icon

Ako ste dokázali opustiť manipulatívnu osobu?

melissa_19
1. sep 2022

Mám 19 môj problém začal keď mi zomrel otec rok a pól dozadu zo samoty a zúfalstva som sa dala do vzťahu vtedy pohode týpkom.. Zo začiatku bolo všetko super no postupne sa to začalo zhoršovať.. Najprv vyhrážky jemné útoky.. Neskôr sa ma dotýkal čoraz viac a bola som jeho majetkom, aktuálne bývame spolu na byte kde nejeden krát som skončila dosť zle.. je to psychicky fyzicky dokonca musím plniť "manželsku povinnosť" aj keď ma to bolí... Nemám nikoho a som len sama už dlho sa odhodlávam ho opustiť no nejak to nejde prešli ste si niečím podobným? Ako ste to dokázali?

Strana
z2
0silvia0
2. sep 2022

@melissa_19 naznacila nenaznacila, v obyvacke mesiac by vydrzala ona aj ty. Takze chces povedat, ze nemam telefon, nemam robotu, ani ju mat nebudem, tak budem trcat pri debilovi?
Mame ti pohladat na profesii pracu s ubytovanim? Trocha googli a od pondelka mozes robit...

mk22
2. sep 2022

@0silvia0 nemám telefón.. Nedá sa nájsť praca=zostať pri blbcovi😒🤔

tanikka
2. sep 2022

isto je niekto, kto by ti vedel pomôcť. inak nechápem nemáš telefón ale sem píšeš, tak máš k dispozícii niečo, cez čo si vieš niečo nájsť. no pripadá mi to tak, ako keby si nič ani zmeniť nechcela

melissa_19
autor
2. sep 2022

ja som si životopisy dávala kade tade ale cez email mi nikto neodpísal na ponuku ani nič..

macatt
2. sep 2022

@melissa_19 ahoj a prečo nemáš mobil? Ani sim kartu? myslím že už 15 ročné dieťa má každé mobil

0silvia0
2. sep 2022

@melissa_19 treba napisat na ziadost o pracu, aby ta kontaktovali cez mail. Neverim, ze by ta mama neprichylila na mesiac a nepozicala ti par euro na sim kartu a telefon z bazara. Nie si sirota jedina na svete, tak sa niekam pohni a zacni sa spoliehat sama na seba, nie si decko.

zmrzlinka2021
2. sep 2022

@melissa_19 veď si zozen mobil, hocikto ti dnes daruje a nesprávaj sa ako retardovaná

melissa_19
autor
2. sep 2022

@zmrzlinka2021 tak mi ho nájdi kto ti dnes niečo daruje 🙂 vieš, ja nikoho neurážam a nikomu nenadávam do retardovaných ak máš potrebu napísať niečo k mojej téme prosím vypočujem si čokoľvek ale nadávať naozaj nemusíš ja som sem slušne napísala a ostatní píšu tiež slušne.. ĎAKUJEM Táto stránka slúži ľudom aby si poradili a pomohli nie aby na seba počúvali aký sú retardovaný 🙂

mk22
2. sep 2022

@melissa_19 napr na fb skupina darujem.. Aj tu je možno skupina darujem za poštovné
Možno sa niekto nájde a posunie nejaky starší mobil.
V tescu 4ku kartu kúp a môžeš hľadať.
V supermarketoch hľadajú stále vykladať tovar a hore vyššie súhlasím ze určite na mesiac dva ta mama vezme k sebe.
Ja mam 19r syna a neviem si predstavit ze príde s problémom a ja mu poviem nie.. A ešte keď jej povieš u koho si co ti robí ved hádam je normálna a bude chcieť pomôcť vlastnej dcere, či s kľudom ta otočí a pošle nech ďalej poslušne plnis manzelske povinnosti?
Ani neverím co píšeš prepáč.. Hlava mi to neberie a neviem čo si tu chcela čítať akú rada lebo a všetko máš odpoveď ze sa nedá nejde to a nepôjde..

mimirka32
Autor odpoveď zmazal
rodinka
2. sep 2022

Autorka... Pýtaš sa, ako máš opustiť manipulativnu osobu??? Prvom rade si to uprac v hlave... Ak ti OZAJ vadí ako sa ku tebe správa a podla toho co píšeš ze ti všetko zakazuje tak nemáš nad čím rozmýšľať a zbal sa kým je on preč a chod ku mame keď tam nemôžeš byť, tak jej povedz ze si ušla pred ním a budeš u nej max týždeň hľadaj robotu aj na notebooku a číslo daj na mamu a kopec robot ponúka prácu s ubytovaním.. Ak ti to ale moc NEVADÍ tak potom nerieš a len si vrav, že sa nedá nič robiť ako doteraz (prepáč nič v zlom)

spadnutaslivka
2. sep 2022

práveže by si mame ešte bola na pomoc, keď má 2 malé deti, keby si na čas mohla prísť k nej, pomôžeš s deťmi/s domácnosťou a budeš chodiť do práce, čiže zvýšiš rozpočet v domácnosti.

spadnutaslivka
2. sep 2022

inak mobil nový sa dá kúpiť od 20e, nech preženiem, tak od 30 - obyčajný tlačítkový, ale na volanie na začiatok ti stačí. Simka hoci aj len na kredit, keď nemáš hneď na viazanosť, keďže nemáš robotu. Ale použité telefóny sa ozaj už aj darujú na fb skupinách. Ale ak doteraz nemáš telefón, tak sa vlastne nemáš čoho báť, nemá ťa chlap ako kontrolovať ;)

zmrzlinka2021
2. sep 2022

@melissa_19 ja ti nevravim, ze si retardovana, ale ze sa tak spravas. Mobilov dnes vsetci mame plnu prdel. Napis miesto, kde zijes, a cez sukromnu postu ta skontaktuje mamicka, ktora ti prinesie svoj stary model, pripadne aj simku.

Mas 19 rokov, si mlade dievča bez deti / zavazkov. Pracu najdes velmi rychlo a neverim, ze vlastna mama ta vyhodi a necha na ulici. Ved ma dalsie deti, takze asi nie je az taka prisera.

Jedine riesenie je zbalit sa a odist od takeho cloveka - nikto ti tu nic ine neporadi. Darmo sa tu budes vypisovat, to nikam nevedie. Treba vstat a konat.

patrikae
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2