Ako si nájsť frajerku vo veku 19 rokov?
Ahojte volám sa Dávid a mám 19 rokov, mojim problémom je že si neviem nájsť frajerku i keď mám 19 a ani som nikdy nemal :/
Choď von medzi ľudí. Alebo na zoznamku.
@gribka1 no podľa je to dôvod že nezaujimám baby kvôli tomu že nepijem, nefajčím a to že sedím doma o 18:00 v sobotu neznamená že nikam nechodím xd fakt si trápny/na
@yelena159 ok skúsim ďakujem za doporučenie
No, prvá odpoveď a už hneď vieme prečo nikoho nemáš 👌🏽
@anonymus19 nebud husty tuto na mamickovskom fore.
Kde mas partiu kamosov zo skoly s ktorymi mozes chodit von a mozno nejaku aj zbalis?
Ja naopak preferujem ľudí ktorí nepijú/nefajčia, keďže ani ja to nerobím. A to ja mám 26, si predstav aké otravné to je keď sa ťa na nejakej oslave snažia presvedčiť nech vypiješ pohárik, či pivo. Vždy odmietnem. A čo som teraz suchárka? Určite to nie je tým, že nepiješ/nefajčíš.
Mam 19 r. syna a keby tu prišiel a toto sa pýtal tak prinajmenšom volám sesternici psychologicke,či je ok...
PS frajerku nemá,má plnú hlavu školy a maká na svojej buducnosti
@anonymus19 No tak ak si na moje normálne otázky, aby sme o tebe vedeli viac, napíšeš, že som trápna, už sa nečudujem, že si sám.
Mam pocit, ze ty si len dalsi z tych co sedia doma a cakaju, kym im ta spravna baba zaklope na dvere s otazkou Nechces so mnou chodit?
Neuveris, ludia sa zoznamuju normalne niekde mimo domu, kludne v praci, skole, pri sporte, turistike, v divadlach a galeriach ale aj na diskotekach a podobnych akciach ludovej zabavy. Treba zacat chodit medzi ludi, nejaku babu oslovit a mozno z toho nieco bude. A moze byt, ze aj nic nebude. Aj to sa stava. Najst partnera sa da len metodou pokus omyl, toho spravneho najdes po par omyloch, mozno aj vela omyloch. Aj omyl je prospesny, uci nas, comu sa mame vyhnut v buducnosti, lebo vieme, ze to nebola spravna cesta
@kitycat partiu kamošov mám popravde uprdele pretože oni nechcú aby som s nimi bol ani
@viestta wau, keďže ja som introvert tak asi logicky nebudem chodievať von medzi ľudmi bruh
@gribka1 jojo
@janinah wtf 💀
@anonymus19 Nerozmnožuj sa.
@yelena159 neviem práveže ale podľa mňa to je tým že nepijem keďže v dnešnej dobe 15-19 každý pije
@anonymus19 tak ked si introvert, budes musiet pockat na tu, co zaklope pri dverach. A dovtedy plackaj nad svojim nestastnym osudom. Alebo sa rozhodnes nieco s tym spravit. Aj introvert to dokaze. Ale v prvom rade musi chciet on sam.
Všetci títo vyplačkávaci z koňa by si mali dať stretko a ľutovať sa spolu
Na zaklade hrubeho odhadu tvojho mentalneho veku cakam, kedy v nejakom komentari pouzijes slovo “skibidi”
Podla mna to nie je tym, ze nepijes 😅
@anonymus19 prídeš mi až moc ženský
S týmto prejavom si ani na zoznamke neškrtneš.Takýto zúfalci ,čo vidia chybu zásadne nie v sebe je tu ako maku.Niektorí opakovane odchádzajú a s novým kontom prichádzajú, ale tie názory ich prezradia. Chápem,že to potrebuješ na niečo zvaliť, ale to že nepiješ a nefajčíš problém nie je.Ak to nepochopíš,tak sa touto hláškou budeš ohánať až na veky vekov a ostaneš sám.
@anonymus19 ja som prekvapená aké dostávas odpovede.Moja dcéra má 18 r a len pár deti z triedy má frajera, frajerku.Vacsinou si nájdeš frajerku v škole, na brigáde, keď si introvert to neznamená, že budeš sám, ale budeš musieť vystúpiť z komfortnej zóny a, keď sa ti niekto zapáči budeš ho musieť pozvať, osloviť atď ...máš nejaké hobby, krúžok, chodíš na bicykel, so psom, súrodencov, ktorí ťa niekam vytiahnu, bratrancov?
A inak zoznamky je veľa introvertov, ktori sa tam zoznámia.A to, že nepijes a správaš sa slušne raz nejaká ocení aj, keď teraz su práve takí alfa chlapci čo všade boli všetko videli fet, alkohol medzi dievčatami IN.
@rebi789 v čom je ženský?že nepije a netula sa?
No nič pekne ste ho hneď sarkasticky vyurazali chalan sa zdôveri a dostane zdrba, že je ženský, prípad pre psychiatra atď...
@andrejka2424 ako mal reagovať, že ci sedka doma a, že nefajcenie za tým nebude.Dospele ženy a matky a pomaly šikana, tak si predstavte, že je to vaš syn a toto počúvam skoro z každej strany ako sa mladí nevedia zoznámiť a nemajú kde, keď nevymetajú diskoteky....
@anonymus19 neschovavaj to za introverta.
Aj introvert moze mat par kamosov, s ktorymi nechodi sice vymetat bary, ale VS organizuju akcie pre studentov, su zabavy. Nemusis byt lev parketu... ak introverti a introvertky sedia doma ako sa asi zoznamia? Pisomnym prejavom len odradia kazdu
@luccija Tiež som nechodila na diskotéky a aj keď to možno nepoznať,som introvert. Lepšie sa mi zoznamovalo cez internet.Rada som si písala dlhšie pred stretnutím.Keby som však niekoho odfajčila,že si trápny a reagovala by som útočne a nedotklivo,tak by som si nikdy frajera zrejme nenašla.
@luccija tiež nechápem odpovediam. Očividne sa tu zbehli samé extovertky, ktoré nechápu, že nie každý je párty lev, ktorý sa s ľahkosťou zoznamuje. O narážke na ženskosť radšej pomlčím.
@anonymus19 čo ťa baví? Aké máš záujmy?
@1sally12 behat po hradzi moze aj introvert, nemusi sa hned pustit do polmaratonu s hromadnym startom. Aj do kniznice moze zajst sam, mozno tam stretne rovnako naladenu citatelku, s ktorou moze zacat konverzaciu. Alebo hodit rec so spoluziackou na chodbe skoly, v jedalni si k nejakej prisadnut na obed. Oslovit kolegynu, s ktorou kazde rano prechadza cez turniket. Staci popriat dobre ran a spytat sa ako sa ma... Nemusi si hned kupovat listky na Pohodu, milovnici hudby sa stretavaju aj inde. Aj introvert vie vystupit zo svojej bezpecnej a konfortnej zony. Ak sam chce.
Skús zapracovať na svojej osobnosti a vystupovaní lebo toto čo tu predvádzaš ozaj nie je príťažlivé

No a to sedíš vždy doma? Veď choď medzi ľudí, čo ťa baví, aké máš koníčky? Alebo aký je dôvod podľa teba?