icon

Ako sa vyvíjal váš vzťah po odmietnutí?

24. dec 2023

Baby je mi zle... prosím, ako pokračoval vás vzťah keď ste odmietli žiadosť o ruku? Zn: Áno, bolo to pod stromčekom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mame male dieťa, dom spoločný a podla mna krizu vo vztahu... nekomunikujeme, nevychadzame, není to dobre. Preboha musí to aj on vnimat

Strana
z3
beata_k
25. dec 2023

Takze si nakoniec urobila to, co ti radila "prva vlna hejtu". Aj ked si vyslovene nepovedala ano, prsten budes nosit. V podstate si suhlasila. Nabuduce sa trosku menej zduvat a viac komunikovat s partnetom. Mohli ste si usetrit nepeknu "jazvu" z poziadania o ruku.
No, drzte sa a komunikujte.

kristiii
25. dec 2023

Takže si mu povedala nie, ale prsteň nosiť budeš, takže v podstate si mu akože povedala áno, čiže si poprela všetko kvôli čomu si spravila to teátro. A pred rodinou teda budete zasnúbení či nie či ako? Nejako som sa v tomto príbehu stratila.

klementinka58
25. dec 2023

@kristiii budu ako sa im to aktualne hodi 🙂 pre mna uplne nonsens reakcia autorky, asi aby ju nacisto neopustil a neostala sama tak to nejako tak uhrala

jj298
Odpoveď bola odstránená
miggy
25. dec 2023

Tiež sa mi tá poznámka o schudnutie zdala nemiestna. Asi si chcela uvoľniť atmosféru, chápem. Ale.
Ja by som ten prsteň nechala v krabičke, nenosila ho. A ak by som cítila, že sa mení a vzťah sa lepší, proste by som si ho dala na ruku. Znak aj pre neho, že už to vidíš aj ty inak. Lebo takto si síce odmietla, ale prsteň nosis, čiže aj neodmietla. A on je spokojný, lebo ti zalepil oči.

kikushaa
25. dec 2023

Za mma je ziadost o ruku na vianoce trapas (dufam ze neurazim tie ktore sa tak zasnubili) Kazdopadne ak to nepovedal s preslovom: Zlatko viem ze teraz mame blbe obdobie, ale si laska mojho zivota, chcem by s tebou v dobrom aj v zlom a naveky. Tak ak nepovedal nieco v podobnom duchu aj chapem preco si odmietla 😏

hankab
25. dec 2023

@miggy ja som dostala snubak v case, ked ma ex podvadzal snad s 54tou zenou v poradi a zaroven tahal v praci paralelny vztah s kolegynou, ktora o par mesiacov s nim zostala tehotna.
Takze tie bachorky o tom, ako sa chlap strasne musi snazit aby ukazal, ze si chce priatelku vziat za zenu a ake je to skvele gesto boli absolutne mimo 🤷🏻‍♀️
Btw, dostala som ho na narodky a doteraz sa smejem, ze len nevedel co ine by mi kupil, tak do odbil striebornym prstenom za 25€ 😅

miggy
25. dec 2023

@hankab no veď presne. Určite sú aj chlapi, pre ktorých to nie je len prázdne gesto, ale žiaľ je veľa tých, ktorí keď už nevedia, že čo, tak kúpiš prsteň. Ja som svojmu súčasnému priateľovi povedala, že ak má raz bude chcieť požiadať o ruku, tak nie na Vianoce, Valentína, výročie a narodeniny 🤣

kikushaa
25. dec 2023

@miggy to som povedala aj ja mojmu, pochopil a zasnubili sme sa uplne odveci 21.8. ❤️ a tiez som mu hovorila ze ak do roka nebude svadba zasnuby sa rusia, lebo to je dalsi trapas - byt zasnubena 5rokov a nic z toho 🥹

rorino
25. dec 2023

Autorka,ja nechápem,prečo by mal povedať to,čo si predstavuješ,že by povedať mal Možno to ticho malo svoj dôvod.Kedze máte spoločný dom a dieťa,už by si ho mala poznať jeho rečnícke schopnosti.V takom vzťahu už romantické vyznanie lásky vôbec nemusí byť,a možno je u neho vrchol romantiky,že to bolo pod stromčekom.Mozno nečakal takú virtuálnu facku🤷.

rorino
25. dec 2023

Preto bolo niekedy normálne,že ľudia spolu chodili,zosobášili sa, zabezpečili si bývanie a mali deti.V tvojom prípade pekne vidno,že ten"len "papier,nie je len papier.😉

lindus_esterka
25. dec 2023

@mikadooo ako to nakoniec dopadlo? Ste stale spolu? Poziadal ta po case opat, alebo si mu ty oznamila, ze uz si pripravená?

mikadooo
26. dec 2023

@lindus_esterka áno, požiadal znovu po ďalšom roku, boli sme obaja trošku pripití (asi z jeho strany plánovane), priľahol ma na posteli a povedal mi, že ma nepustí kým nepoviem áno. Sme spolu už 20 rokov, zobratí 17. Ale na ten druhý krát už to bolo po 2 rokoch vzťahu a tak nejak mi to prišlo, že asi to teda bude ok s tou svadbou, keď sme stále spolu a bez väčších problémov/kríz. Ako som písala, bol to iný prípad ako má autorka. My sme nemali žiadne problémy vo vzťahu. Snáď len mierny nátlak z jeho strany som cítila a nejak som si nebola istá prečo ma chce tak rýchlo uhnať do stavu manželského 😁.

lindus_esterka
26. dec 2023

@mikadooo tak to je super ze to vyslo a nevzdal to po tom prvotnom odmietnuti 👍

mikadooo
26. dec 2023

@lindus_esterka nie, naozaj sme si to vykonunikovali veľmi rýchlo, treba sa naozaj na rovinu a bez emócií porozprávať, v podstate to spravila aj autorka a v podstate to vzťah vyčistilo od nejakých domnienok a očakávaní, ktoré si má ten druhý domyslieť...🙂. Aj po hádke sa snažíme veci komunikovať asap, obyčajne keď deti zalezú spať a hlavne cez emócií (alebo aspoň stíšene 🤭).

Strana
z3