Ako sa vyrovnať z rozvodom?
Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.
Ty si ides stale svoje. Na vsetkom najdes nejake negativum.
Ja som bola na tinderi, nic som neplatila, pisala som si s x chlapmi. Urcite ziadny robot nebol 😀
Musis zmenit svoje nastavenie. Ina cesta nie je. Pokial pre to nie si ochotny nic urobit, tak ostanes starym a osamelym zatrpknutym chlapom.
Neviem odkiaľ si toto nabral... Na badoo som sa našla aj ja a to som tam v živote nebola...teda našiel ma tam kamarát ,pod iným menom - niekto proste stiahol moju fotku.. Takže skôr ako to ze komunikuje počítač, by som sa zamyslala nad tym že si niekto robil srandu. Ale tak ako myslíš no.. Tak čakaj teda že niekde niekoho nejako zazračne spoznáš. Neviem už čo ti poradiť.. Ja by som za začiatok začala chodiť k psychologovi na tvojom mieste, lebo niekde máš problém, niesom odborník neviem definovať kde, ale nie, nebude v iných. Tak nech sa ti darí.
@soldi a ako funguje ta zoznamka?? Za pokus nič nedám. O tom som nepočul ešte.
Tinder. Appka v mobile. Nic nemusis platit. Ukazuje Ti fotku registrovanych ludi - mozes si nastavit pohlavie, vek a vzdialenost, napr zeny od 25-45 v okruhu 100km. Ich profily Ti bude ponukat.
Ked Ta fotka nezaujme, posunies dolava. Ked Ta zaujme, posunies doprava. Ked sa s nejakou zhodnete (cize ona lajkne Teba a Ty ju) , mozete (nemusite) si napisat.
@soldi áno ale bez clensta ktoré musíš zaplatiť 30.99€ na mesiac. Bez toho lajk ani pozret nevieš. A bez toho ani písať si nevieš kým nemáte spoločný lajk.
Prepac. Ale si neznesitelny.
Presne som vedela ze zas len najdes “problem”.
Nepotrebujes nic platit. Davas lajk tomu kto sa Ti paci a ked sa zhodnete mas match. Nepotrebujes vediet kto dal Tebe lajk, ked je zhoda, vypise Ti to automaticky.
Z tych par prispevkov odtialto som si o Tebe utvorila nazor, ze si egocentricky, ufnukany, precitliveny, ufrflany. Nevyzarujes nic co by akukolvek zenu mohlo zaujimat. Pracuj na sebe miesto toho otrasneho utapania sa v sebalutosti!
Citaj motivacne knihy, uc sa nieco nove, nauc sa mat rad sam seba. Ta iniciativa musi vychadzat od Teba!
@soldi to je tvoj názor. Ja ho akceptujem. Ale kto nevie o mojom živote nič tak nech ma neodsudzuje
davam Ti spatnu vazbu na to ako posobis. neodsudzujem Ta vobec, nemam preco.
skus si precitat celu diskusiu od zaciatku, hlavne svoje prispevky a skus sa na ne pozriet nezaujato, co najviac objektivne. mozno prides na to kde robis chybu.
si cudzi clovek a x zien tu straca svoj cas a snazi sa Ti nezistne poradit. ale ocividne je to uplne marne.
no príručku som dobrú dostal môžem ísť konať a meniť sa. Ďakujem.
Nevieme o tvojom zivote nic, ale tri sme tu relativne vydrzali a reagovali sme viackrat aby sme ta trochu nakopli. Nevieme o tvojom zivote nic, to je fakt, ale evidentne ta tu vsetky zeny vidia rovnako, nie sme blbe a mame tiez uz svoje zivotne skusenosti aby sme ta vedeli odhalit- a zjavne je to tak aj nazivo, preto si po veceroch stale sam. Niektoré sa tebou radsej ani nezaoberali, niektoré to skúsili. Ja som tu od začiatku príspevku, nezaznel tu ani jeden tvoj napad spraviť nejaký krok, ak nerátam jedno stretnutie so psychologom. Ako som ti napisala aj ja na zaciatku a nemala som doteraz dovod svoj nazor zmenit, myslis len na seba, na svoje ego a lutujes sa. Este aj tvoj posledný prispevok je s tonom urazenosti. Nuz, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Ako často máš syna ?
@majasalvator každý druhy týždeň.
A na koľko ho máš?
Koľko má rokov?
@majasalvator pomaly 9
Tak si začnú užívať chvíle ktoré spolu trávite.Este 2 možno 3 roky a pokiaľ nenájdeš v sebe silu prekonať toto tvoje ubolené obdobie budeš pre neho len zla spomienka.Davas mu príklad do budúcnosti .On ale má mamu ktorá je šťastná a má partnera.Ty si otec a preto musíš byť pre neho vzor do budúcna.
@majasalvator však uzivam ako viem. Aj teraz mame distancne vyučovanie. Som cely deň doma s ním. Dnes budeme aj stromček zdobiť.
Tak máš možnosť komu sa venovať.Zacni bojovať sám za seba .
Veď nemusíš hneď vylepiť svoju fotku na badoo, kde aj tak 90%ľudom ide len o sex a nič iné. Také appky sú pre mladých zajkov a nie pre ľudí, ktorí chcú vzťah. Prečo nevyskúšaš čo som ti poradila,zoznámiť sa napr. tu na modrom koníku?hľadáš tu útechu a odpovede, ale na všetko už máš vopred odpoveď, ktorá ťa v konečnom dôsledku dostáva do ešte do väčšej kaše. Ešte raz ti radím, vymaž túto diskusiu plnú sebaľútosti(tebe to tak nepríde, ale nám ako cudzím ženám veru áno) z povrchu zemského a začni nový život. Už som čítala xy príbehov od žien tu na MK aké sú osamelé, že sa nevedia vyrovnať s rozvodom, neverou,že už neveria že na svete je muž ktorý nepodvádza a neklame, je citlivý... A aha tu je hneď jeden a aký fajn... Vieš koľko žien by sa ti ozvalo... Napíš že hľadáš dobrú kamarátku s ktorou budete mať spoločné záujmy... A hlavne nepíš že si osamelý, zronený, odvrhnutý a v depke.. Ak chceš do života niečo pekné a pozitívne, musíš to vydolovať hlavne zo seba. Jedine tak zaujmeš ženu. Žiadna nechce kôpku nešťastia, možno aj preto ti nevyšli žiadne vzťahy. Preto ti dobre radím ako žena, hľadaj si najskôr dobrú kamarátku a nečakaj hneď záväzky. Možno z toho bude časom vzťah a možno ani nie. Ale nikdy nevieš či tá kamarátka nemá kamarátku ktorá by sa k tebe hodila a povie..počuj Jani, spoznala som skvelého muža, je citlivý ako ty a má rád prírodu, má podobný osud a bojí sa znova veriť.. poď zoznámi ťa s ním. Ale ak budeš pokračovať tak ako to robíš posledných 5 rokov, že sa budeš len utápať tak vieš čo budú vravieť kamoškám na káve tie ženy o ktoré si sa usiloval? Že si ťuťko ktorému žena nasadila parohy a ty hľadáš len aupairku ktorá ti bude utierať nos a ľutovať ťa. Nehnevaj sa za moju úprimnosť ale z tvojich odpovedí všetkým týmto ženám na MK mi to tak príde. Skús si opätovne prečítať svoje odpovede a možno to uvidíš. Na všetko máš naučenú odpoveď, že je proste všetko len zlé, hentá ťa nechala, tam si nikoho nespoznal, aj do prírody chodíš a nič a si strašne citlivý a blablabla. Skús na to všetko čo ty vnímaš ako potvrdenie svojho zúfalstva pozerať ako na svoju výhodu. Chodím do prírody, som dobrý otec, mám rád motorky, som citlivý a vážim si ženy, som láskavý, starám sa o otca... Však ja som vlastne dobrá partia. Ešte mám čo ponúknuť! Viem fungovať v peknom vzťahu a viem ho s láskou pestovať! A to že ma jedna žena sklamala ma nezlomí, práve naopak! Budem jej vďačný za skúsenosť lebo tá žena ktorá príde po nej bude princezná a ja jej budem dobrým mužom!moc moc ti držím palce. Ale musíš chcieť ty sám! Ale hlavne musis chcieť zmeniť svoje myslenie a až potom hľadaj ženu.
Prepáč ale zas si rýpnem. Mne prídeš ako fajn chlap, ale vadí mi to tvoje fňukanie. Na jednej strane o sebe napíšeš peknú vec,z ktorej je jasné že si skvelý otec, nejedná by takého chcela pre svoje dieťa a na konci príspevku vždy z teba cítim tú sebaľútosť. Prepáč mrzí ma ak ti moje slová ubližujú ale skús zabojovať.
Uvediem ti taký príklad čo by som urobila ja ako muž v tvojej koží. Idem zdobiť stromček so synom, nebudem depkošiť so ženami z MK a neustále riešiť to že nikoho nemám ale namiesto toho na ten MK napíšem:ahojte žienky, rozvedený muž z Prešova s 8 ročným synom hľadá veselú žienku( dieťa a ďalšie ruky na pomoc sú vítané) potrebujem pomoc s rozmotaním žiaroviek a výzdobou stromčeka.dobrá nálada, punč a koláčiky z kauflandu sú už nachystané.
Zn.súrne, tie žiarovky do ktorých som sa práve zamotal dosť pichajú.
No ja byť slobodná mamina tak si hneď predstavím super spoločnosť, veselý muž, príjemné strávený deň, aj môj syn je v podobnom veku, určite bude zábava. Ozvem sa mu kým ho neklofne iná a možno z toho niečo bude, možno len nájdem dobrého priateľa a môj syn kamaráta.
Musíš len v sebe nájsť tú hravosť a hrdosť. My ženy chceme oporu,.utierať slzy a fúkať boľavé kolienka chceme deťom a nie mužom😉
@bluehorsee sama by som to lepšie nenapísala 👌
Ahojte. Čítal som si celú diskusiu. No pravdou je že som reagoval na vaše rady len výhovorkami. Prišiel som na veľa veci ktoré mám zmeniť. Verte mi že od cudzích ľudí rady ktoré som si hneď neuvedomil ale teraz ako som to čítal tak som si uvedomil že mi to dalo vnútorný pokoj. Neviem ako je to možné ale pomáha to. Chcem sa naučiť bojovať za svoje sny aj keď niektoré nedosiahnem ale dúfať treba. Každý mi hovoril že tlacim na pílu. Teraz prichádzam na to že je rozdiel medzi komunikáciou a komunikáciou. Človek sa nesmie ponúkať nasilu.
Konečne pozitívne myslenie.
@majasalvator som zistil že ani komunikovať neviem poriadne lebo každý rozhovor tlacim nasilu. Určite veci nezmením ale si to treba uvedomiť a nechať to ísť. Pomaly chápem čo znamená mať šťastie v nešťastí.
Začínaš si uvedomovať čo si robil zle.V každej ktorá sa na teba usmiala si videl už obeť na objatie.Uz vieš že to takto nepôjde .Objatie netreba ponúkať ale dať ako prejav úcty .Pomaly ďalej zajdes.
Tak vidíš, niekedy treba človeka poriadne vyfliaskať aby sa spamätal a tu si veru dostal z každej strany. Ale ver tomu, že žiadna z nás ti nechcela ublížiť, práve naopak. Myslím, že teraz budem hovoriť za všetky žienky, ktoré sa do do diskusie zapojili, ale pripadáš mi ako fajn muž do života, akurát sklamaný a rokmi zúfania tak trošku zakuklený do svojho žiaľu. Ale už toto, že si si priznal chybu veľa znamená a je to prvý krôčik k lepšiemu životu. Všetko čo sa ti stalo ber ako životnú etapu, ktorá ťa síce zrazila na dno, ale odkiaľ sa lepšie odráža ako práve z dna? Vieš, ja som včera večer kým som zaspala ešte dlho rozmýšĺala nad tvojim príbehom a uvedomila som si, že všetko zlé čo sa ti malo stať a aj sa stalo je už dááávno za tebou. Už je to proste preč, tvoja ex je niekde inde, váš spoločný život sú len spomienky(zhodou okolností som rovnako 5 rokov po rozvode a to dosť kútom tak viem o čom hovorím) a vlastne som aj sama na sebe zistila že preč je aj hnev. Teraz už mám svoj život, partnera a ver mi že ani moje začiatky neboli ružové. Skôr čierne. Keď sa budeš nudiť, skús si prečítať niektoré diskusie tu na MK, s akými problémami sa tu ženy trápia, od exekúcií, nevie, domáceho násilia, nemožnosť mať deti,nemožnosť styku s dieťaťom až po finančné problémy.. Ty máš obrovské šťastie, že nič z toho nemáš. Máš prácu, syna ktorého môžeš vídať kedy chceš a máte pekný vzťah, ex ktorá ti nerobí problémy, máš kde bývať(no a čo že s otcom, to nemusí byť dlhodobo, máš len 40 a keď príde nejaká žienka tak si nájdete spoločné bývanie)... A takto by som mohla pokračovať do nekonečna.a to že si citlivý už neber ako nevýhodu. Vieš koľko žien by za teba dalo aj neviem čo keď sa večer dívajú na svojho muža vo vyžmolených teplákoch s pivom v ruke a dúfajú, že si ešte predsa len spomenie že dnes má ich manželka narodeniny...
Moooc moooc ti držím palce aby sa tvoj život začal uberať tým správnym smerom a aby som ti o rok našla diskusiu, že potrebuješ poradiť s nejakým originálnym darčekom na vianoce pre svoju priateľku. A ako ja zvyknem hovoriť, usmej sa a úsmev sa ti vráti. Nezabudni na to, že ak budeš vôkol seba šíriť zúfalstvo a beznádej tak to isté sa na teba bude lepiť.
@majasalvator asi tak nejak. Musím začať veriť ľudom a nie ich odsudzovať. Včera som mal dlhší s jednou osobou a ona povedala že sa mam otvorene rozprávať o problémoch a nebrať ohľad čo si ostatny myslia. Je to tvoj život a ty si ho uzivaj. Každý mi môže byť ukradnuty. Toto som si vypočul. A ma pravdu. Mam čo ešte meniť na sebe.

@leskovael ja zoznamke neverím lebo mam skúsenosti. To je podvod. Tam komunikácia vedie k tomu aby si si kúpil členstvo ale komunikuje s tebou počítač. Mam to vyskúšané. To viem preto lebo suseda bola priamo na Badoo a poslala mi sympatie. Tak som zaplatil členstvo. Pozrel som kto to je. Bola to suseda. Som jej písal. V setko ok. Vonku som sa jej pýtal a pozerala ako puk. Že vraj tam už nebola dlhší čas. Tak o com to je. Alebo ona robila debila zo mňa