Ako spoznať partnerku s dávkou asexuality?
Ahojte, nikdy som sa ľahko nezoznamoval s dievčatami, introvertna povaha to má vždy trošku ťažšie ale vo vzťahu musia byť obaja na podobnej vlne. Len ako zisťujem, stretnúť osobu, ktorá by bola tiež asexualna nie je také jednoduché aby sme si v tomto rozumeli lebo aj v intimite je potrebné sa zhodnúť. Cez zoznamku som zatiaľ nemal veľmi šťastie na to a rozmýšľam kde sa dá spoznať niekto lebo mám pocit, že niekedy sa ľahšie dalo spoznať niekoho, davam tomu aj voľný priebeh len niekedy je človeku smutno. Ako ste sa spoznali s partnerom, keď nie ste veľmi extrovertne typy ?
@ghost2323 azda hľadaj vo vodách už rodiacich žien, tam sa nimi stávame dosť drtiva časť 😆😆
keď si asexuál,tak načo hľadáš ženu
asexuálna žena má jedinú chybu, že už je vydatá
asexualna žena je jedna vec... ale asexualny chlap? ... Nevieš o čo prichádzaš. Márniš čas a roky života. Mladosť, čo už nevrátiš.
Ale kde no na zoznamke. Vonku to sú báchorky minulého storočia, to musí byť naozaj náhoda aby si introvert len tak niekoho vonku stretol a ešte si s ním aj sadol a nebolo to silené, divné a nudné. Ale máš šťastie, žiješ v západnej európe... takmer... Aj keď v poslednych rokoch to vyzerá skôr na východnú. A ženy na západe mnohé sex nechcú a majú rôzne úchylky.
Boze ved predvcerom tu jedna pani hladala asexualnehi chlapa.No tak sa dajte dohromady!
Ono to hneď nemusí znamenať, že sa niekto strani ľudí ako niekto tu naznačuje. Intimita môže stačiť v menšej miere.
@anonym_9610dd vzťah nie je len o sexe, každý potrebuje lásku a človeka, ktorý ho bude mať rád a bude s ním zdieľať život. A je už na nich, či im vyhovuje že budú bez sexu, alebo s. Nerozumiem tejto otázke, to je akoby som sa opýtala, na čo chceš vzťah, keď už máš chlapa na sex?
@anonym_9610dd to akoze vztah=sex? A ak nie je sex, vlastne to nie je vztah?
Tak to potom sa ani neda take daco pokladat za neveru, ked tam nie je sex, ci?
A predsa kopec zien salie, ak jej muz radsej zdiela doveru, porozumenie, humor a zaujem s inou zenou, ako doma s nou. Vobec jej nestaci, ze vsak s nou ma doma sex a s tou druhou nie. Naopak si pride bez tych citov okolo iba pouzivana.
Asexual neznamena, ze netuzi po citoch s inou osobou. Akurat ten sex pre neho nie je podstatny, extra lakavy a potrebny, ze ho musi mat.
Tiež nerozumiem. Veď ak ťa "obťažujú" intímnosti,tak si treba zadovážiť psa a nie ženu. Alebo vôbec,načo potom vzťah,keď ťa nebavia bozky,objatia,sex s niekým,koho miluješ?. Ale sú také,hľadaj pod pojmom,frigidná 😏.
Tiež nerozumiem. Veď ak ťa "obťažujú" intímnosti,tak si treba zadovážiť psa a nie ženu. Alebo vôbec,načo potom vzťah,keď ťa nebavia bozky,objatia,sex s niekým,koho miluješ?. Ale sú také,hľadaj pod pojmom,frigidná 😏.
@zuzanita1609 ja som nepovedal, že má nebavia ale že nepotrebujem to tak často, úplne zbytočný príspevok
@zuzanita1609 ja som nepovedal, že má nebavia ale že nepotrebujem to tak často, úplne zbytočný príspevok
@ghost2323 takto, každý zdravý mladý človek je intimnostiam naklonený,hlavne keď sú tam city. Neviem si predstaviť,aby som bola s niekým,koho obťažuje sa má aspoň dotknúť. Neskúšal si si odmerať hladinu testosterónu? Si asi mladý zdravý chlap, či?
V dnešnej dobe sa už ĺuďom ani sexovať nechce. Dakedy naše stare matere museli sa kedekde zamkynať a utekať pred chlapmi, teraz naopak, čo tema to nezáujem o sex. Asi naozaj ako ĺudstvo vymrieme, lebo v realite tejto doby maju záujem o sex tak nanajvýš deti do 18 rokov a potom tí ktorí maju intimny vztah s eifelovkou, boingom, alebo s handrovou bábikou.
Toto je take bezne.
Niekto napise: som taky a taky a hladam k sebe cloveka rovnakeho razenia, nech si rozumieme.
Odpoved od random uzivatela (bez taujmu o vztah): mne je toto nepochopitelne a neviem si to ani predstavit. Mal by si sa zmenit.
Madam, ano, madam. Rozkaz, madam.
Toto je take bezne.
Niekto napise: som taky a taky a hladam k sebe cloveka rovnakeho razenia, nech si rozumieme.
Odpoved od random uzivatela (bez taujmu o vztah): mne je toto nepochopitelne a neviem si to ani predstavit. Mal by si sa zmenit.
Madam, ano, madam. Rozkaz, madam.
@moonlight1210 ďakujem, že sa nájde aspoň niekto s normálnym názorom 🙂
Wow tak toto je výkladná skriňa dementnosti tieto komentare.
A pseudo vtipni muži, co s vami ženy nechcú sexovat, nebojte sa, keby ste sa nechovali jak malé deti, žena by sexovala by si dala povedať. A sexovala by aj teraz, ale nie s vami 🙂
@ghost2323 Tak ono zase nemusia byť povahy rovanké. Stačí len že sa pochopíte, nepretvarujete sa, akceptujete jeden druhého ale to je na spoznávaní sa. Proste keď si nesadnete tak cez to sa nedá preniesť.
Ja som napr. total introvert a muž extrovert a ešte k tomu blíženec (v pravom zmysle slova)
Každý máme nejaké chyby, vieme že ich máme no naučili sme sa ich akceptovať.
A potom je tu aj téma ...
Mám muža "suchára" 😉 .
Ono to hneď nemusí znamenať, že sa niekto strani ľudí ako niekto tu naznačuje. Intimita môže stačiť v menšej miere.
@ghost2323 Tak potom si zle položil otázku.Ty neodmietas sex a prejavy lasky len to nepotrebuješ tak casto.A to je uplne normálne, takych ľudí je dost, čo nepotrebuje po sebe skakat denne.Lebo vztah bez sexu a dokonca bez prejavov lasky-bozky, tulenie, objatia by si veľmi dlho hľadal.Dvaja keď sa ľúbia chcu sa aspoň dotýkať a vyjadrovať si náklonnosť
@anonym_9610dd to akoze vztah=sex? A ak nie je sex, vlastne to nie je vztah?
Tak to potom sa ani neda take daco pokladat za neveru, ked tam nie je sex, ci?
A predsa kopec zien salie, ak jej muz radsej zdiela doveru, porozumenie, humor a zaujem s inou zenou, ako doma s nou. Vobec jej nestaci, ze vsak s nou ma doma sex a s tou druhou nie. Naopak si pride bez tych citov okolo iba pouzivana.
Asexual neznamena, ze netuzi po citoch s inou osobou. Akurat ten sex pre neho nie je podstatny, extra lakavy a potrebny, ze ho musi mat.
@moonlight1210 Vzťah bez intimneho života je sice vťah, ale nie partnersky. Prave intimny život partnerov, robi vzťah odlišny od ostatnych. Ano počas vzťahu prejdu partneri roznymi zmenami aj problemami, ale podstata vztahu muža a ženy stoji práve v tom dávaní sa, vo všetkych smeroch. Áno, sú ĺudia s roznymi sexualnymi potrebami a roznou intenzitou, ale podstata pre heterosexualny par tam vždy prevlada a tou je zdielanie spoločnej intimity.
@ghost2323 Tak potom si zle položil otázku.Ty neodmietas sex a prejavy lasky len to nepotrebuješ tak casto.A to je uplne normálne, takych ľudí je dost, čo nepotrebuje po sebe skakat denne.Lebo vztah bez sexu a dokonca bez prejavov lasky-bozky, tulenie, objatia by si veľmi dlho hľadal.Dvaja keď sa ľúbia chcu sa aspoň dotýkať a vyjadrovať si náklonnosť
@anonym_230db3 máš pravdu, asi som sa zle vyjadril, čo je moja chyba. Ja si proste viem predstaviť pekný večer spolu aj bez toho, aby z toho museli byť hneď niečo.
A pseudo vtipni muži, co s vami ženy nechcú sexovat, nebojte sa, keby ste sa nechovali jak malé deti, žena by sexovala by si dala povedať. A sexovala by aj teraz, ale nie s vami 🙂
@bonboniera Co si taka nedotlikva? Ved to boli neskodne muzske vtipky.. ci brnkli ti na citlivu strunu?
@anonym_230db3 máš pravdu, asi som sa zle vyjadril, čo je moja chyba. Ja si proste viem predstaviť pekný večer spolu aj bez toho, aby z toho museli byť hneď niečo.
@ghost2323 To je uplne normalne.Nie kazda zena potrebuje ukoncit večer sexom.A prejavy lasky, bozky, dotyky dokonca niektore zeny
uprednostnuju.Preto si nemyslím, ze si asexual.
A možno je tvoja potreba znížená vekom, neviem koľko máš rokov
Tak to je dobrá blbosť, že vydatá = asexuálna .... Jasné, že ak nemá žena vhodného partnera, môže byť postupom času asexuálna... ani deti to nemôžu zmeniť, musí to byť len jej rozhodnutie...
@bonboniera top komentar
Ja by som este dodala, ze je rozdiel byt asex od prirody a rozdiel byt asex vdaka spravaniu dementa vedla seba. Vela muzov pizduje, ze ta ich nechce sex. A ked sa clovek na to pozrie blizsie, tak ma zena doma bud prerastene decko, alebo totalneho dementa. Tolko k tej vasej 'asexualite' Autor mozno si aj ty natrafil na nespravne partnerky, ktovie.

@ghost2323 ked najdes tu pravu, tak si myslim, ze vam to bude klapat vsade, no a najst ju mozes na pracovisku, pri tvojich zaujmoch, napriklad ak chodis na turistiku a podobne.