icon

Ako si nájsť frajerku vo veku 19 rokov?

anonymus19
25. jan 2025

Ahojte volám sa Dávid a mám 19 rokov, mojim problémom je že si neviem nájsť frajerku i keď mám 19 a ani som nikdy nemal :/

Strana
z2
domkakvet
25. jan 2025

@anonymus19 este si velmi mlady, tak sa naozaj nikde nemusis ponahlat, teraz sa venuj skole.

kristiii
25. jan 2025

@viestta No a to sedíš vždy doma? No, prvá odpoveď a už hneď vieme prečo nikoho nemáš 👌🏽 nebud husty tuto na mamickovskom fore. Mam 19 r. syna a keby tu prišiel a toto sa pýtal tak prinajmenšom volám sesternici psychologicke,či je ok...Mam pocit, ze ty si len dalsi z tych co sedia doma a cakaju, kym im ta spravna baba zaklope na dvere s otazkou Nechces so mnou chodit? Atď atď..
Toto vám naozaj prídu vhodné a adekvátne odpovede pre 19r., očividne introvertneho a neskúseného chalana?

gribka1
25. jan 2025

@kristiii Ja som sa ho normálne opytala, či je vždy doma alebo aké má koníčky, niekam chodí a tak, a dostala som odpoveď, že som trápna. Chudáčik chalan.

janai1
25. jan 2025

@kristiii a tebe akože príde normálne hneď písať niekomu ze je trápny lebo sa spýta na doplňujúce odpovede? Inak, mal aj druhú tému ktorému mu zmazali lebo sa tam tiež opustil s urážkami.

Než skopíruješ cudzie odpovede treba vedieť aj prečo boli napísané 😉

nnika4260
25. jan 2025

Ahoj 🙂 Nechce sa mi čítať, čo písali iné žienky, ale ja by som ti odporučila nejakú zoznamku, Tinder napr. Ja som v tvojom veku bola tiež introvert a práve vďaka zoznamke som si našla chalana. Ak prvé rande nevyjde, skúšaj ďalej, niekde niekoho určíte nájdeš, kto sa bude k tebe hodiť úplne tip-top a budete onedlho krásny párik. Držím prsty 🙂

kristiii
25. jan 2025

@gribka1
@janai1 nemám čas tu lustrovať každú jednu diskusiu, sorry žienky. Faktom zostáva, že na obyčajnú otázku sa tu zniesla spŕška narážok na 19-ročného chlapca. Keby mal 30-40 a bol očividne zatrpknutý voči ženám, nepoviem, ale je to len chalan, ktorému takéto odkazy podľa mňa nič pozitívne nedajú.

gribka1
25. jan 2025

@kristiii Keď už chceš obviňovať, musíš si prečítať všetko, aby si vedela prečo takto reagujú. Potom by sme tvoju kritiku brali.

kristiii
25. jan 2025

@gribka1 stále netuším, o čom píšeš, možno by si aspoň nejaký odkaz mohla pridať, keď chceš sama "obviňovať".

andrejka2424
25. jan 2025

@kristiii Ani len ten vek mu neverím po tom,čo som tu čítala. Fakt niektorì sú riadni pacienti a nenávisť voči ženám,či strach zo žien si tu pravidelne chodia ventilovať.Keby nereagoval štýlom:Si trápna, aj by som ho šetrila,ale týmto sa zaradil medzi tých úbožiakov,ktorých často vypoklonkujù aj chlapi z iných fór.

gribka1
25. jan 2025

@kristiii Veď si písala, že nemáš čas lustrovať správy, ale že sa zniesla spŕška narazok, tak ti vravím, že niektoré majú dôvod.

viestta
25. jan 2025

@kristiii ako si dosla na to, ze sa na neho zniesla sprska nadavok, ked si diskusiu nelustrovala?

yosi
25. jan 2025

@anonymus19 Kúp si psa, baby vždy letia na psov

janai1
25. jan 2025

@kristiii aj keď si tu druhu tému nečítala, tak si stačí prečítať toto 😉 kamošov ma u prdele, ženy čo sa niečo opýtajú sú trápne. Toto nemá absolútne žiadne vychovanie a preto nemá ani frajerku. Ani 19 ročne baby nemajú potrebu mať pri sebe nevychované, zatrpknuté decko

casavina
25. jan 2025

@anonymus19 Aj introvert dokáže slušne komunikovať, u Teba bude problém zrejme v tomto... skús niečo s tým urobiť a možno sa aj s niekým zoznámiš.. veľa šťastia a veľký kus pokory Ti želám 🍀🙂

kristiii
25. jan 2025

@gribka1 prečítala som túto diskusiu, žiadnu inú od neho. A stále som nedostala odkaz na ňu..

kristiii
25. jan 2025

@viestta nelustrovala (nezachytila) som ďalšie jeho diskusie, na ktoré očividne ďalšie kočky reagovali.

mantilka
25. jan 2025

Máš IBA 19! Je to este v pohode. V prvom rade nepanikar. Kebyže máš ku 30, bolo by to hrozne.
Nepijes, nefajcis ...je plus. Si introvert...nie si jediný. Aj ženy/dievčatá sú niektoré introvertky.
Vsimaj si introvertky...tie ťa pochopia a budú zdieľať podobný spôsob života.
Hlavne sa prijmi a buď sam sebou ! Príťažlivý chlap je chlap s pozitívnym myslením, usmej sa na svet keď vychádzas z domu. Nauč sa zopár vtipov.
A pracuj na sebe, vzdelávaj sa, uč sa nove zručnosti....to ženy ocenia, keď si iný, niečo vieš, je v tebe potenciál. Možno ešte nie v 19 ale o pár rokov uvidíš ako stupne záujem. Choď na brigádu a kúp si auto.

janinah
26. jan 2025

@gribka1 to si ešte dobre obstála,pozri sa čo odpísal mne...
Chlapec nedozrel ani na internetovú diskusiu na úrovni, nieto ešte na frajerku

Strana
z2