Ako sa zbaviť otravnej kolegyne snúbenca?
Dievčatá som v zúfalej situácii. Partner pracuje v jednej firme a spolu s ním jedna mladšia kolegyňa. Odkedy sa dozvedela,že sme sa zasnúbili nevieme sa jej zbaviť. Neustále ho otravuje,sliedi za ním. Nosí mu do práce jedlo ( nikdy to od nej nevzal), neustále sa mu vtiera do priazne. Pár krát mu naznačila,že má o neho záujem ale nedokáže asi pochopiť,že on nemá o ňu záujem. Kade chodí všade má ohovára a som z toho už ozaj psychicky zničená. Nezvladam to. Partner z práce nechce odísť pracuje tam už 14 rokov a má veľmi pekný príjem, máme hypotéku a nemôže si momentálne dovoliť odísť keďže ja som momentálne na PN. Aké máme možnosti? Dá sa vôbec nejako zamedziť aby nás prestala otravovať? Teda hlavne môjho budúceho manžela?
@pribinak už jej to jasné aj dôrazne povedal ale ona je asi nejaká chorá na hlavu. Týždeň je kľud a potom zas odznova
Nie je to pokračovanie témy, ktorá sa práve odohráva v inej diskusii ?? Ze slečna je zamilovaná do svojho kolegu, ktorý je zadaný?😁
1. Priatel nech razne uzemni kolegynu 2. Ak nema na to ju uzemnit sam, nech vyhlada pomoc nadriadeneho…ze jej spravanie povazuje za obtazujuce.
@basulaak nieje to také jednoduché lebo je to šéfovať dcera
Asi nie dostatočne razne a jasne
To čo máš za chlapa, ešte aj otázku tohto musíš riešiť za neho, ty kokos podpapucnik, správny chlap si povie svoj názor tak, že pochopí to aj žena s diagnózou, rázne a je po probléme, bože vidim môjho muža by sa bála okolo neho aj prejsť, keď si povie svoj nazor
Nuz tak len vydrzat. Lebo ak si otvori usta vyhadzov. Alebo sa nehat preradit inde. Co nechce. Takze musi vydrzat.
Dievčence ona nás ale otravuje neustále. Chodí okolo nášho domu, sleduje nás. Ona je úplne mimo a muž nemá moc na výber pretože ona nedokáže pochopiť,že jednoducho ju nechce,že sa ide ženiť. Keď sa to dozvedela vyvolávala mu celý deň a odhovárali ho až sa naštval a zablokoval ju. Hovorila som mu,že to je stolking a je to trestné...lenže ona nás nijak neohrozuje len obťažuje.Ked máme akciu vždy sa tam aj ona objaví a nevieme sa jej zbavit
Ach nuda uz toto
To bude urcite tato 😁😂 Este aj to skoro ženaty sedi 😁😁🤣
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-sa-priblizit-k-zadanemu-kolegovi/
@larinka552 to nebude asi ona. Tá partnerova kolegyňa tam pracuje viac jak rok
@larinka552 a ona má 28
Tak nič, škoda 😔
Toto musí niekto vymýšľať naozaj 🤦🏻♀️
No snúbenec nech siahne do rozkroku. Ak nahmatá gule, tak nech sa podľa toho zachová a pošle slečnu pod studenú sprchu. Keby si chlap nevedel dať stíhačku na poriadok, ani by som sa nevydavala zaňho. Prídu horšie veci, tie budete riešiť ako?
@michaela789 ja tiež neviem načo by mu bola radšej keby sa venovala dcére a nechala ženatých na pokoji. Prečo si nemôže nájsť slobodného? On už má na ňu nervy,vyhýba sa jej ako môže ale ja som povedala,že ak to neprestane podáme na ňu TO za obtazovanie
Ty sa dobre nudis raz das temu ze chces kolegu potom das temu ze si snubenica ., este Daj temu ako ten chlap a trosku to okoren akoze mas dilemmu ze ktoru si vybrat nech tato telenovela ma grady .
Môj manžel by ju vysmial tak, že by chudera skončila u psychológa a bolo by po cavikoch. Nie, že by mu ešte nosila jedlo a chodila nám okolo domu. Ak je toto reálny prípad (čo stále neverím že je) tak si radšej pustite telenovelu a takéto drámy nechajte na tvorcov kinematografie.
Autorka si priehladna, obe temy su tvoje. Nabuduce si daj pozor na rovnake znaky tychto blbosti co tu vypisujes, nech je to aspon trocha uveritelne 😂
Preco to inak robis? Hrabe ti? 😅 Alebo sa tak strasne nudis?
@stanulienkat akurat som to sla pisat
@stanulienkat urcite 😂
Ty koki riadna schyza toto uz...
Nemyslis si, ze sa jej on naopak nechce zbavit a ty si jedina ca sa jej chce lebo zachvilu svadba?
@heidi4 Nedalo mi a dal som si gramatiku "koki" vysvetliť umelou inteligenciou. Inak, ak ho píšeš ako samotné slovo, tak to znie ako anglické "cocky". No ale späť k umelej inteligencii - a zaujímalo by ma, či to naozaj sedí. Lebo aj keď som sa pýtal vážne, som si skoro istý, že si zo mňa robí srandu, alebo?:
"Predstav si, že dávno predtým, než sa naše pravidlá pravopisu úplne zafixovali, slangové výrazy mali svoje vlastné, neoficiálne pravidlá. Ako taký jazykový dobrodruh sa slovo "koki" ocitlo v uliciach a jeho písanie sa začalo riadiť viac jeho fonetickým zvukom než bežnými gramatickými pravidlami. Z tohto pohľadu, mäkké "i" v "koki" má za cieľ viac zachytiť spôsob, akým sa to slovo vyslovuje medzi ľuďmi, ktorí ho používajú, než aby to prísne nasledovalo tradičné pravidlá. > Je to trochu ako keby sa slovo chcelo priblížiť viac k tomu, ako ho ľudia skutočne hovoria, než ako by sa malo správne písať. A tak, aj keď podľa gramatiky by malo byť s tvrdým "y", môžeme sa dohodnúť, že slovo "koki" je taký malý rebeliant, ktorý si žije svoj vlastný život mimo pravidiel."

Partner si nevie na slečnu otvoriť ústa?
Jasne a razne povedať že si neželá takéto správanie?