Akoby ste zareagovali, keď osoba, ktorá odomňa potrebuje pomoc v jednej veci v BA, vám určí, že sa stretneme a zvyšok nechá na mňa, lebo jej manžel nestíha? BA je odomňa ešte 90 km. Odmietla som, odvtedy každý deň vypisuje, dvojzmyselné narážky, že kvôli mne sa jej daná vec nedoriešila a brzdím ju.
Prepáč Zuzka nemám v tej dobe cestu do BA
Ak nepomôže , tak ignorovat
Vyhľadaj jej a posuň kontakt kto poskytuje danú pomoc ako platenú službu. V BA je veľa možností nie si jediná na slovensku že bez teba to nedokáže zariadiť.
Ja nemám kapacitu hľadať odvoz a svoje auto potrebujeme v rodine. Prepáč, nechcem Ťa brzdiť, zariaď si inak.
Takto sme sa nedohodli, rieš si to cez niekoho iného.
pripadne by som jej poslala cenovu ponuku🤣 cestovne naklady+naklady na tu sluzbu co potrebuje
Muž si musí nájsť čas, aby stíhal.Ved muž to teda brzdi nie?už na začiatku si mala povedať, že to celé nevybavis sama pomôžeš, ale nie to hodiť na teba.Inak tieto kšefty dôverne poznám😆
Ja by som priamo napísala, že počkám kým sa manžel uvoľní 😀 A keď to je súrne,tak nech hľadá pomoc inde,ja do BA nepôjdem.
@luccija povedala som jej, že jej pomôžem, ale sama to riešiť nebudem. Ona ak niečo potrebuje, napíše to tak, akoby to bola moja povinnosť a postaví Ťa do pozoru. Že, máme auto a manžela podnikateľa, čo si vie urobiť voľno.
Ona má tiež manžela, prečo by to mal riešiť tvoj?
Jednoznačne by som blokla. Takýchto toxických ľudí treba fakt selektovať 🙏
Napis jej, ze si pomoc ponukla. Ak jej to nevyhovuje tak nech hlada inde, vy mate svoj zivot a svoje veci musite riesit.
Vytycit hranice. A co ze mate auto a mas manzela podnikatela, to neznamena ze skocis ked niekto piskne, aj keby to bola mama.
😅 pobavila by som sa na jej reakcii
Takej osobe napisem: Zbohom, otroctvo sa už nenosí. Vylučuje ta zo svojho života! Nepotrebujem pri sebe takych ako ty.
Som jediná, kto je zvedavý, o čo presne ide? 😀
@rusalinka neviem, prečo by som mala uvádzať niečo konkrétne?
@sidicek je to dosť jasne napísané. Osoba ma požiadala o pomoc s doriešením 1 veci, čo sa dá doriešiť iba v BA a mám na ne možnosti o ktorých ona vedela. Povedala som jej, že pomôžem, ale sama to nebudem riešiť. Vyžaduje si to cestu do BA, keďže žijeme skoro 100 km od BA, takže je nutná doprava a ona je urazená, že tam nejdem.
A ide o odvoz ci o nejaku osobnu intervenciu? Ak iba o odvoz, odkaz ju na vlak ci bus, kedze teraz cestu do BA nemas. Ak o osobnu intervenciu - mozno pomoze telefonat ci mail dotycnej osobe...ale teda z tvojho opisuje nie je vobec jasne, o aku pomoc sa vlastne jedna.
@simsalabim písala som jasne. Potrebuje niečo v BA vybaviť, v čom by som mala možnosť jej pomôcť. Nevie sa však dostať do BA, skôr nechce, keďže to podľa mňa problém nie je a je urazená, že neriešim dopravu ja.
No pre mna nepises dost jasne, ale teda asi ide o odvoz. Tak nech ide busom/vlakom/taxikom, lebo tebe sa to nehodi. Problem vyrieseny.
@rusalinka neverím, že to patri na nás.
Ja by som ju poslala do prdele. Ty jej máš vybaviť určité veci a ešte jej zabezpečiť odvoz? To nie. Nech si sadne na autobus, vlak a padla. Oznám jej, stretneme sa v BA tu a tam a vtedy, mňa to stojí čas a čas sú peniaze, tak mi ho uhraď a dôjdi ako chceš. Ak sa Ti nedá ľutujem. Ty choď s manželom, alebo aj sama.
Nemala si jej sľúbiť ze jej s tým pomôžeš. Co sa teraz čudujes?
@bielasovicka sľúbila jej pomoc s vyriešením, podľa príspevku, ale nie to, že ona bude dirigovať, kam príde a kedy a autorka bude skákať.
@fkata ja to chápem. Ale aj tak sa nemôže čudovať, že to od nej vyžaduje, keď už to predtým sľúbila. Tak už to má aj dodržať.
@bielasovicka akože, sorry. Pomôcť nemám problém, ale využívať sa nedám. Sľúbila som jej, že jej pomôžem s danou vecou, ale fakt nie s tým, že ju mi budeme navážať a riešiť, ako sa dostane do Blavy. Ona mi oznámi, kedy sa dostane k nám a ďalej je to moja vec?
A čo chceš od nás? Píšeš úplne zmetene a my si máme z prstu vycucať ,,to niečo,, v čom ti máme akože poradiť.... A @simsalabim a @sidicek si odpovedala arogantne.
Zavoláš jej a povieš, že jej to vybavíš, ale odvoz si musí poriešiť ona, lebo tvoj manžel podnikateľ tiež nemá čas Vás rozvážať..
Ďakujem. Odpovede som už dostala od pár ľudí, čo mi stačí.
Aha, tak asi som to len ináč pochopila. @autorka
zablokuj ju