Ako sa zachovať, keď vás otec pozval k susedom?
Moji rodicia su pozvany na party k susedom na haloween ( bezne sa takta pozyvaju). Chceli zobrat vnucku, ja som povodne odmietla lebo poznam sa zo susedou a argumentovala som tym ze ak by chcela tak by pozvala aj moju dceru. Este my otec povedal ze kam je on pozvany tam je aj zvysok rodiny. Ja som len mavla rukov ze dobre zasa ma svoje hlupe reci. Bezne sa so susedou stretavame na ulici, v obchode a pozname sa celkom dobre len ja som sa odstahovala a odvtedy uz nechodime k sebe. Moja dcera s ich synmi sa zvycajne hada, bije a vzdy to konci krikom, placom. No dnes sme sa nahodne stretli na ihrisku, pristupila ku mne, a povedala mi ze otec (dedo) spominal ze aj vy by ste chceli prist na party. Kludne ak chcete pridte, mne vadid nebudete. Ako by ste sa zachovali? (Som taka nasrata na otca ze by som mu zavolala a vynadala). Susede som len tak zareagoval ze co nehovoril mi nic, jednoduxho som nevedela co povedat. A nehovoriac o tom ze ja som ani nechcela a ani nechcem ist. No a duplom takto vynutene.
Určite nechoď a namiesto toho sa venuj pravopisu - to je niečo príšerné čítať.. "vadid, rukov,..."
Aha, takže keď ti niekto napíše iný názor a nepolutuje, tak je zle? Má odísť?
Ale s tým musíš rátať, že keď napíšeš, tak nie každý ti dá za pravdu, to je zmysel diskusií, napísať aj iný názor a zamyslieť sa.
Rodičom by som žiadne pozvanie nepozvanie ani nespomínala. Vymyslela by som si nejaký iný program kde pôjdeme...a ten im povedala. Keď sa ich suseda aj bude pýtať či prídete, rovno im povedia. Viac by som to s nikým už neriešila nech sa nedostanem do žiadnych pletiek 😃

@martul no a mat tak tvoj cas citat prispevky inych na ktore mas taketo komentare. Ved ked sa ti zda byt moj prispevok hlupy, zbytocny tak ho nekomentuj. Skoda tvojho casu 😀