icon

Ako sa vysporiadať s neverou po 23 rokoch?

24. aug 2025

Ahojte celu noc nespím,sme manželia 23 rokov a teraz som zistila,že si manžel piše s jednou mladou…Náš vzťah bol rozpravkovy zniesla by som mu modre z neba,vychovavaˇe spolu 3deti jedno je ťažko postihnuté.Zrutila sa mi cela predstava o našom silnom a pevnom vzťahu😭Ja neviem čo robit ,

Strana
z2
autor
24. aug 2025

Ahojte on to vie a vedia aj deti mame 2dodpele s jedno zťp ,detsky sutismus s ľahkou dmo.lutuje ,plače no ja sa citim hrozne ,akoby mi odtrhlo polku stdca😢

anonym_869be8
24. aug 2025

@anonym_autor
A co si pisali, kamaratsky o pocasi, ci sexuálne veci?
Ci aj ta podviedol.To sa sice uz nedozvies aj ked to spravil .

anonym_a2af55
24. aug 2025

Je mi to ľúto, musí ti všetko prejsť hlavou,daj tomu čas, možno to nebude také zlé ako to vyzerá i ked ani tak dobré ako si si myslela.veľmi ti držím palce aby si bola co najskôr ok pre deti a hlavne to ktoré ťa najviac potrebuje

balerina2025
24. aug 2025
@anonym_autor

Ahojte on to vie a vedia aj deti mame 2dodpele s jedno zťp ,detsky sutismus s ľahkou dmo.lutuje ,plače no ja sa citim hrozne ,akoby mi odtrhlo polku stdca😢

@anonym_autor nechapem, tak sa priznal k nevere?

earlgrey
24. aug 2025

a prečo si to hneď vešala deťom na nos? mali ste si to vykomunikovať najprv vy dvaja a nezaťahovať do toho iných ľudí...

gomak
24. aug 2025

@anonym_autor Mňa prekvapuje reakcia tu prítomných žien... ževraj si len píše a to je nevera? No, áno je. Síce nie telesná, ale je... Ak niekto niekoho skutočne miluje, zraní ho to a veľmi..............

koniarova
24. aug 2025

Márnosť, keď aj doma takto spomalene a nezrozumiteľne komunikuješ, tak sa ani moc nečudujem.

Strana
z2