Ako sa vyrovnať z rozvodom?
Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.
@iveta7677 tak hlavne večer keď si sadne človek k tv
No tak sen je krásny ale čo keď v hlave nebude ani omrvinky.Nebudes sa mať o čom porozprávať,žiadne rovnaké záľuby .To nie je všetko mať obrázok.Pozeras len na obal .Skús si najprv všimnúť povahu a záľuby až potom vzhľad.
Ako tá hodnotia kolegovia v práci .Máš aj kolegyne?
@majasalvator tak ale nejaký spôsob treba na to a dať možnosť sa spoznať a nie stále ubližovať druhým.
@majasalvator Nič sa nepýtajú nič sú na mne nevšimli. Všetko je ok.
Prečo ubližovať.Ti ublizujes najviac sebe.Zbadas objekt túžby a už si v tom až po uši.Skus prehodnotiť svoje priority.O sebe máš slabú mienku.Neviem prečo?
@majasalvator Ale ja si to neuvedomujem lebo myseľ mi to káže. Ako myslíš tu slabú mienku o sebe??
Chces povedať že v robote nevedia že si rozvedený?
Uvedomujem lebo si povedal že si chudák .Alebo máš taký výzor.Preco,
@majasalvator to vedia. Aj ex poznajú. Preto neriesime. To som myslel že keď sem dám nick tak hneď budú pozerať profil a pozerať na mňa ako na chudaka že si nevie nájsť partnerku a sem chodi fnukat.
@majasalvator vyzor?? To bi mali ľudia povedať. Sám sa neviem ohodnotiť. Ľudia neutekaju predo mnou
Ale veď sem nedávas link len nejaký názov.Nikto nevie kto si ?To že nevieš nájsť partnerku dnes ale nie je katastrofa.Aspon nestriedas baby ako špinavé prádlo a nie si povrchný.A nájsť ženu ktorá už nie o prežila nie je jednoduché.Ti ešte k tomu chces aj dobrú budúcu matku pre svojho syna.To je ďalšie z kritérií .
@majasalvator ja len chcem aby nebol na vedľajšej koľají. Aby si našli spoločnú reč. Ja som nepovedal že sa chcem zbaviť malého a dať jej na krk. Možno aj to je problém. Keď bude malý samostatnejsi tak iný pohľad budú mať aj na mňa.
Prečo?
@majasalvator vieš. Človek sa pokúša a nič s toho. Len sklamania rad radom. Človek rozmýšľa kde robí chyby a nevie sa dopracovať. Preto si myslím že aj to je prekážka lebo je ešte malý a ich odradi aby náhodou nemuseli chovať druhého dieťa. Ani sám neviem čo sa deje. Hlavne ma trápi samota.
Ti sa staráš o syna to neznamená že ho chces niekomu nechať.Prave naopak si zodpovedný.Potrebujes aj zodpovednú a spoľahlivú priateľku.Tvoje doterajšie sťažovanie sa na samotu ale hovorí úplne inak.Potrebujem sa k niekomu pritulit je ako výkrik do tmy haló potrebujem sex.
@majasalvator no syna mam každý 2 týždeň. Týždeň som sám. Keby mam problém zo sexom tak budem o tom písať. Aj chlap sa potrebuje pritulit a cítiť opätovanu lásku. Keď je človek sám tak sa cíti taký zbytočný. To sú moje city. Som citlivý.
@majasalvator keby mu išlo len o sex tak to aj do bordelu môžem ísť. Ale ja som neni ten typ.
@majasalvator mňa trápi môj stav. Keď vidím že niektorý do roka 3 vzťahy majú tak potom pochybujem o sebe a len rozmýšľam až mi s toho šibe. Keď hľadám tak sa nedarí. Keď som nehladal bolo to to isté. Mám také zmiešané pocity. Ako počasie. Občas slnečné alebo zamračene a dážď. Vnútorný nepokoj. Strach zo samoty. Všetko nakopu. Možno keby idem k veštici a povie že už budeš do smrti sám tak to pomaličky preboli ale nebudeš pokúšať šťastie o lásku. O vzťah. Ale keď dúfam verím tak sa snazim o prví krok ja a stále ta faloš všetko spôsobí.
No to že si sám nie je nič neobvyklé .Dnes je mnoho ľudí single.To že niekto má za rok aj tri vzťahy to sveci len o povrchnosti toho vzťahu.Ked sa dobre popozerať okolo seba zistíš koľko ľudí je na tom rovnako ako ti.Vestoca ti nepomôže .Ti sám musíš pochopiť tvoj stav .Teraz máš syna a otca .Príde čas keď budeš mať aj priateľku len potrebuješ dozrieť a tá správna ťa stretne.Si na Facebooku .Nájdi si skupinu Citáty zo zbierky.A tam píše Igor Pėchy.Precitaj si dnešný úvahu.Sedi na teba.
Teraz je svet obmedzeny. Nie je vela realnych moznosti stretnut novu zenu. Ale mam znameho kt je rozvedeny a ma milion zalub. Kazdy den chodi bud hokej futbal beh turistika. Potom cestuje. Zacni chodit do fitka, na jazyk… skratka do skupin. Kde mas sancu spoznat ludi. Osobne poznam pary kt su spolu roky a dali sa dokopy online (pokec, partner na urovni). Aj na fb je vela skupin o vyletoch a dovolenkach. A tam si hladaju kamratov s detmi na travenie volnych chvil. Mozno vznikne vztah. Si skratka parovy typ, je to normalne. Len nezijes v komunite, nemas sa ako zoznamit. Idealne je to v partii cez kamosov.
@majasalvator nemám fb. No každopádne potrebujem psychicku podporu hlavne po večeroch. Niekoho kto mi bude otvárať oči a časom sa to naucim. Len sa po večeroch zamotaná do toho istého kruhu.
@minutka máš pravdu. Len to je chyba že fb nemám a ja sa rycho namotam na niekoho a ťažko sa zabúda. Ja si chcem aj trpezlivosť ovládať ako pred rokmi. Ale po sklamaniach ma to opustilo.
To všetko chce čas teraz je to čerstvé a boľavé .
@majasalvator a práve preto bi som potreboval takú osobu s ktorou si pokeca a zabudnem na všetko. Hlavne po večeroch.
Po večeroch sa môžeš doučiť aj gramatiku 🤪, aj pri tom písaní s niekym by to šlo...
@maciatkolulu ďakujem za radu.
Neviem ako sa môžeš hneď namotat .Potrebuješ chodiť medzi ľudí a komunikovať.Aka je tvoja práca čo robíš?
@majasalvator to bude preto že moc sa chcem zoznámiť. Ja robí v poľnohospodárstve. Ked sú akcie tak chodím medzi ľudí. Chodieval som aj s malým von na detské ihriska aj na kupaliska. Ale každá namyslená nedobytna. Z môjho hľadiska.

@majasalvator žiadna modelka. Klasika brunetka klasická postava. Nechcem aby mala tuning. Normálna ktorá vie čo chce.