icon

Ako sa vyrovnať so smútkom po rozchode?

17. jún 2024

Pekný večer, idem sa asi trochu vyplakať.... Mám 22 a 3 ročného syna. Otec prvého syna sa na nás vybodol ale to už sa vo mne zahojilo. Ide o to ze som si pred 2 rokmi nasla úžasného chlapca, ktorý ľúbil mňa aj maleho ako svojho vlastného. Začali sme spolu chodiť a neskôr sme si našli vlastný podnájom. Problém je to, že sme sa veľa v poslednom čase hádavali a vo mne to už vyústilo až tak, že som ho poslala do prdeli. Myslela som ze pochopí že to bolo len v nervoch ale pre neho to je ukončené. Počas vzťahu, hlavne keď si vypil poslal mňa on pre nič 4x doslova dop*če, vždy som mu odpustila. Ale teraz nedokázal odpustiť on mne a som strašne sklamaná... konieckoncov neviem ci je aj dobre že sme sa rozišli😐 strašne sa bojím, že už nenájdem niekoho, kto má bude naozaj milovať lebo sa cítim ako taká zrúda, ktorá niekomu ublížila😕 snažím sa s tým zmieriť ale nedokážem to, on si veselo pije užíva život a ja žijem s rodičmi ako taký príživník:(

jaskolka
•
17. jún 2024

Tetsz si to po sebe ešte raz precitaj -v poslednom čase ste sa len hádali , on ta opitý posielal do ***, ty si ho poslala do.. Niekam
Stále máš pocit, ze to bol úžasný vzťah?

domkakvet
•
17. jún 2024

Poslal ta niekam a ty si myslis ako ta miloval, nie nemiloval ta, len vyuzil, ze si ho niekde poslala a vztah ukoncil, iba ste sa hadali, cele to nemalo vyznam, mas este malo rokov, hladaj dalej.

niki35
•
17. jún 2024

Ty sa bojíš, že už nenájdeš nikoho, kto ťa bude milovať? A myslíš, že človek, ktorý miluje pošle svoju partnerku do p... ? Ver tomu že môžeš mať aj niečo lepšie. Slušný milujúci muž by svoju partnerku do p... neposielal

zuzana9393
•
17. jún 2024

Musíš si nájsť nie len milujúceho chlapa , ale aj slušného s charakterom. Lebo toto sa nerobí. Pije a posiela tá do p.. máš len oči zaslepene pár peknými vecami ktoré urobil, ale to podstatné u vás nefungovalo.

autor
•
17. jún 2024

Áno, som asi zaslepená lebo syn furt výprava ako chce ísť za ním a ja už nemám silu mu vysvetľovať všetko okolo😔 strašne ma to trápi skrz malého že sa za ním ťahá....

sense
•
17. jún 2024

Si ešte mladunka, keby ta ľúbil tak ta nepošle do pi.ce. Naozaj si myslíš ze chlap ktorý pije, je ten pravý na spoločný zivot

vanilkovazmrzka
•
17. jún 2024

Urcite najdes niekoho, kto ta bude lubit. A poviem ti tajomstvo, tento to urcite nebol. Clovek co lubi neposiela milovaneho do pice ani ked je opity.

jaskolka
•
18. jún 2024

Syn si zvykne, ze s nim nie ste.Zabudne. Je to malé dieťa, uz o pár týždňov ani nebude vedieť, ze vôbec bol niekto. A ty si mladá, máš veľkú šancu, ze spoznáš normálneho slušného chlapa. Len sa nesnaž tetsz silou mocou niekoho získať, lebo to môže byť zase "sliapnutie vedľa".

autor
•
18. jún 2024

@jaskolka to veru ani nechcem silou mocou dakoho si nájsť. Potrebujem čas pre seba😌

katkati
•
18. jún 2024

Otvor si šampanské a daj si pohár, na oslavu života bez neho. Do pi.... by ťa nemal poslať ani cudzí človek a nieto priateľ, ktorý žije s tebou a s tvojim dieťaťom v spoločenej domácnosti.

iv007
•
18. jún 2024

A co tak prestat sa upinat na chlapov a zacat zit svoj zivot? Dieta ma 3 roky, najdi si pracu a postav sa na vlastne nohy bez rodicov ked sa citis ako prizivnik.