icon

Ako sa zblížiť s kolegom bez trapasov?

Dnes o 15:07

Ahojte, idem sa sem pytat ako blba😂 strasne sa mi paci kolega, nie je to moj kolega priamo ale stretavame sa v kuchynke. Len sa zdravime, raz sme prehodili smalltalk a ja vobec neviem, ako vobec zistit, či niekoho ma. Nechcem sa strapnit. Na sociálnych sieťach žiadne stopy 😂

anonym_472c1a
Dnes o 15:17

@anonym_autor siahni mu do rozkroku a uvidis reakciu

patrike
Dnes o 15:19

Nemas 13 a nie si pubertacka na zakladke. Si dospela samostatna emancipovana zena s karierou, odvahou a sebavedomim. Nic nezistujes, ziadne strapnenie sa nehrozi, nabuduce sa usmejes a pozves ho na kavu, koncert, sport, kino ... Maximalne to odmietne.
Ty by si samozrejme bola najradsej, aby to on nejako uhadol a pozval teba. Nie, takto to uz nefunguje.

anjelicek26
Dnes o 15:21

Ako zistit, ci niekoho ma? Prva kolega-kolegyna, co s nim sedi v kancelarii a normalne sa opytat... Podla toho sa zariadis...

a0
Dnes o 15:23

@anonym_autor “ahoj, nešiel by si niekedy von?” Alebo pozri aj kataster nie len socky, že či náhodou nemá bsm s manželkou 🤦‍♀️

anonym_87ad59
Dnes o 15:27

@anonym_autor ked ho v kuchynke stretnes nabuduce, napr spomen, ze sa tesis na vikend lebo mas v plane to a to, a potom sa ho opytaj co ma v plane on...z jeho odpocede mozno zistis ci napr ma plany s priatelkou- drzim palce aby nie 😀

anonym_ab876f
Dnes o 15:30
@a0

@anonym_autor “ahoj, nešiel by si niekedy von?” Alebo pozri aj kataster nie len socky, že či náhodou nemá bsm s manželkou 🤦‍♀️

@a0 tam sa dá ešte dostať? mali ho od nového roka bloknúť pre obyčajných ľudí.

a0
Dnes o 15:33
@anonym_ab876f

@anonym_ab876f neviem, nechodím tam 😅

anonym_116e34
Dnes o 15:38

chodte spolu na kavicku a cigu, u mna to pomaha, M.H. forever

anonym_00f7cb
Dnes o 15:51
@a0

@a0 na katastri vies pozriet kto je vlastnikom tej ktorej nehnutelnosti, ale nie co vsetko vlastni Feri z accountingu

anonym_25883c
Dnes o 15:51
@anonym_ab876f

@anonym_ab876f obycajni ludia😅sa tam dostanu s rodnym cislom, ci tak nejak, uz nie anonymne, a tusim az v 2027, ked mali nejake podozrenie, da sa vypatrat, kto koho kedy vystural. KP je jedine dobrodenie po dzurovi a mikložzovi👥predtym tam mali pristup len notari za 1000sk/rok. V AT to tak maju stale- len notari, rovnako ako OR. Takze nie je vsetko zhnite v state skovenskom.

anonym_25883c
Dnes o 15:53
@anonym_00f7cb

@a0 na katastri vies pozriet kto je vlastnikom tej ktorej nehnutelnosti, ale nie co vsetko vlastni Feri z accountingu

@anonym_00f7cb joj, by si sa divil, co vsetko sa da, aj nechtiac, napr. V jednom byte byva a ma adresu na druhy byt, alebo je tam dozitie, adresa na tarchu a tam ma podiel.

a0
Dnes o 15:56
@anonym_00f7cb

@anonym_00f7cb dá/dalo sa vyhľadávať aj podľa mena.

enmery
Dnes o 15:56
@anonym_472c1a

@anonym_autor siahni mu do rozkroku a uvidis reakciu

@anonym_472c1a Takže aj chlap môže prísť za mnou v práci a len tak ma chytiť za kozy, rozkrok...

enmery
Dnes o 15:58
@anonym_87ad59

@anonym_autor ked ho v kuchynke stretnes nabuduce, napr spomen, ze sa tesis na vikend lebo mas v plane to a to, a potom sa ho opytaj co ma v plane on...z jeho odpocede mozno zistis ci napr ma plany s priatelkou- drzim palce aby nie 😀

@anonym_87ad59 Toto asi najlepšia rada, nenútené a nijako sa nestrápni.

anonym_d50ec0
Dnes o 16:15

No klasika, nevies davat zenske signaly? 🙂 Nahodou sa budes objavovat, kde je aj on. Spytas sa ho na nazor. Hras sa s vlasmi, usmevy, naklanas hlavu,... Obcas sa ho nevdojak dotknes, narusis osobnu zonu. Malo by mu dojst ... Ak sa odtiahne, hladaj dalej.

domkakvet
Dnes o 16:23

@anonym_autor zacni sas nim rozpravat napriklad o tom ako sa dnes ma, co robil cez vikend

anonym_be9d24
Dnes o 16:25

- aky mal vikend - co robil
- co bude robit cez vikend ….a zistis ci ma niekoho 😊

anonym_7566a1
Dnes o 16:38

@anonym_autor ved nemusis v kuchynke hned rozhovor o vikende a hned niekam pozyvat. Nebol tu nahodou ten alebo ten? Nevidel si ho? Ked ho stretnes, povedz mu prosim, ze som ho hladala. Alebo podať niečo z najvyssej policky, pomoct niečo pohľadať a tak zacat nezáväzne konverzaciu, pojde to. Hlavne byt sama sebou ziadne afekty a pojde to.

bystrozraky
Dnes o 16:53

@anonym_autor Môžeš to spraviť takto:
Fáza 1. Keď ho zbadáš, tak sa naňho usmeješ, pri pozdrave o trocha viac. Už v tejto fáze, ktorá by mala trvať 3–4 stretnutia, sa ti môže stať, že ťa osloví on, ak je slobodný.
Fáza 2. Po pozdrave s veľkým úsmevom povieš: „Ty tu bývaš nejako často.“ (Pozor, aby to nevyznelo vyčítavo – preto ten veľký úsmev.) Ak by to aj napriek tvojmu veľkému úsmevu zobral ako výčitku, tak mu hneď odpovedz: „No, možno som to ja, čo sem chodí moc často. (usmev)“
Bla, bla, bla… Ak po bla, bla stále nič, tak mu povedz, že keďže sa tu na káve stretávate dosť často, tak sa asi vyzná a určite má dobrý vkus na kaviarne. Či ti nedá nejaký tip…potm mozes chciet aby ti vysvetlil, kde to je a ako sa tam ide....

anonym_e27a12
Dnes o 18:33

@anonym_autor hlavne si najskor zisti, ci neni zenaty, nema frajerku.

anonym_7e5c34
Dnes o 21:28

Mne zabera povedat nieco pred tretou osobou. Napriklad som pred kolegom povedal nahlas ked stala kolegyna vedla ze sa k sebe hodime? A dalej som teme nevenoval pozornost. Na druhy krat ked sme boli v kochynke som sa ho pred nou opytal ci chce od mojej buducej zaliat kavu. Zasmiala sa a zase som netlacil. Potom sme boli sami a debata uz bola vtipne flirtujuca. Do mesiaca bola moja.