prišla o svoje bezstarostne detstvo, zázemie, domov... Možno pre niekoho blbosť. No ja som asi priveľmi citlivý človek a mrzia ma takéto veci. Ako sa s tým čo najrýchlejšie vyrovnať?
@kamajka vies, pisala som ze sa mozno potrebujem vyrozpravat, povzbudit. Mnohe komentare ma povzbudili. Viem ze na vsetko treba cas. Len v den, ked som prispevok pisala, mi bolo fakt tazko. Viem ze sa s tym raz zmierim, i ked by som chcela hned, aby ma uz nic z toho netrapilo.
Rozumiem Ti. A držím palce aby to prebolelo čo najskôr.
@kamajka dakujem

Neviem, mne to tak z tejto diskusie pripadá. Snáď teda nájdeš aspon aký taký pokoj čo najskôr.