icon

Ako slušne naznačiť svokre, že 3 mesiace bývania u nás je už priveľa?

28. máj 2025

Ked mi muz povedal, ze jeho mama pride na par dni, neprotestovala som. Ved pomoze s detmi, navari, trochu si oddychnem... No presli tri dni, tri tyzdne a teraz uz tri mesiace. Povodne "kratka navsteva" sa zmenila na trvaly pobyt s jej uterakom v nasej kupelni, salkami na stole a poznamkami o tom, ako mam varit lepsie polievky. Nechcem byt zla – je to rodina, pomaha, deti ju maju rady. ALE. Mam svoj domov, svoje zvyky a svoju trpezlivost, ktora sa mina. Partner to nejako "nerieši", lebo "ved pomaha". A ja som z toho nervozna, najma ked mi vecer v pyzame zrazu sedi v obyvacke.Ako by ste to riesili vy? Uz ste niekedy museli vyhodit svokru... slusne? 😅

Strana
z4
rayla
29. máj 2025

Pomôže úplne prerobiť byt.. aby nemala stále len spomienky pred očami.. a chodiť ju pozerať, sem-tam ju zobrať do restiky, na kafe, na obed.. Úprimne sa porozprávajte, že Vám nie je ľahostajná, že ju máte radi, ale jednoducho že si ešte chcete ako mladá rodina spolu užiť ten život.. a že to neznamená, že ona v ňom nemá miesto..

priscilla07
29. máj 2025

Prihlas ju na zoznamku 😉

rusalkablack
29. máj 2025
@mantilka

@rusalkablack 😀80 ročná s frajerom randí 😀

@mantilka A ešte si aj botox nechala do tváre napichať :DDDDD

evansova
29. máj 2025
@mantilka

@rusalkablack 😀80 ročná s frajerom randí 😀

@mantilka Veď sympatické, nie? Samota je hrozna a ak sa nasiel niekto s kým si pani rozumie, treba im držať palce.

gnotek
29. máj 2025

Ja toto správanie nepochopím. Je to dospelá osoba, čo jej to tiež nie je trápne, byť u niekoho tak dlho? Ohlásim sa na pár dní a ostanem 3 mesiace???
Myslím, že pokiaľ niečo nepovieš asi je presvedčená, že ti to neprekáža. Ona sa nezdvihne, kým sa neozveš.

ukulela
29. máj 2025
@gnotek

Ja toto správanie nepochopím. Je to dospelá osoba, čo jej to tiež nie je trápne, byť u niekoho tak dlho? Ohlásim sa na pár dní a ostanem 3 mesiace???
Myslím, že pokiaľ niečo nepovieš asi je presvedčená, že ti to neprekáža. Ona sa nezdvihne, kým sa neozveš.

@gnotek svokra môže mať reálny problém, možno potrebuje psychológa, či psychiatra. Možno v tom byte svokor umrel, nevieme. Tak, ako rodičia pomáhajú deťom, majú deti pomoct rodičom.

luba98
29. máj 2025

Povedz mužovi,že kým bude jeho mama bývať s vami,žiadny sex nebude.

martin96321
30. máj 2025
@luba98

Povedz mužovi,že kým bude jeho mama bývať s vami,žiadny sex nebude.

@luba98 To nieje velmi dobry napad...mozno ani doteraz to nebolo casto😎😁

mandzula
30. máj 2025
@ukulela

@gnotek svokra môže mať reálny problém, možno potrebuje psychológa, či psychiatra. Možno v tom byte svokor umrel, nevieme. Tak, ako rodičia pomáhajú deťom, majú deti pomoct rodičom.

@ukulela autorka vsak nikde nepise, ze nechce pomoct, nepredpokladam, ze chce svokru vyhodit a zabuchnut dvere s tym, nech uz nikdy nechodi, dokonca ocenuje jej pomoc. Problem je v sukromi rodiny, ktore nema ani vecer, ked si chce s muzom pokojne posediet a mozno prebrat den, pritulit sa, vyriesit nejaky problem, mat sex. Aj ja rodicom pomaham, neznamena to vsak, ze s nimi travim cele dni v ich dome, ze s nimi vecer sedim na gauci, ze potrebujem byt pri ich konfliktoch, rieseni financii, grgani, prdeni...

cacianka
30. máj 2025
@mandzula

@ukulela autorka vsak nikde nepise, ze nechce pomoct, nepredpokladam, ze chce svokru vyhodit a zabuchnut dvere s tym, nech uz nikdy nechodi, dokonca ocenuje jej pomoc. Problem je v sukromi rodiny, ktore nema ani vecer, ked si chce s muzom pokojne posediet a mozno prebrat den, pritulit sa, vyriesit nejaky problem, mat sex. Aj ja rodicom pomaham, neznamena to vsak, ze s nimi travim cele dni v ich dome, ze s nimi vecer sedim na gauci, ze potrebujem byt pri ich konfliktoch, rieseni financii, grgani, prdeni...

@mandzula 👏👏👏

cacianka
30. júl 2025

Prešli 2 mesiace, posunuli ste sa niekde, vyriešili dá niečo ?

bielasovicka
31. júl 2025

Autorka, svokra už odišla? 🫣

Strana
z4