icon

Ako sa zmenili hodnoty žien dnešnej doby?

3. sep 2026

Čo sa stalo so ženami dnešnej doby , kde je ta láska ako za starých čias, kedysi boli ženy vďáčne že je muž milý a dobrý a teraz stále len nejáke požiadavky, prestali hladieť na dobre srdce a riešoa vkise vzhlad muža peniaze a status, som sklamaný z dnešných žien, moc si vyberajú

Strana
z2
anonym_4fdc15
4. sep 2026
@abbey1

@anonym_4fdc15 Prosím ta, to kde bývaš?

@abbey1 orava. A bohužiaľ, to o Tom alkohole a násilí je pravda. Ale, sú to, ako som písala už tie staršie vekové kategórie.

anonym_0466c8
4. sep 2026

Ano, zeny dnes maju vyssie naroky na muzov, ako v minulosti. Lebo tie naroky dnes mozu mat. Podla mna mas skreslene predstavy. Odkial mas, ze kedysi zenam stacilo, ze bol mily a dobry? To ti porozpravali starsie generacie? Takto ti poviem, v minulosti zeny nemali na vyber tak, ako dnes. Manzelstva sa uzatvarali medzi ludmi max zo susednej dediny. A v tej dobe boli vsetci na jednej lodi (neboli take velke financne rozdiely medzi ludmi, vs vzdelany bol len malokto a pod. Boli cenne ine vlastnosti, ako dnes...). Dnes je milion chlapov na dosah jedneho tuknutia na mobile. Pozri sa okolo seba, vsetci maju auta, mozu si vyberat z radiusu celeho kraja, nie ze do 20km od svojho bydliska. Cize zeny aj muzi maju obrovsky vyber, z ktoreho si mozu vyberat, tak preco by si nevybrali lepsie? Ak mas pocit, ze si "nevyvoleny", tak je to preto, ze konkurencia je jednoducho silnejsia. Ty si mozno mily a dobry, ale za rohom stoji niekto, kto je je milsi a lepsi ako ty. Alebo mily, dobry a este aj pekny. A vedla neho stoji mily, dobry a este aj lepsie zarabajuci. Vies co tym myslim? Ved ty sam by si si nevybral zenu len na zaklade toho, ze "je mila, dobra a kus krajsia od certa"....

anonym_b63ce2
4. sep 2026

@anonym_autor nikdy to nebola Láska v starých časoch
. Skôr strach z muža ci ženu nezabije alebo nezabije atď.. Chvalabohu dnes máme iné možnosti a môžeme si vyberať s kym budeme 🙏

anonym_5c3510
4. sep 2026

@anonym_autor skôr opak, muži sú veľmi vyberavý ! Vidím to denne v práci, robím v prevažne mužskom kolektíve a sú rozvedený, či slobodný. C

katkazatka
4. sep 2026

Uz len samotny uvodny prispevok ma neskutocne pobavil. Spomienkovy optimizmus stale funguje.😁

anonym_6fbeae
4. sep 2026

@anonym_autor vždy to tak bolo. V tlupe a jaskyni vyberali najsilnejšieho a najschopnejšieho jedinca pre plodenie a zabezpečenie svojho rodu. Dodnes na to niektoré neprišli a narobili omylov až až

katkazatka
4. sep 2026
@luccija

@avicii18 ty vždy tak trefne odpíšeš😉si ženatý nevadí, že som tak smela? a pýtam sa

Autor-a podla coho si myslis, ze mas dobre srdiecko? Mozno to tak vnimas len vo svojej jednoduchosti. Nestacila by ti tym padom stara, skareda, tucna zena tiez s dobrym srdieckom?😉
@luccija dufam, ze to bola ironia. To je konzument vsetkych hoaxov a blbosti z netu a vladnej dezinfo sceny.

anonym_3d4767
4. sep 2026

@anonym_autor myslis tych opilcov a tuhych fajciarov a ked bolo treba zenu doma vybil? Ziadne dobre srdiecka tam neboli...

anonym_5386d4
4. sep 2026

@anonym_autor nechcu deti, chcu byt same, preberajú, su drzé a nechcu varit, nestarajú sa o seba. Obliekajú sa ako chlapi, chovajú sa ako chlapi a potom vyplakavaju ze nie su partneri pre ne. No pre take nie su.

anonym_99778d
4. sep 2026
@anonym_5386d4

@anonym_autor nechcu deti, chcu byt same, preberajú, su drzé a nechcu varit, nestarajú sa o seba. Obliekajú sa ako chlapi, chovajú sa ako chlapi a potom vyplakavaju ze nie su partneri pre ne. No pre take nie su.

@anonym_5386d4 Esteze tym nas na kazdy prst 5 napadnikov 😁. Chlapi pozeraju v prvom rade na vzhlad v tejto dobe - ci chce deti a vie varit ich nezaujima. Este mozno, ako pisal trtko v inej diskusii, ci robi BJ.. takze pekna zena napdnikov ma, takze o to sa bat nemusis ( aj ked roznej pochybnej kvality)

anonym_b08af0
4. sep 2026
@luccija

@avicii18 ty vždy tak trefne odpíšeš😉si ženatý nevadí, že som tak smela? a pýtam sa

@luccija chujoviny S týmto názorom dúfam,že nie je,nebodaj máš záujem?

Strana
z2