Ako často vyhovuje mužom v dlhodobom vzťahu mať sex?
Ahojte,
V dlhodobom vztahu, spolocna domacnost, kde su aj deti, muz pracuje a zena na rodicaku. Ako casto mate chut na sex? Co je podla vas uz malo a co je vela ze by sa vam az nechcelo?
.. myslim ze to je individualne, za seba - telo by mozno chcelo aj kazdy den 🙂 ale hlave vyhovuje tak 2-3x tyzdenne. Mam rad tie ritualy okolo toho, a na tie nie je priestor kazdy den. Bez toho by to bolo len velmi "mechanicke" a to by ma nebavilo (dodam, ze sme spolu tiez 20+ rokov)
Ide len a len o to, ci vam to vzajomne vyhovuje rovnako. Lebo niekto je OK s kazdym dnom, niekto 1x za 2 tyzdne, a ani na jednom nie je nic zle, v zdravom vztahu.
@anonym_autor podla mna je take normalne 2-3x za tyzden, lebo aj chlap je z prace unaveny a aj zena z domacnosti. Teda u nas to tak aspon je a vyhovuje nam to
2-3x tyzdenne pri dvoch pracujucich a detoch je taka idealna alternativa... toto ale kazdy moze vidiet inak...
Su týždne kedy aj 4-5x a týždne kedy aj nič prip 1x. Keď bola chuť, čas a dovolili to aj okolnosti.
@anonym_autor my sme spolu cez 20 rokov a je to ako kedy. Sú týždne, kedy sexujeme každý jeden deň a naopak, týždne, kedy sa podarí max 2x😉
My sme stabilne na 2x za týždeň, ale sme veľmi unavení, okrem dieťaťa ja aktívne behám a manžel chodí do posilky, takže niekedy zaspíme o pol 10 na gauči 😂
3-4 krát do týždňa. Občas menej a občas aj dva krát za deň. Sme spolu len 10rokov cca.
Preboha my raz za mesiac lebo zaspime vecer so synom pri uspavani😅musime sa štatisticky polepsit
20 rokov spolu, každý deň, keď sme cez víkend doma tak dvakrát aspoň
Preboha my raz za mesiac lebo zaspime vecer so synom pri uspavani😅musime sa štatisticky polepsit
@anonym_30883c no aj my podobne, 1-2x mesacne a zda sa mi to malo a pride mi divne, ze muzovi to staci.. 🤣
@anonym_autor Sme spolu 18 rokov. A tak 2-3 krát do týždňa za ideálnych podmienok. Niekedy máme aj tak že raz do mesiaca, možno tak 2x do roka. Mali sme aj dlhšie prestávky, no posledných 5 rokov naozaj dosť pravidelne.
@anonym_30883c no aj my podobne, 1-2x mesacne a zda sa mi to malo a pride mi divne, ze muzovi to staci.. 🤣
@anonym_autor no my presne rovnako dvakrát je fakt také že maximum a manželovi to staci lebo spolu pracujeme a spolu sme unaveni😅nepodvadzame sa . Vsak kazdy mame ine chute a hrot unavy😅
Raz je to 2x za mesiac, raz je to 2x za deň 🤷🏼♀️. Podľa chuti, nálady a únavy
môjmu aj 2x za deň , mne ja 2x za mesiac by stačilo
.. myslim ze to je individualne, za seba - telo by mozno chcelo aj kazdy den 🙂 ale hlave vyhovuje tak 2-3x tyzdenne. Mam rad tie ritualy okolo toho, a na tie nie je priestor kazdy den. Bez toho by to bolo len velmi "mechanicke" a to by ma nebavilo (dodam, ze sme spolu tiez 20+ rokov)
@anonym_d4f8e3 aké rituály?
Mne stačí 1x do tyzdna, manzel 3-4x do týždňa ale niekedy je aj u neho únava silnejšia a stačí mu bohate aj 2x. Sme spolu 13 rokov, máme malé deti.
@anonym_autor toto je také individuálne, že až!
@anonym_autor mojmu by stačil aj raz za pol roka.
@anonym_d4f8e3 wade, zabudol si zapnúť anonym?
Individuálne. U nás 2x so týždňa aj 3x niekedy. Ako to vyhovuje obom partnerom.
U nás 2-3x do týždňa. Niekedy sa zadarí aj viac, napr.že muž je doma a ja mám HO, tak stihneme aj cez deň rýchlovku. Inokedy aj 2 týždne nič (napr sme na dovolenke u rodičov...). Na dovolenke pri mori sme stihli každý deň aj 2x. Môj muž keď má stres v robote, tak veľmi chuť nemá, ja by som sa skôr premohla napriek únave, ale načo to siliť keď sme obaja spokojní s frekvenciou.
1-2x za mesiac..sme spolu 12 r
26 rokov a každý deň
@anonym_autor pri malych detoch a ostatnych povinnostiach ako muz napisem idealne aspon kazdy druhy den. Cize 3-4 x za tyzden.
@anonym_30883c Neboj sa aj ostatní sa iba snívajú že majú 2-3 za týždeň ani polovica neni pravda
@anonym_30883c Neboj sa aj ostatní sa iba snívajú že majú 2-3 za týždeň ani polovica neni pravda
@sisska96 nie vsetci maju sex raz za mesiac. Mat ho 3-4x za tyzden prip viac je uplne normalne. Neviem kde si nabrala ze u vacsiny to tak nieje. To si tam s nimi? To ze si nieco myslis este neznamena ze to tak je. 🙂 su pary ktore maju takmer kazdy den aj po rokoch manzelstva. Vzdy je to o dvoch. Nie vzdy je to dokonale extra vasnive, s x polohami a masazou, ale je a manzelia si najdu cas ktory je len ich ak chcu obaja.

my sme spolu 23 rokov a chce sex kazdy den, alebo kazdy druhy deň