Ako si užívate štvrtý týždeň prázdnin?
No co zienky uzivate prazdniny? Cakate na kazdodenny kolobeh,alebo si toto uzivate plnym duskom?😀🤩🤪
Hmm, no ako počítam, tak počítam, stále mi vychádza, že toto je už 6.týždeň prázdnin
@anonym_7b7d28 aj mne to vyslo na zacinajuci 6ty tyzden😀😀
Prázdniny majú deti, my sme v práci 😃
@lenjaja84 zavaram urodu a tesim sa na 2.kolo dovolenky
Od dneska mám dovolenku dva týždne tak konečne užívam si čas s deťmi 😄
Este mam prazdniny,tak si ich uzivam.Rano mozme pospat do kedy chceme,ziadny ranny zhon,deti si uzivaju behanie po vonku a mna necakaju ulohy po praci.
Užívam si dni bez úloh aj keď ich robí síce sama stále je tam potrebná akataka pomoc , to že keď mám poobednú môžem ráno spať a nie vstávať aby som ju vychystala do školy ....dnes mi končí dovolenka tri týždeň v práci vydržím a ďalšie kolo dovolenku ktoré si ešte potom pekne užijeme ....len keby chce byť teplejšie
Mnoo, ja po 3 tyzdnoch dovolenky zasa do práce. Užila som si voľno, spanie aspoň do siedmej, dovolenka, pohoda, výlety, žiadne extra povinnosti...ja sa až tak na ten kolotoč od septembra veru neteším a začnem odratavanie do vianočných prázdnin 😁
My sme dnes postavili bazén😅.
Vraj ma prísť trochu teplo a už sme po dovolenke a začína nuda doma. Asi sa len párkrát okupu, ale tak nevadí.
V práci. 🤷♀️ A v škôlke a tábore. 💪🏻
Neuživam si , som práci a je mi zima
Moje majú len 6, v pondelok začínajú školu. Ja si užívam toto kľudnejšie obdobie...potom to bude opäť lietanie medzi prácou a školou, záľubami atď.
Hmm, no ako počítam, tak počítam, stále mi vychádza, že toto je už 6.týždeň prázdnin
@anonym_7b7d28 my sme mali od polovice Jula az volno
@lenjaja84 no ja mám ešte týždeň voľno a potom späť do práce, takže si to ešte chvíľu užívam, ale prázdniny sú vždy taká ošemetná vec, treba zaradiť program deťom popri tom aj väčšinu prázdnin pracovať, takže zase až taký veľký oddych to nie je pre mňa