Ako sa vyrovnať z rozvodom?
Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.
@retatka áno ale vidíš že je na msnger je aktívna aj prečíta a neodpise. A toto sa stávalo viac krát a preto je to pre mňa znepokojujúce.
Nedá sa naučiť také niečo .Problém je ten že ti pri každej ktorá sa na teba usmeje a je simposka už začínaš snívať o vzťahu.Stop Takto to ďalej nepôjde .Najprv ju skús osloviť pokecať a potom pomaly zisťuje čo je zač a či máte spoločné záujmy.Tetaz sa tváriš ako chlap ktorý nemal dlho sex a na druhom rande keď nie hneď na prvom ju vtiahne do postele.Takto sa ale k žiadnemu vzťahu nedostaneš.
@majasalvator ale nejaký to musím dosiahnuť aj keď nie naučiť sa. Tak vieš takúto komunikáciu ako hlavne s tebou som dávno nemal. Preto som spomínal že naučiť sa komunikovať s oslovenim. Lebo to je problémom všetkého čo ma trápi. Spomínalo sa zoznamka alebo pokec. Ale tam ani ten kontakt nadviazať sa nedá.
V prvom rade si musis objasnit co chces. Lebo mam z Teba pocit, ze keby o Teba prejavila zaujem hocijaka, co len trosku sympaticka, tak by si do vztahu siel a prisposobil sa jej vo vsetkom. Od sameho stastia ze uz nie si sam.
Ale to je cesta do pekla. V prvom rade sa nauc byt stastny sam so sebou. Inak nemozes byt stastny ani vo vztahu.
@soldi prave to sa chcem naučiť. Len to asi budem musieť s niekoho pomocou. Alebo mate typ ako to dosiahnem
Ja sa to tiez po rozvode ucim 🙂 ostala som nielen bez muza ale aj bez rodiny, ktora ma odvrhla a uz rok so mnou nekomunikuju. Ostali mi 4 male deti a muz neplati na ne nic, takze mne cas vo velkej miere vyplna praca a starostlivost o deti.
Avsak, kazdy den sa snazim robit nieco, co mne osobne urobi radost. A uzivam si ten pocit.
Je dost muzov, ktori ma balia, ale poucila som sa, mam pevne stanovene hranice, za ktore len tak niekoho nepustim.
@soldi tak si silná osobnosť. Verím tomu ze takáto komunikácia s radami do zivota od tých čo prežili niečo tak pomáha. Vidím to na sebe. Odkedy tu riesim môj stav tak veľa nedostatkou som zistil. Som sa viac otvoril. Som vďační za to každému.
Možno dostaneš aj odvahu a budeš komunikovať aj po telefóne alebo prezradis odkiaľ si a niekto z okolia sa môže s tebou stretnúť a komunikovať.Mozno by si skôr potreboval kamarátku s ktorou budeš preberať tvoj život a potom už možno nebudeš taký hotový každej ženy.
@majasalvator ja som z okolia Ga. Tak s niekým komunikovať je najlepsia psychoterapia.
Veď práve to potrebuješ chodiť medzi ľudí a prekonať obavy z komunikácie.Ked pôjdeš do Blavy môžme ísť na kávu.
@majasalvator velice rád ale situácia je aká je. Ale hádam to raz budem.
No ono to zase nieje také zle dá sa ísť keď sa chce.
@majasalvator ja by som šiel ale nepoznám v Ba nič. A máš priateľa tak nechcem skomplikovať nikoho život. Neber to tak že sa vyhovaram.
Kľudne mne život neskomplikujes len keď budeš potrebovať nakopnúť môžeš požiadať .Všetko je to o tvojom myslení.
@majasalvator a to by si šla na kávu?? Však sa ani nepoznáme.
A prečo nie veď sme dospeli ľudia .Nejde o zoznamku.
@majasalvator tak jasne. Vidíš tu je príklad toho že človek si píše od začiatku o kamaratstve. Nič iné. S tebou to je o inom písať si ako doteraz som si písal. Ale jednoznačne odpovede ktoré netreba z teba ťahať. Toto som doteraz nepoznal. Ešte veľa veci si musím usporiadať v hlave.
Áno to je to musis si to usporiadať .A v tom je to .Všetci si všetko musíme upratať.Tak isto to musí aj žena cítiť ako ťa chce brat .Či budeš kamarát alebo niečo viac.Ti jej ma to musíš dať čas .Nevieš čím si prešla tak necum na telefón a nečakaj na odpoveď.Bud trpezliví.
@majasalvator normálne sa čudujem sám na sebe. Čo všetko človek dokáže ked ma tých správnych ľudí okolo seba. Alebo to je len preto ze sme si cudzí a anonymný?? Ale sa cítim úplne inak. Sa nespoznavam.
To si potreboval uvoľniť svoje vnútro a pustiť von všetko čo ťa trápi.
@majasalvator chcem sa naučiť byt trpezlivý. Všetky príznaky nertpezlivosti mám ja.
Tak je super že si to priznas.Teraz už len pracovať na tom aby si to odstránil.Naucit sa trpezlivosti.
@majasalvator len musím na to prísť ako. Uvidíme časom.
Neboj v každom z nás je netrpezlivosť a bojujeme s ňou deno dene.Uolne sa jej nedá zbaviť.Ale aj to je prejav lásky že nikoho neuhanaš.Das mu čas.Ti si sa taško otváral tak ber ohľad že aj ženy musia zápasiť zo svojim životom a oveľa viac tosku zložité.
@majasalvator tak sa snažím. Aj dnes fajnovo snežilo tak sa boli vyblázniť aj s neterkou. Ani milimeter nebolo suché miesto na nás. Teraz sedíme s čajom v ruke. Len neviem zabudnúť na jednu osobu a aj to ma trápi.
Tak na ňu nemyslí😄😄😄všetko chce svoj čas.Aj to prejde.
@majasalvator iné mi ani neostáva. ☺ asi od tej osoby dobru facku potrebujem dostať. 😂
Ti sa fackas sám .
@majasalvator však toto. Normálne mam vnútorný nepokoj.

@majasalvator ja sa sám na sebe čudujem. Neviem sa pochopiť. Cítim sa ako osoba ktorá je neovladatelna sebou a rýchlo ovplyvnitelny. Rýchlo sa namotam na osobu na ktorú ťažko zabúda. Chcem sa to naučiť ako rýchlo zabudnúť a odpustat.