Ako sa vyrovnať so stretávaním vraha na ulici?
Ahojte, prichádzam s trochu inou otázkou.
Môjho muža zabili a mňa pri tom zranili. Išlo o násilný čin.
Zanechalo to vo mne veľkú stopu. Nikdy som sa s tým nezmerila.
Vrah sedí vo väzení. Odsedel si 2/3 trestu a požiadal o podmienečné prepustenie.
Ako sa zmieriť s tým, že ho tu budem stretávať? Na ulici, v meste, v kine, v obchodnom centre?
Ako by ste to dokázali vy?
A skade vieš ze ostane v tom meste on?
Tiež v našom meste jeden mladík zabil svojich spolusediacich v aute, z mesta odišiel.
@vilma7 má tu rodinu, má tu kamarátov, má tu zázemie, má tu biznis. Má tu všetko.
táto vláda umožňuje všetkým bastardom slobodu
@alenka58 čo s tým má vláda... nemusím byť ich fanúšik... koľko ľudí bolo v kine a fakticky tým podporili jedného z najväčších vrahov na Slovensku Černáka... Keď sa náhodou dostane von to ešte len bude mať promo ... Veď herec Ondrík povedal že he to fasa chlapík....tak nech to ide povedať tým rodinám... napríklad rodine policajta ktorému odrezal hlavu a vozil ju na kapote...
@anonym_autor mna by jbl bez srandy. Urcite by som sa minimalne snažila vyhnut sa kontaktu prip zákaz přiblíženia ak by sa dalo. Urcite pomoc psychologa. A treba dufat možno ich nepustia.
@anonym_autor mna by jbl bez srandy. Urcite by som sa minimalne snažila vyhnut sa kontaktu prip zákaz přiblíženia ak by sa dalo. Urcite pomoc psychologa. A treba dufat možno ich nepustia.
@lb1984 ale ja sa nebojim, ze mi ublizi. Neublizi mi. Na zaklade coho zakaz priblizenia? Mne nechcel ublizit predtym. Ja som nahnevana, ze ho budem stretavat na ulici, ako sa nam smeje do tvare. Ako by sa nic nestalo. Toto nie je spravodlivost. A pustia ho.
@alenka58 čo s tým má vláda... nemusím byť ich fanúšik... koľko ľudí bolo v kine a fakticky tým podporili jedného z najväčších vrahov na Slovensku Černáka... Keď sa náhodou dostane von to ešte len bude mať promo ... Veď herec Ondrík povedal že he to fasa chlapík....tak nech to ide povedať tým rodinám... napríklad rodine policajta ktorému odrezal hlavu a vozil ju na kapote...
@tom_i presne tak, aj tí čo si kúpili jeho knihu ..spravili z neho "superhrdinu" 🤮🤮🤮

A skade vieš ze ostane v tom meste on?
Tiež v našom meste jeden mladík zabil svojich spolusediacich v aute, z mesta odišiel.
@vilma7 má tu rodinu, má tu kamarátov, má tu zázemie, má tu biznis. Má tu všetko.