icon

Ako sa vyrovnať z rozvodom?

30. nov 2021

Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.

potomka
7. dec 2021

Hlavne sa netraba s nikym a nikam ponahlat. Treba si v tomto obdobi najst tak povediac cas sam na seba a pracovat na sebe. Potom, ked uz prejde nejaky ten cas a budes tak nejak v pohode, nebudes sa obraciat do minulosti, potom bude ten spravny cas na novy vztah

majasalvator
7. dec 2021

No vidíš už sa dokážeš porozprávať a z rozhovoru si zobrat aj pozitívne veci.Nie len samé negatíva .Ešte prídeš na to aká krásna a výhodna je samota.A potom ťa nájde to po čom túžiš .

autor
7. dec 2021

Práve to bol problém že hneď pri každej komunikácii hneď viedlo k vzťahu. Že vraj to sú chyby ktoré sa často robia zúfalý ľudia.

autor
7. dec 2021

@majasalvator a čo keď budem chcieť ostať sám. ☺

majasalvator
7. dec 2021

Máš ešte syna a tomu sa treba venovať.Ti si riešil samotu a potreboval si niekoho objať .Chcel si to hneď ale to sú rychlene vzťahy na krátku dobu.Zase príde len sklamanie a zlomené srdce .Ak by si chcel ostať sám ani toho sa netreba báť .Je mnoho ľudí ktorý sú sami .Nájdeš si záľubu ktorá bude napĺňať tvoje dni a pri tom nájdeš aj ľudí ktorý budú mať rovnaké záľuby .Čo vznikne ďalej je len na tebe a tvojim zmýšľaní.

autor
7. dec 2021

@majasalvator jasné. Venujem sa mu. Že vraj osud zariadi všetko tak ako ma byt.

autor
7. dec 2021

@majasalvator hlavné je nezanedbavat rodinu

majasalvator
7. dec 2021

Správne a okrem syna máš aj otca.Venuj sa obom.Osud nezmenis ani neurychlis.Mozno o rok už budeš zdobiť stromček s priateľkou.

autor
7. dec 2021

@majasalvator tak verím že áno lepšie napísané že chcem. Rozmýšľal som že dám zmazať túto diskusiu ale nie. Stratim ľudí ktorí mi pomohly a rád sa pochválim ako sa darí v budúcnosti. Som rád že ste mi otvorili oči. Veľké ĎAKUJEM.

majasalvator
7. dec 2021

Kľudne piš som rada že za tich pár dní si sa dokázal zamyslieť nad sebou.Pokracuj v živote tak ako si to ti predstavuješ pomaly ale podľa svojho .

maminastatinom
8. dec 2021

@majasalvator Pekne si to všetko napísala 👍

maminastatinom
8. dec 2021

Ja som teraz už len čítala. Som rada, že si si prečítal celú diskusiu a zrejme naozaj prijal rady ktoré si dostal. Ja osobne by som tiež túto diskusiu nevymazala, ostane ti ako taká pripomienka ak nepôjde hneď všetko ružovo, možno si to budeš musieť občas pripomenúť. Ak sa ti podarí to, o čo sa tu všetci snažíme, neskôr si ju prečítaš a budeš zo seba zhrozený, že aký si bol (prepáč za výraz) "sebaľútostný dilino", bude to dobré znamenie, lebo uznáš, že sme mali pravdu a v tom okamihu už v tebe tá ľútosť nebude. A v poslednom rade, tiež si rada prečítam ako sa ti darí. Nepíš o babách, píš čo máš v živote nové. Držím palce. A na záver, nezabudni: "KÝM SA STANETE SÚČASŤOU ŽIVOTA NIEKOHO INÉHO, MUSÍTE MAŤ NAJPRV VLASTNÝ ŽIVOT." ... ak sa s ním chcete podeliť...

autor
8. dec 2021

@majasalvator sa snažím. Robím pre to všetko. Je ťažké zmieriť sa s tým že človek nemôže mať vysnívanu. Nejedná sa o ex. Úplne ina osoba. Ale čas ukáže či sa nám skrížia cesty.

majasalvator
8. dec 2021

Nezabúdaj na jedno čo ti osud pripravil to bude .Niekoho stretneš preto aby ti ukázal čo je bolesť .Inú pre ďalšie skúsenosti vždy a v každom vzťahu budeš mať niečo čo potrebuješ na sebe zmeniť alebo sa naučiť . Najdôležitejšia je trpezlivosť .Všetci z niečím bojujeme.Niekde sú slzy ,plač,zlomené srdiečka ale ideme ďalej.Raz príde to čo k tebe patrí.Najkrajdia je tá nádej .

autor
8. dec 2021

@majasalvator som si toho vedomí. Mam trošku problém aj s komunikáciou hlavne spoločnú reč nájsť.

majasalvator
8. dec 2021

Netreba nič na silu .Hlavne nie hneď rozoberať sklamania z predchádzajúceho vzťahu.Tam to skončilo.Ak bude žena mať o teba záujem bude zvedavá a bude sa pýtať .Aj ja som bola zvedavá a pomaly som ťahala s teba čo sa deje.Neboj sa keď preskočí iskra komunikácia pôjde jedna radosť.

autor
8. dec 2021

@majasalvator tak hovorí sa trpezlivosť ruže prináša. To som myslel na konkrétnu osobu že sa mi je simpaticka.

majasalvator
8. dec 2021

Môže to byť sympatická ale povahovo nevieš ako si sadnete.Hlavne spolu komunikujte.Zisti aké máte záujmy koníčky a hlavne sa nesmiete obmedzovať a brániť v rozvoji jeden druhému.

autor
8. dec 2021

@majasalvator práve cez msnger. Ale ani to moc nešlo. Ja som sa pýtal ona s 1 max 2 slovné odpovede. Ale žiadna zvedavosť. Preto radšej keby náhodne osobne stretnutie a človek z oči vyčíta pravdu.

kvetinka75
8. dec 2021

@hipuska fíha, to ja už budem mať Alzheimera 😅

majasalvator
8. dec 2021

Ale už sa neopustaj veď komunikujes úplne v pohode .Pozri koľko si toho napísal a stále vieš písať a odpovedať .Možno aj ona prešla ťaskim obdobím a potrebuje sa otvoriť .Prečítaj si začiatky ako taško si odpovedal.Chce to trpezlivosť.

autor
8. dec 2021

@majasalvator z môjho hľadiska je problém že som netrpezliví. Lebo ked som si s ňou písal tak alebo aj s inou tak ked nedopísala tak čo mne bol nepokoj. Možno aj to je problém.

majasalvator
8. dec 2021

Aha zase sa spznavas áno tlačis na pílu.Trpezlivost.

majasalvator
8. dec 2021

@majasalvator Nepozeraj stále na telefón.Necakaj hneď odpoveď .

autor
8. dec 2021

@majasalvator no spoznavam. Len nájsť riešenie ako to dať preč. Hlavné je stále nad niečím iným rozmýšľať.

autor
8. dec 2021

@majasalvator. Neviem prečo mám zafixovane v hlave že musí hneď odpísať. Možno preto lebo ja to beriem ako samozrejmosť.

majasalvator
8. dec 2021

No a nie vždy sa dá odpovedať hneď.Ty teraz nepracuješ ?Tiež si včera o 19 tej skončil komunikáciu a dnes začal o 11 odpisovať.Ja tiež napíšem priateľovi ráno a potom až večer .Niekedy len dobrú noc.

autor
8. dec 2021

@majasalvator teraz sa učím online so synom. Potom domáce úlohy. Sa cítim ako učiteľ. 😁Cely týždeň som doma. Zaujímavé že nie pri každej komunikácii. Len s osobou ktorou chcem mať vzťah.

majasalvator
8. dec 2021

Tak kľud lebo z toho bude zase len depka a sklamanie.

retatka
8. dec 2021

Hm,niekto nemá rád písomnú formu komunikácie ale radšej pokecá po telefone,osobne.
Preto to neber osobne,že nechce s Tebou komunikovať lebo odpovedá stroho...Nie každý si stále kontroluje mobil,či neprišla správa.Hlavne ked je človek zavalený prácou.Ako čítam Vašu komunikáciu,konštatujem,že si príjemný človek a určite niekde na Teba čaká tvoja polovička.Všetko potrebuje čas.A ty máš teraz žiť pre syna,seba a tvoju rodinku.Až príde vhodný čas,príde ti do cesty aj Tvoja spriaznená duša.