icon

Ako sa vyrovnať z rozvodom?

30. nov 2021

Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.

majasalvator
9. dec 2021

Tak sa venuje deťom sľúbila ti že zavolá alebo sa ozve.

majasalvator
9. dec 2021

Zober lopatu a chod odhrnut chodník .Zamestnás seba.Zmenis myšlienky a ešte aj urobíš dobry skutok.

autor
9. dec 2021

@majasalvator odmetat sneh je taký isto zbytočná robota ako orechy obíjat. Orechy opadaju a sneh sa roztopí. 😁

majasalvator
9. dec 2021

Nie je zbytočná tu ide o účel potrebuješ sa zamestnať aby si nemyslel na to čo nie je.

majasalvator
9. dec 2021

To bola zla odpoveď zlý bod .Pracuj zo sebou.

autor
9. dec 2021

@majasalvator to máš pravdu. Idem spať. Sankovacka ma unavila. D.N.

autor
11. dec 2021

@majasalvator Ahoj. Zase som tu. 😁 neviem si vymazať z hlavy ženu ktorá ma nechce. 🤔

majasalvator
11. dec 2021

Už som sa zľakla že si sa tak veľmi polepšil.Netlac sa tam kde ťa nechcú.Laska na silu nebola nikdy dlhá a ani krásna .Rýchlo zabúdajú lebo to bude dlho bolieť a nestojí to za to.Mozno máš v okolí ženu ktorá by to vedela oceniť a ti ju nevnimas lebo zbieras omrvinky .

autor
11. dec 2021

@majasalvator tak preto sa obraciam sem pred všetkých keď už aj tak len ty mi odpovies. Aspoň tu na ňu zabúdam.

majasalvator
11. dec 2021

Už nemáš syna pri sebe.

autor
11. dec 2021

@majasalvator mam. Zajtra ide preč. Hra sa s neter.

majasalvator
11. dec 2021

Tak sa mu venuj a zamestnaj myšlienky.Ked odíde budeš mať dosť času sa opúšťať .😄

autor
11. dec 2021

@majasalvator no vďaka za radu. 😂

majasalvator
11. dec 2021

Čo budeš robiť poveceroch bez syna len myslieť na hlúposti.

majasalvator
11. dec 2021

Nie si jediný neboj .Aj ja som sa trápila 3 roky a teraz sa len usmejem z poviem si bože aká si bola len zaľúbená.Ostane ti len smiech .

autor
11. dec 2021

@majasalvator ver tomu že bi som preskočil ten čas a rád bi som sa zasmial.

majasalvator
11. dec 2021

No bolo by to možno super keby sa to dalo ale potom sa s toho nemôžeš poučiť.Citaj ,behaj naberaj kondicku.Strikuj,var rob čo chces len si nesadni a nezačni sa ľutovať.Zena potrebuje po svojom boku oporu nie plačúceho syna.Dokaz sebe že táto ti za to nestojí .Ak príde tá pravá budeš silný a aj keby mala z teba dolovať slovko po slovku bude vedieť prečo to robí .Stojíš jej za to a na to si treba počkať.

autor
11. dec 2021

@majasalvator tak jasne. Aj ja chcem takú ktorá bude vedieť čo chce a nie ufnukanu. A hlavne nech prijme aj syna. 😀

majasalvator
11. dec 2021

Neboj nájdeš.Len nefnukat.

autor
11. dec 2021

@majasalvator tak verím že to príde len dúfam že nie keď sa mu budú už kolena triasť. 😉

majasalvator
11. dec 2021

Všetko zalezi od teba .Čím viac bude s teba vyžarovať pozitívna energia tím skôr budeš mať šance.

autor
11. dec 2021

@majasalvator vieš cez telefón to vyzerá inak ako keby naživo. Či to zo mňa vyžarujú tie sklamania a to je problem.

majasalvator
11. dec 2021

Čo je iné .Zase sa opúšťať .Ti budeš na sebe pracovať a veriť si.Ako môžeš byť hasič?Budeš a nemáš inú možnosť.Ti sa bojíš priznať kto si?

autor
11. dec 2021

@majasalvator no aj som v DHZ. Ja s tím nemám problém napísať kto som. Si myslím že sa to len z horší. Kadzy bi hneď pozeral profil a bi hneď odcudzovali aký som chudák.

majasalvator
11. dec 2021

Máš dve zdrave ruky ,zdravé nohy tak chudáka robíš zo seba len tí.

autor
11. dec 2021

@majasalvator som myslel z duševného hľadiska. Ja normálne idem. Normalne robím. Len ma trápi že o toľkých rokoch a nedarí sa mu byt šťastným. Stále len sklamania. Ja sa neopustam teraz. Len to potrebujem nejak dostať zo seba. Jedna sa mu zapáčila a ta spinavo odkoppla. Vieš slova viac ublizia ako facka

majasalvator
11. dec 2021

Ale veď takých ešte bude !Lebo si to môžu dovoliť ti sám im to dovolujes.Najprv spoznávajú ženu aká je a čo chce .Ak sa zaľúbis do každej peknej baby si v prdeli.Tak budeš len chodiť a slintat k inému sa nedostanes.

autor
11. dec 2021

@majasalvator tak zase to nie. Mám predstavu akú bi som chcel. Ostatné ma nezaujímajú. Sa snažím len na ten typ. Aj ta ktorá ma odkopla sa poznáme od malička. Dostala lekciu od priatela a sa rozišli. Tak po čase som skúšal šťastie a ma poslala k vode. Že ma druhého. Pritom sa poznáme dobre.

majasalvator
11. dec 2021

A akú chces?

iveta7677
11. dec 2021

Treba si hladat partnerku. Urcite sa najde vhodna. Urcite je to zle byt sam.