icon

Ako spoznať partnerku s dávkou asexuality?

ghost2323
14. okt 2025

Ahojte, nikdy som sa ľahko nezoznamoval s dievčatami, introvertna povaha to má vždy trošku ťažšie ale vo vzťahu musia byť obaja na podobnej vlne. Len ako zisťujem, stretnúť osobu, ktorá by bola tiež asexualna nie je také jednoduché aby sme si v tomto rozumeli lebo aj v intimite je potrebné sa zhodnúť. Cez zoznamku som zatiaľ nemal veľmi šťastie na to a rozmýšľam kde sa dá spoznať niekto lebo mám pocit, že niekedy sa ľahšie dalo spoznať niekoho, davam tomu aj voľný priebeh len niekedy je človeku smutno. Ako ste sa spoznali s partnerom, keď nie ste veľmi extrovertne typy ?

ghost2323
autor
15. okt 2025
@anna777115

@kiwi3 Ale on nie je homsexual ani asexual. Nemoze vediet ako bude reagovat pri zene z ktorej bude paf. Ved on nepise ze intimitu nepotrebuje, ale ze momentalne mu stači pomenej.

@anna777115 už som to napísal v inom príspevku, ja som to myslel, že viem si predstaviť pekný večer aj bez intímnych veci, napr ležať si v objatí pri filme a podobne a to myslím všeobecne, netočí sa vždy všetko len v sexe. Nie že ani nepobozkam ženu.

anonym_a7c341
15. okt 2025

@ghost2323 a co ma prosim ta introvert spolocne s asexualitou?Cize ty chces aj introvertku aj asexualku??Tak neviem,podla mna asexualov je malo,ja osobne v zivote som ziadneho nestretla.A co sa tyka zien,tak tam to bude podobne.Zato introvertom je skoro kazdy treti clovek,ak nie kazdy druhy.Cize je lahsie najst introvertku ako asexualku.A ako najst asexualku??Iba otazkami rovno na telo.Mas rada sex?Alebo co ocakavas odomna v intimite?Alebo takto neak,a dozvies sa aj medzi riadkami...

anonym_a7c341
15. okt 2025
@ghost2323

@anna777115 už som to napísal v inom príspevku, ja som to myslel, že viem si predstaviť pekný večer aj bez intímnych veci, napr ležať si v objatí pri filme a podobne a to myslím všeobecne, netočí sa vždy všetko len v sexe. Nie že ani nepobozkam ženu.

@ghost2323 myslim ze aj ti,ktori spolu su.ka.ju ako fretky,si vedia pozriet film v objati bez intimity😃

anonym_a7c341
15. okt 2025

@ghost2323 inak celkovo zivot s asexualom musi byt skutocne kruty pre normal zenu.Myslim tak,ze ten chlap to taji a premaha sa,klame ju,postupom casu ju uplne intimne odmietne a ona aj tak pri nom neak v ramci zvyku zostane.To je potom pre tu zenu skutocny horor.Asexuali by mali byt sami so sebou bez vztahu lebo sa lahko moze stat(tym, ze je tazke najst rovnaky pohlad na vec v druhej strane)ze znicia niekomu komplet cely zivot...

anna777115
15. okt 2025
@ghost2323

@ghost2323 Boze a čo si mysliš, že ostatní len v kuse sexuju ako kraliky. Veď sú rozne chvile aj so sexom aj bez ako má kdo kedy naladu, chuť a podobne.

ghost2323
autor
15. okt 2025
@anna777115

@ghost2323 Boze a čo si mysliš, že ostatní len v kuse sexuju ako kraliky. Veď sú rozne chvile aj so sexom aj bez ako má kdo kedy naladu, chuť a podobne.

@anna777115 nejako som to musel napísať pri tých komentároch

procrastique
15. okt 2025

Daj si to do profilu na zoznamku, je vysoká šanca, že si ťa niektorá presne kvôli tomu vyhliadne a získaš v podstate výhodu oproti ostatným mužským profilom.

bonboniera
15. okt 2025
@dadis

@bonboniera Co si taka nedotlikva? Ved to boli neskodne muzske vtipky.. ci brnkli ti na citlivu strunu?

@dadis tebe brnkli očividne. Nie som primitív s humorom particka rok 2003, prepáč :( vtipe o rybacej vagíne sa nenájde? Pričom sú to všetko krásne ukážky/nasledky chlapskeho správania. Ale tak pick me dievčatka nepochopia 🙂

dadis
15. okt 2025
@bonboniera

@dadis tebe brnkli očividne. Nie som primitív s humorom particka rok 2003, prepáč :( vtipe o rybacej vagíne sa nenájde? Pričom sú to všetko krásne ukážky/nasledky chlapskeho správania. Ale tak pick me dievčatka nepochopia 🙂

@bonboniera Dobre

bonboniera
Odpoveď bola odstránená
dadis
15. okt 2025
@bonboniera
Odpoveď bola zmazaná

@bonboniera Dobre

bonboniera
15. okt 2025
@dadis

@bonboniera Dobre

@dadis co si nedotkliva a nahlasujes príspevky neskodnych vtipkov :( asi ti to brnklo na citlivú strunu

dadis
15. okt 2025
@bonboniera

@dadis co si nedotkliva a nahlasujes príspevky neskodnych vtipkov :( asi ti to brnklo na citlivú strunu

@bonboniera Dobre

anonym_d82069
15. okt 2025

@ghost2323 ja som aegosexualka. Prečo by si asexual nemohol hľadať partnera? Ľudia, uvedomte si že aj bez sexu sa dá žiť. Ja už od puberty som vedela, že sex nie je pre mňa. Vždy som ho ale vo vzťahoch mala aby sa nepovedalo. Nebola som to ale ja. Už by som nechcela partnera, ktorý nie je asexual.
Autor, vieš si predstaviť vzťah úplne bez sexu či chces ho ale minimálne? Ja by som chcela vzťah úplne bez ale pokiaľ by bol minimálne, tak by som to zvládla nejak. Odkiaľ si?

rozkvet1
15. okt 2025
@anna777115

V dnešnej dobe sa už ĺuďom ani sexovať nechce. Dakedy naše stare matere museli sa kedekde zamkynať a utekať pred chlapmi, teraz naopak, čo tema to nezáujem o sex. Asi naozaj ako ĺudstvo vymrieme, lebo v realite tejto doby maju záujem o sex tak nanajvýš deti do 18 rokov a potom tí ktorí maju intimny vztah s eifelovkou, boingom, alebo s handrovou bábikou.

@anna777115 ale prosím ťa nepreháňaj. Dnešní mladí chcú len sex nič iné. A najlepšie na prvom stretku. Stretnúť asexuala je ako nájsť ihlu v sene. A asexualita je dokazana aj u zvierat rovnako ako homosexualita

ghost2323
autor
15. okt 2025
@anonym_d82069

@ghost2323 ja som aegosexualka. Prečo by si asexual nemohol hľadať partnera? Ľudia, uvedomte si že aj bez sexu sa dá žiť. Ja už od puberty som vedela, že sex nie je pre mňa. Vždy som ho ale vo vzťahoch mala aby sa nepovedalo. Nebola som to ale ja. Už by som nechcela partnera, ktorý nie je asexual.
Autor, vieš si predstaviť vzťah úplne bez sexu či chces ho ale minimálne? Ja by som chcela vzťah úplne bez ale pokiaľ by bol minimálne, tak by som to zvládla nejak. Odkiaľ si?

@anonym_d82069 konkrétne by som riešil asi skôr nie tak verejne, môžeš mi skúsiť napísať ak chceš

anonym_d82069
15. okt 2025
@ghost2323

@anonym_d82069 konkrétne by som riešil asi skôr nie tak verejne, môžeš mi skúsiť napísať ak chceš

@ghost2323 ako čítam diskusiu, tak ty to chces len nie často. Ja to nechcem asi vôbec najradšej.. bránim sa tomu, mne sa sex trochu hnusí

ghost2323
autor
15. okt 2025
@anonym_d82069

@ghost2323 ako čítam diskusiu, tak ty to chces len nie často. Ja to nechcem asi vôbec najradšej.. bránim sa tomu, mne sa sex trochu hnusí

@anonym_d82069 záleží čo pod tým chápeme, myslel som skôr intimitu,.blízkosť niekoho a nie konkrétne sex, ktorý chcem

ghost2323
autor
Autor odpoveď zmazal
ghost2323
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
15. okt 2025
@ghost2323

Chcel som pôvodne niečo ako povzbudenie, nechcel som rozvíriť takú búrlivú diskusiu ale ako som spomínal, nie som úplný asexual, nesprávne som sa vyjadril, skôr že nepotrebujem vkuse niečo intimne

@ghost2323 teba by som chcela vidieť naživo, mňa najviac na mužoch lákala tá iskra, sexappeal, čo ti udrie do oči ako prve, šarm, sebavedomie

ghost2323
autor
15. okt 2025
@karolinakr

@ghost2323 teba by som chcela vidieť naživo, mňa najviac na mužoch lákala tá iskra, sexappeal, čo ti udrie do oči ako prve, šarm, sebavedomie

@karolinakr snáď to nebolo myslené v zlom ....a vieš, každý preferuje niečo iné, verím že sa raz s nejakou zhodneme, že sex nepotrebujeme

karolinakr
15. okt 2025

muž bez iskry = suchár

ghost2323
autor
15. okt 2025
@karolinakr

muž bez iskry = suchár

@karolinakr názor nikomu neberiem, môžeš ho mať aký chceš

ghost2323
autor
15. okt 2025
@anonym_d82069

@anonym_d82069 viem si predstaviť aj byť bez

anna777115
15. okt 2025
@rozkvet1

@anna777115 ale prosím ťa nepreháňaj. Dnešní mladí chcú len sex nič iné. A najlepšie na prvom stretku. Stretnúť asexuala je ako nájsť ihlu v sene. A asexualita je dokazana aj u zvierat rovnako ako homosexualita

@rozkvet1 Ale autor sám píše, že asexuá nie je.

ghost2323
autor
16. okt 2025
@anna777115

@rozkvet1 Ale autor sám píše, že asexuá nie je.

@anna777115 pod intimitou si dvaja ľudia môžu predstaviť 2 rôzne veci, konkrétne veci nechcem takto verejne

dadis
16. okt 2025
@ghost2323

@anna777115 pod intimitou si dvaja ľudia môžu predstaviť 2 rôzne veci, konkrétne veci nechcem takto verejne

@ghost2323 Verim, ze najdes zenu, s ktorou si aj v tomto smere sadnete. Je dobre, ze o tom otvorene komunikujes.

ghost2323
autor
16. okt 2025
@dadis

@ghost2323 Verim, ze najdes zenu, s ktorou si aj v tomto smere sadnete. Je dobre, ze o tom otvorene komunikujes.

@dadis ďakujem, je pekne že z tých všetkých komentárov sa predsa nájde milý a povzbudzujúci príspevok 🙂

anna777115
16. okt 2025
@ghost2323

@ghost2323 Ale, veď to je v poriadku. Intimita naozaj nie je len o sexe ale hlavne o prepojeni dvoch ĺudí. A keď najdeš druhu polovicu seba, bude vam to spoločne vyhovovat, tak je vsetko v poriadku. A žien takto nastavenych je určite strašne veĺa, treba proste hĺadať a prezentovať svoje očakavania. Určite nájdeš svoju spriaznenu dušu ktora bude rovnako nastavena a dokažete sa rešpektovať a prejavovať náklonnosť a lásku,ako to vam dvom bude vyhovovať.