Ako sa vysporiadať s priateľom a jeho priateľkou?
Ahojte,tie,ktoré ste si všimli pred pár dňami som tu písala príspevok ohľadne môjho priateľa a jeho kamošky z detstva,ktorá má už dieťa a partnera a s ktorou evidentne " musí" byť v kontakte denne a pritom vie,že mi to prekáža. Urobila som čo mi viaceré radili,pretože som aj bola s tým stotožnená. Rozhodla som sa ukončiť tento vzťah načo on reagoval ako reagoval ,rozhodol sa "zabojovať* . V telefóne mi pred 2 dňami sľúbil ,že je vraj ochotný prerušiť scnou kontakt,pozval ma na kávu porozprávať sa. Povedala som si Okey,za jeden rozhovor nič nedám, vysvetlim mu ako sa cítim,ake pocity to všetko vo mne vyvoláva. Poprosila smcho ,aby mi ukázal mobil vraj ak nič neskrýva..vymazal si čet s ňou ,údajne ,aby ma to nedrazdilo,ale vo mne to vyvolalo opačnú reakciu. Slová o Tom,ako je ochotný s ňou prestať komunikovať samozrejme neboli pravdou , keď som ho teda vyzvala,aby pred mojimi očami jej napisal, že s ňou ukončuje kontakt,nekonalo sa to a ešte mi vynadal do ", zákerných svíň". Ja som odišla domov s tým,že nemienim už s ním pokračovať načo on už 2 dní reaguje tak ,že má v kuse kontaktuje smskami údajne nechce,aby to tak medzi nami dopadlo . Najhoršie je,že ja som s ním aj v 1 zamestnaní . Proste nejde to takto ,on sa jej nevzdá hoci ona je kilometre ďaleko od neho . Žije s priateľom a dieťaťom v Anglicku a občas chodia domov na sk pozrieť rodinu no zato jej denne píše, volá lebo obhajuje to tým,že je pozná odmalička. Nechce sa jej vzdať za nič. Ale nech potom pochopí,že ja v tom pokračovať nemienim. Útočí na mňa citovo ,spomína ako má vždy podržal,keď som mala problémy a pod . Že ma nikdy nepodviedol a vraj ak nebudem rešpektovať,že má kamošku ,že to žiaden vzťah si neudržm. Chcem,aby ma už prestal obťažovať. Mám toho dosť. Prosím čo by ste robili ?mne by nevadilo,že má takto kamošku od detstva,ale prekáža mi,že jej musí denne volať,písať . Že najnovšie maže čŕt scnou a minulý víkend keď som bola s ním u neho tak mu písala či je doma a on nemal ani len odvahu napísať jej že je momentálne somnou akoby sa jej bal tak radšej neotvoril ani četovacie okienko. Podotýkam ona vie o mne ,že so mnou chodí .Dokonca sme sa mali tohto roka sťahovať spolu do podnájmu. Som zúfalá už totálne . Už si neprajem nič,len nech mi dá pokoj a nech pokojne vyzniem,že som sebecka, lebo mu zakazujem kamošku. Som aj podlaxvas sebecka, že trvám natom,aby s ňou úplne prerušil kontakt?
Ze “zakerna svina”. 😂 no tak sa dobre vyfarbil, teraz ti len potvrdil ze to, co si urobila si urobila velmi dobre. Je ok mat kamosku z detstva, nie je ok pisat s nou a volat kazdy den, ked ma vztah. Takze nie, nie si sebecka ani nahodou.
Inak nie je to dieta jeho nahodou? Mam spoluziaka z vysky co jeho zena doteraz nevie ze on uz jedno dieta ma…
@moonlight1210 uplne sme sa neporozumeli, to nebola kamaratka, na 2 hodiny, my sme spolu zili 24/7. vsetko sme o sebe vedeli. Dokonca vedela lepsie ako moja zena, kedy sa citim zle a co potrebujem. Vedela ake jedlo mam rad, cize hovorit. o neexistencii priatelstva je. problem je ak toto by prerastalo do mnazelstva. Ale ze tato pani ziarli na kamaratku z detstva, ked si pisu, ci co tam uviedla, tak netreba riesit. Najlepsia cesta ku koncu vztahu je ked chces niekoho prerobit

@simik22 podľa mňa nie je sebecka... Povedz prečo by potom mal problém dlhoročnej kamarátke normálne odpísať na správu či je doma....niečo v štýle áno som doma s ... (Meno partnerky).... Prečo neodpísal....takže to nebude len také čisté kamarátstvo